Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μ'εμένα...μ'ένα χωριο του ταράτσα,ένα του Βρασίδα,τον ξιφία,τον geopon,ενα του δωρητή,τον έλβις7 και τον geremy...Εγω με ποιον ειμαι κοντα?
Ξέχασα κάποιον???
Μ'εμένα...μ'ένα χωριο του ταράτσα,ένα του Βρασίδα,τον ξιφία,τον geopon,ενα του δωρητή,τον έλβις7 και τον geremy...Εγω με ποιον ειμαι κοντα?
Εμένα ωρε καραμήτροΜ'εμένα...μ'ένα χωριο του ταράτσα,ένα του Βρασίδα,τον ξιφία,τον geopon,ενα του δωρητή,τον έλβις7 και τον geremy...
Ξέχασα κάποιον???
Μια παίκτρια margi δεν θα την πειράξει κανείς!!!
Δεν θα την πειραξουμε τωρα, αν μπει στην συμμαχια θα μπορουμε να την πειραξουμε.Όχι ρε, μια γκομενίτσα θέλει να μπεί στην συμμαχία και της είπα να περιμένει λίγες μέρες και θα την καλέσω!
Κουφάλες θα σας φέρω και γυναίκες!!!
Μ'εμένα...μ'ένα χωριο του ταράτσα,ένα του Βρασίδα,τον ξιφία,τον geopon,ενα του δωρητή,τον έλβις7 και τον geremy...
Ξέχασα κάποιον???
Εσυ joker εισαι αρκετα κοντα να κανουμε συμφωνια να τους ρημαξουμε εκει γυρω
έχουν κι άλλα χωριά κλώνους...όπως ο δωρητης,ο Ταρατσα και ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ... ;)Αυτοι που ειπες ειναι στις αρνητικες συντεταγμενες.
Ο elrik ειναι + και -
Πολύ καλή δουλειά,μπράβο!!![size=20pt]ο πινακας με τα στοιχεια του παιχνιδιου[/size]
στωΩραιος doriti
A ρε τι στελέχη διορίζω ο άτιμος![size=20pt]ο πινακας με τα στοιχεια του παιχνιδιου[/size]
Μπράβο ρε Γενικέ... ;)΄στω
αν εχετε αποριες ποιο χωριο ειναι ποιος στειλτε πμ
δεν το εγραψα γιατι στο παιχνιδι μετρανε μονο τα ονοματα των χωριων και οι συντεταγμενες
καλο βραδυ συμπολεμιστες
Εμενα και τα δυο ειναι αρνητικα.έχουν κι άλλα χωριά κλώνους...όπως ο δωρητης,ο Ταρατσα και ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ... ;)
Boob σε λίγο θα σου στείλω τα υπόλοιπά μου λόγω επίθεσης.Επί δανεισμό και μου τα ξαναστέλνεις αύριο...Άντε να δούμε τι θα "ψωνίσει" η κουφάλα...Πες 1300 καλυτερα. και 3 χωρια!! :S
Προφανος στελνει τον στρατο του σε ολα τα χωρια της περιοχης και οτι βρει.