Επισκέπτης
Απο μικρός φαινόταν ότι θα κάνω κορμάρα!
κατσε γιατι ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι.η συμμαχια σας ειναι στο travian 1 gr?Γιατί στο link που παράθεσα ένας δικός μας έχασε χωριό από ένα άλλον. Και βγαίνεις και λες,εγώ είμαι αυτός!!!Ε,μας δουλεύεις ή μας επεξεργάζεσαι αφού ανήκεις σε άλλη συμμαχία!!!Εκτός αν είσαι αυτός που έχασε το χωριό και είσαι στη Bou.Bro και ρωτάς εμένα να μπεις στη συμμαχία μας τη..BOU.BRO!!!!Τι να υποθέσω φίλε μου????
ΝΑΙ..κατσε γιατι ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι.η συμμαχια σας ειναι στο travian 1 gr?
δεν ειμαι σε καμμια συμμαχια,παντως μιλησα με vonmakoyliς,νομιζω λυνετε η παρεξηγηση
Απο μικρός φαινόταν ότι θα κάνω κορμάρα!
http://[URL unfurl="true"]www.topnews.in/health/files/fat-heart.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Χέλι μου εσύ... :2funny:
Το άλλο στο είπα?Χέλι μου εσύ...
Άργησα αλλά το κατάλαβα.Γι'αυτό ,εδώ και μία εβδομάδα έχω βάλει κάτι ναυτάκια προγραμματιστές να σπάσουν τους κώδικες για να έχει η Συμμαχία μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ.Δεν τα γράφω από εκεί αυτά γιατί τα βλέπουν ΟΛΑ οι Μ.Η.Όταν βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω,Αλλά αν πετύχει,τότε θα πάμε για ΠΡΩΤΙΑ...Φιλε Navarxos το παιχνιδι στο οποιο μας εβαλες στο λουκι ειναι καραστημενο. Δεν φταις εσυ, αλλωστε και εσυ απο οτι λες την πατησες. Ειμαι απο τους παιχτες που δεν καθομαι να διαβαζω 10 σελιδες ορους χρησης(κανονισμους) καθ' οτι εχω την απαιτηση απο ενα e-game να ειναι εχει ενσωματωσει ολα αυτα που δεν επιτρεπετε να κανει ενας παιχτης και να σε διευκολυνει. Στο Travian μπορεις να κανεις οτι θελεις παραβαίνοντας τους κανονισμους και αν σε παρει χαμπαρι ο αδμιν καλως, εαν οχι μπορει να κανεις καταστροφες και πολλα αλλα σε βαρος αλλων παιχτων, ετσι για πλακα. Αυτα που διαπιστωσα και θεωρω απαραδεκτα ειναι τα εξης: α) Ο admin ή αλλιώς ΜΗ εχει το δικαιωμα να βλεπει τα pass ολων των παιχτων και αν δει οτι καποιοι εχουν το ιδιο pass θεωρει οτι ειναι ο ιδιος παιχτης και κλειδωνει αβερτα χωρις ισως να δειξει μια "κιτρινη" καρτα. Β)εχει πολλους περιορισμους στις αποστολες πρωτων υλων,(αναμεσα σε 2 παιχτες συμμαχιας) με αποτελεσμα να πρεπει να κρατας τευτερι σε αυτα που σου εστειλαν και σε αυτα που εστειλες σε μια συμμαχια για να μην σου πουν οτι εχεις 2 λογαριασμους και σε κλειδωσουν παλι. Γ) καποιες μεγαλες συμμαχιες κανουν παραβαση με πολλους λογαριασμους που φαινεται και με το πορσελανινο ματι του Ανεστη Βλαχου, και οταν το καρφωνεις στον ΜΗ σου απανταει οτι ολα ειναι ΟΚ. Ετσι τσαμπουκα που λενε. Γ) Εκανα επιδρομες σε ενα χωριο συμμαχιας που εκανε "κρα" για 2 account και μου απανταει ο ΜΗ οτι ολα ειναι ΟΚ. Μου την πεσανε απο την συμμαχια του χωριου και με ισοπεδωσανε και μετα απο 2-3 μερες το χωριουδακι που κατειγγειλα, ειχε σβηστει απο το χαρτι. Ζηταω αποζημιωση απο τον ΜΗ για τις ζημιες που μου κανανε και την επιβεβαιωση οτι οι υποννοιες μου, ηταν σωστες, και η απαντηση ηταν οτι "ετσι απλα ο παιχτης εσβησε το λογαριασμο του" ( ναι και εγω ειμαι ελεφαντας...) Δ) ΣΤο παιχνιδι αν δεν χωσεις χρημα δεν μπορεις να αναπτυχθεις, καθως αυτος που πλερωνει εχει avntage 50%(ημερισιως!) και βαλε σε σχεση με αυτον που δεν πλερωνει. Δηλαδη αν πηγαινεις να αναπτυχθεις τζαμπε θα σε φανε λαχανο ακομα και παικτες που μπηκαν πολυ αργοτερα απο οτι εσυ. Προσεξτε το αβανταζ δεν ειναι 50% σε ενα μηνα αλλα ημερισιως, εχει τεραστια διαφορα. Δεν ειχα διαβασει οτι βλεπουν ολα τα pass των παικτων και οταν το ειδα επαθα πλακα... Μα καλα βλεπουν τα pass?? Τοτε να μην τα λεμε pass αλλα open ass!! Το παιχνιδακι ειναι ιδιαιτερα εθιστικο και οι κανονες ειναι οσα παρει ο αερας και οσα θελει ο ΜΗ χωρις να υπαρχει μια λογικη και δημοκρατικη συμπεριφορα στους παικτες, Ρε αντε για....
Ενώ εδώ που τα γράφεις...ποιος πούστης να τα δει...3 και ο κούκος είμαστε...Άργησα αλλά το κατάλαβα.Γι'αυτό ,εδώ και μία εβδομάδα έχω βάλει κάτι ναυτάκια προγραμματιστές να σπάσουν τους κώδικες για να έχει η Συμμαχία μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ.Δεν τα γράφω από εκεί αυτά γιατί τα βλέπουν ΟΛΑ οι Μ.Η.Όταν βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω,Αλλά αν πετύχει,τότε θα πάμε για ΠΡΩΤΙΑ...
Γεια σου Πατέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!Ενώ εδώ που τα γράφεις...ποιος πούστης να τα δει...3 και ο κούκος είμαστε...
Ξύπνααααααααααααααα Ιωτααααααααααά
Που είσαι ρε απάτη???Γεια σου Πατέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!
Φαρμάρω με τον ...Άρη παρέα!!!Που είσαι ρε απάτη???
Χάθ'καμαν...
Aσε τα τριάρια ρε...γι'αυτό έκανες εγγραφή και στον com...???Φαρμάρω με τον ...Άρη παρέα!!!
Όταβ θα πιάσω 10.000 ιδουανούς θα την πέσω στη γεροντοκόρη και θα την κάνω ηρωικά.....
Oυστ από'δω ρε Εφιάλτη...Ακόμα ζωντανοί είστε......