You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Που το θυμήθκες αυτό ρε...???Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα, πραγματα και καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικη.
[youtube=425,350]Il0zucGs04k[/youtube]
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Που το θυμήθκες αυτό ρε...???
Λιγο η λευκη στολη, λιγο το Ι-5...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αραχτός και ασφαλής ωραία μας τα λες...Θα πέσουμε μεχρις ενός ρεεεεεεε!!!Μη μας στείλεις τίποτα και σου πέσει το σιτάρι!!!!Χουουουουουουουουουυου!!!!!Πρόσεχε να δεις απάντηση που θα σου δώσει...<<εσύ σε ποια συμμαχία είσαι φίλε...???>>
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Server 1...Μίλα με Pantremenos για τα σχετικά...Σε ποιό server παίζουν οι πιο πολλοί συμπουρδελιάρηδες να γραφτώ?
κοτομπιφτεκο....ρε αστε το δουλεμαΥπαρχη συμμαχια τελικα και πως ονομαζεται?
αν υπαρχει πως μπορουμε να μπουμε?
ευχαριστω ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φτιάξε Τεύτονες και πήγαινε βορειοδυτικά,δηλαδή -,+...Τι φυλή προτείνετε να φτιάξω και ποιά να είναι η αρχική μου θέση ωστε να έχω κοντά μου κι άλλους από εδώ?
Η συμμαχία μας είναι Bourdela Brothers,Bou.Bro...Υπαρχη συμμαχια τελικα και πως ονομαζεται?
αν υπαρχει πως μπορουμε να μπουμε?
ευχαριστω ;)
Kotobifteko Brothers!!!!κοτομπιφτεκο....ρε αστε το δουλεμα
τι εινε ρε μεγαλε τελικα το Τραβιαν,κανα πεχνιδακι με ουφοΦτιάξε Τεύτονες και πήγαινε βορειοδυτικά,δηλαδή -,+...Η συμμαχία μας είναι Bourdela Brothers,Bou.Bro...Kotobifteko Brothers!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Eγω ρε Ιοτά είμαι στις επάλξεις πήγα και τους την έπεσα εγώ δεν περίμενα να μου την πέσουν αυτοί...και έρχεται και συνέχεια...Αραχτός και ασφαλής ωραία μας τα λες...Θα πέσουμε μεχρις ενός ρεεεεεεε!!!Μη μας στείλεις τίποτα και σου πέσει το σιτάρι!!!!Χουουουουουουουουουυου!!!!!
Εσύ ήσουν τόσους μήνες αραχτός...αλλά μόλις άρχισαν τα πεσίματα έσφιξαν οι κώλοι...
Είσαι άχαριστος ρε Βασιλάκη Καϊλα... >
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όσα δε φτάνει η αλεπού.....Eγω ρε Ιοτά είμαι στις επάλξεις πήγα και τους την έπεσα εγώ δεν περίμενα να μου την πέσουν αυτοί...και έρχεται και συνέχεια...
Εσύ ήσουν τόσους μήνες αραχτός...αλλά μόλις άρχισαν τα πεσίματα έσφιξαν οι κώλοι...
Είσαι άχαριστος ρε Βασιλάκη Καϊλα... >
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αυτό λέω κι εγώ...γι'αυτό την άλλη φορά που θα το πεις αυτό φρόντισε να κοιτάς τον καθρέφτη σου...Όσα δε φτάνει η αλεπού.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Άντε για καμιά βουτιά στην ..πισίνα!!!Αυτό λέω κι εγώ...γι'αυτό την άλλη φορά που θα το πεις αυτό φρόντισε να κοιτάς τον καθρέφτη σου...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κάν' κρύο τώρα εδώ ρε...Άντε για καμιά βουτιά στην ..πισίνα!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Έλα από δίπλα....Κάν' κρύο τώρα εδώ ρε...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Η Συμμαχία βάλλεται από παντού..Οι Επιθέσεις κατά κόρον,από τεράστιους στρατούς των 10.000-15.000 πολεμιστών και οι μαζικές απώλειες χωριών ,έχουν επιφέρει πτώση του ηθικού των Συμμαχων..Παλιά ιδρυτικά μέλη αποχώρησαν και μπηκαν κάτι καινούργιοι στη θέση τους που καμία σχέση δεν έχουν με το πνεύμα της Συμμαχίας μας.Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μην συνεργαζόμαστε όπως παλιά και να μην έχουμε δυνάμεις να αντισταθούμε στις πολυπληθείς επιθέσεις.Ρουφιάνοι παρείσφρυσαν στις τάξεις μας και μας έκαναν μεγάλες ζημιές...
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ,να είστε για ένα πράγμα σίγουροι...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΜΕ!!!
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ,να είστε για ένα πράγμα σίγουροι...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 136