doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε τσιπη θα στειλεις καμια συμβασιουχα να η θα τα παρω στο κρανιοΔιορίστηκες Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας!
ρε τσιπη θα στειλεις καμια συμβασιουχα να η θα τα παρω στο κρανιοΔιορίστηκες Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας!
Τι έγινε ρε παιδιά???όταν είμαι μέσα πέφτει μούγκα...μόλις απουσιάσω 2 ωρίτσες γίνεται της π'τανας...ρωτα κανενα μοντ ετσι και αλλιως αφου ονομαστηκε HELLAS P δεν υπαρχει λογος να ψηφιζουν
απο υπομονη αλλο τιποτα... λοιπον πηρατε μια πρωτη γευση...οποιος εχει μεγαλη κρυψωνα και καλη παραγωγη μπορει να αναπτυχθει γρηγορα και χωρις απωλειες απλα ειναι τα πραγματα στρατος αργοτερα απο 10 12 μερεςAν το γραψουμε τωρα ( μονιμα σε πολεμο με τους Τουρκους) δεν θα μας αφησουν σε ησυχια για να αναπτυχθουμε. Ειναι νωρις ακομα. Κανε λιγο υπομονη
ρε βορειοδυτικα ειμαστε οι 4 νομιζω N.W. ας το επιβεβαιωση και ο ναυαρχοςλοιπον λιγα γενικα στατιστικα
38 συμμαχοι συνολο
κατανομη ανα περιοχες:
ΒΔ 11συμμαχοι
ΒΑ 4συμμαχοι(οι νεοι να μπαινουν εδω)
ΝΔ 12συμμαχοι
ΝΑ 11συμμαχοι
-86|27TARATSA ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ Π.Μ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΥΛΙΚΑ
Eχει δίκιο ο φίλος δωρητη...βορειοδυτικά είναι 4...ρε βορειοδυτικα ειμαστε οι 4 νομιζω N.W. ας το επιβεβαιωση και ο ναυαρχος
θα τ'ς σιάξω εγώ μη σκιάεσαι..Ειμαστε πολλες .... κουφαλες μαζεμενες
Βull , μαλλον μας αγνοουν. Ο ταρατσας και ο Βρασιδας φταινε. Η εξουσια αλλαζει τον ανθρωπο
Προσεχε μην την πατησεις και συ
ΝΕ είσαστε...Πάνω ΔΕΞΙΑ!!!ρε βορειοδυτικα ειμαστε οι 4 νομιζω N.W. ας το επιβεβαιωση και ο ναυαρχος
Μπουλάκο θα μου δανείσεις λίγο πυλό , λίγο σίδερο , λίγο ξύλο και λίγο σταρ? :-*θα τ'ς σιάξω εγώ μη σκιάεσαι..
Ξέρεις είμαι και δωρητής οργάνων...Μπουλάκο θα μου δανείσεις λίγο πυλό , λίγο σίδερο , λίγο ξύλο και λίγο σταρ? :-*
Δεν ζητας και τιποτα. Μονο να σου παρει και μια πιπα δεν του πεςΜπουλάκο θα μου δανείσεις λίγο πυλό , λίγο σίδερο , λίγο ξύλο και λίγο σταρ? :-*
Αυτό δεν χρειάζεται να το ζητήσω...Δεν ζητας και τιποτα. Μονο να σου παρει και μια πιπα δεν του πες
Γινεται να στειλεις ενισχυση αν δεν ειναι στην συμμαχια σου?ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?εκανα μια βλακεια και αντι να στειλω επιθεση σε ενα τουρκο(2 στρατιωτες εχω ολους και ολους)του εστειλα ενισχυσεις!!μπερδευτικα!!!πως μπορω να τους παρω πισω??τα νευρα μου!!!!!!!!