Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν βαρέθηκε ο μπαγλαμάς να πέρνει συνέχεια τα ΠΕΛΕ σου???Μου ξαναεπιτίθεται η κουφάλα η χθεσινή σε τρεις ώρες...
Ρε συ Ναύαρχε...μήπως θέλει τίποτε άλλο???
Δεν βαρέθηκε ο μπαγλαμάς να πέρνει συνέχεια τα ΠΕΛΕ σου???Μου ξαναεπιτίθεται η κουφάλα η χθεσινή σε τρεις ώρες...
Δεν βαρέθηκε ο μπαγλαμάς να πέρνει συνέχεια τα ΠΕΛΕ σου???
σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ !!!!Μολις φτασουν πηγαινε στην πλατεια συνελευσεως και καπου γραφει αποσυρση πατα το και θα γυρισουν
Λες να τον ...κανονίσω???Δεν βαρέθηκε ο μπαγλαμάς να πέρνει συνέχεια τα ΠΕΛΕ σου???
Πάρε τον ΒΡΑΣΙΔΑ...τον ειδικόΛες να τον ...κανονίσω???
Πες 1300 καλυτερα. και 3 χωρια!! :SΕχει 1200 πληθυσμο.
Ενδεχεται να ερχεται με ενισχυσεις.
beavis ειναι απλα τα πραγματατην κανω...το πρωι παλι μεσα. ναυαρχε αν μπορεις καποια στιγμη ανεβασε τον χαρτη με τα τεσσερα τεταρτημορια των συντεταγμενων γιατι μαλλον εκανες λαθος στην κατανομη των παικτων
Hello boys
Ρε σεις, ποιοί είναι οι elrik και joker?
O elrik δεν έχει θετικές συντεταγμένες...έχει +,- άρα είναι ΒΔ... ;)beavis ειναι απλα τα πραγματα
εχουμε φτιαξει εναν σταυρο με χ και ψ αξονες
εσυ εχεις θετικες συντεταγμενες αρα εισαι πανω δεξια,δηλαδη αν υποθεσουμε οτι κοιταμε εναν χαρτη βορεια και ανατολικα
επειδη θυμαμαι τα δικα μου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ετσι τα υπολογιζει και το παιχνιδι
αν μπει καποιος καινουριος ΒΑ ας μας στειλει τις συντεταγμενες να το λυσουμε
φτιαχνω τον πινακα με τα στοιχεια μας και ελπιζω να μην ειναι λαθος
Noτιο-Ανατολικά!!!!O elrik δεν έχει θετικές συντεταγμένες...έχει +,- άρα είναι ΒΔ... ;)
Ναι σόρρυ...είχα τον beavis στο μυαλό μου...Noτιο-Ανατολικά!!!!
Εγω με ποιον ειμαι κοντα?