giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμα το θελης μεχρι μπουνιεςοταν γαματε σας αρεσει να βαρατε ????
Αμα το θελης μεχρι μπουνιεςοταν γαματε σας αρεσει να βαρατε ????
Το καλό θα ήταν διπλό πρωκτικό με ταυτόχρονο τριπλό στοματικό...χαχα καλο εεεε
οχι και μπουνιες ! σφαλιαρες !!!Αμα το θελης μεχρι μπουνιες
Οτι θες δεκτα ολαοχι και μπουνιες ! σφαλιαρες !!!
Πθθθθθθθθθ.... νύφη με πρύκα και με τροίπα!!δεν εχει εκπτωσεις σε αυτη την δουλεια ειδικα αν ο πελατης ειναι καινουργιος ....στην συνεχεια κατι κανουμε μετα απο αρκετες συναντησεις !!!
Παιδιά μην το γαμάτε το θέμα με τα χαζοκαυγαδάκια....Καλό είναι το θρεντ που ανοίχτηκε, αν και υπάρχει και ένα άλλο, που εμείς οι παλιοί το τιμήσαμε και ίσως το αγαπήσαμε πολύ.
Φίλε κάνεις λάθος, αυτή είναι στη φωτό η Λουίζα. Έχει σπίτι στο Βαρδάρη, στην Καραολή Δημητρίου. Έχω να την δω πάνω από 5 χρόνια, αλλά είναι αυτή αναμφισβήτητα που φαίνεται στην συγκεκριμένη φψτό. Ήταν πολύ καύλα. Όμορφη, χυμώδης, καλό βυζί και νορμάλ προσόντα. Για τώρα δεν ξέρω.
Μην μπερδεύετε την Νάνσυ, που βγαίνει στην 26ης Οκτωβρίου με την Μαριλένα ή λέγε με Κέλλυ ή λέγε με Βίκυ.
η δεύτερη είναι αυτή που έχει προφίλ
εδώ εδώ και εδώ
Έχει ξαναγίνει μπέρδεμα με Νάνσυ. Αν ξέρει κάποιος ποια ακριβώς είναι η Νάνσυ ας βοηθήσει με περιγραφή και κριτική.
Την Νίνα δεν την έχω δει ποτέ από κοντά, από όσα έχω διαβάσει έχει από καλές ως πολύ καλές κριτικές, (πολύ γυμνασμένο (fitness) κορμί, ενεργοπαθητική και πριν κάτι μήνες άλλαξε και κάτι πάνω της (φοβερό βυζί, λένε κάποιοι..)
Όντως η 26ης έχει κουράσει με τα ίδια πρόσωπα...Έχω πάρει από την συγκεκριμένη πιάτσα Ηλέκτρα, Φιόνα, Λουίζα και την άλλη μέσα στο μπλε πόλο (Σόνια νομίζω, αλλά λέω νομίζω γιατί δεν έλεγε πολλά...).
Η Ηλέκτρα για μένα ήταν η κορυφαία όλων.
Το απωθημένο μου η φίλη της η Κάτια, που όλο κάτι συνέβαινε και δεν την έβρισκα...
Οι ηλικίες τους όντως είναι 34-40 μάξιμουμ.
θα μας τρελανει ολους αυτη η νανσυ.κανεις δεν ξερει στα σιγουρα ποια ειναι που βγαινει.αν βγαινει δηλαδη..οπως και ναχει καθε γνωμη σεβαστη και χρησιμη.αντε ν δουμε..θα την πετυχουμε ποτε;
σκεφτηκα οτι υπαρχει ισως το ακραιο ενδεχομενο να μην συστηνεται πλεον ως Νανσυ στην πιατσα γι'αυτο και πολλοι να μπερδευονται...στα προφιλ και στο φατσα και στο τς-ντεινιγκ δεν αναφερει πουθενα Νανσυ πλεον.Λοιπόν θα συμφωνήσω με το Al ο οποίος ήταν και ο μόνος σωστός ... φίλε μου David μάλλον έχεις καιρό να τις δεις όλες μαζί... τέλος η φωτογραφία είναι απο την Λουίζα το επιβεβαιώνω και εγώ αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει καμία ακόμη.
Εκεινη την ωρα που με ψαχνεις ηδη εχω φυγη,μεχρι της 19,00-19,15 θα με βρηςΚανενας γατουλης εδω μεσα ???