Νέα

Tραβέλια Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
Συγνωμη ..δεν ηξερα οτι δεν επρεπε να γραφουμε κεφαλαια εδω μεσα ! !  :tits2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν διαβασες καθολου τους κανονες του σαιτ , αφου δεν στα εσβησε καποιος μοντ παλι καλα

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
οχι δεν τους διαβασα μου εστηλε καποιος ενα μυνημα και μου ειπε ... ! ! :fuck2:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
:think: tintuto?

Συνημμένα

• TINTOYTO.jpg
    TINTOYTO.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 56

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
ΞΕΠΟΡΤΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΜΟΥ ΕΤΟΙΧΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ! ! !

ΜΜΜ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .....

για πες κανενα τρελο σκηνικο

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
Τρελο ... σκηνικο ! :knockinb:  Λοιπον σαββατο βραδη με περνει πελατης παω σε ενα ξενοδοχειο στην περιοχη βιλκα  ...παμε να παρκαρουμε στο παρκινγ του ξενοδοχειου για να παμε μεσα για το κονε ! ! ! εκει την στιγμη που παρκαρουμε και κατεβενουμε να παμε για την εισοδο του ξενοδοχειου .. σταματαη ενα πουλμαν με αγορακια  :2on1:  τα οποια ηρθαν  για κατι αγωνες ...!!! ετοιχε εκεινο τα βραδη να ειμαι λιγο ...εως πολυ προκλητικη στο ντυσιμο ...και μολις με βλεπουν τα αγορακια αρχιζουν τα κλασικα σχολεια ...που κανετε ως συνηθος εσεις η ανδρες ..προστηχα αλλα και πολυ καυλιαρικα  :dancing:  :dancing:  !  και αρχισαν να μας ακολουθουν απο πισω μεχρι το room  το πελατη ... καναμε τι καναμε με το πελατη ... και μετα ζηταο  να με σηνοδεψη μεχρι κατω στην εισοδο .. δεν προλαβενουμε  να φτασουμε στο ανσασερ ! ! βλεπω 7 αγορακια τουμπανο να περιμενουν στην γωνια ..... ... οποτε καταλεβενεις τι εγινε .... στην συνεχεια ... 8 αδα ! ! ! αναστεναξε το ξενοδοχειο ! !  :tits2:  :tits2:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Μπαααα!!
Το απωθημένο της είναι να γίνει μονόχι όταν μεγαλώσει!!! :grin:
το μονοχι ειναι νεος ορος? :think: μου το ετυμολογεις σε παρακαλω εσυ που εισαι τοσο ευγλωττος? :huh: χεχεχεχχεχ
Εφόσον επιμένεις καταθέτω:
Μελέτα λοιπόν για τα αμελέτητα!!!
[size=12pt]μονοχίζω[/size]
Συνώνυμο ρήμα του ρήματος στειρώνω, χρησιμοποιούμενο ως επί το πλείστον για τη στείρωση κριαριών και τράγων.
Αναφέρεται στο ευνουχισμένο νεαρό κριάρι, που αποτελεί εκλεκτό μεζέ, ο ευνουχισμός του αρσενικού ζώου εφαρμόζεται με στόχο τον έλεγχο των ορμονών, οι οποίες ως γνωστόν, προσδίδουν έντονη και δυνατή γεύση - μυρωδιά στα αρσενικά σφαχτάρια.
Το μουνούχι, ευνουχισθέν γαρ, έχει σφιχτό κρέας αλλά λιγότερο έντονη γεύση και μυρωδιά, κοινώς γνωστή και ως βαρβατίλα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Τρελο ... σκηνικο ! ............ .. δεν προλαβενουμε  να φτασουμε στο ανσασερ ! ! βλεπω 7 αγορακια τουμπανο να περιμενουν στην γωνια ..... ... οποτε καταλεβενεις τι εγινε .... στην συνεχεια ... 8 αδα ! ! ! αναστεναξε το ξενοδοχειο ! !  :tits2:  :tits2:
9 Χ 30 = 270 χωρίς το ΦΠΑ.
άντε τα κονόμησες πάλι!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
150 ο πρωτος και η υπολυπη απο μια πιπα 50 επι 7 για κανε λογαριασμους ~~~~~
καυλιαρη μου !

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
150 ο πρωτος και η υπολυπη απο μια πιπα 50 επι 7 για κανε λογαριασμους ~~~~~
καυλιαρη μου !
Επρεπε να κανεις εκπτωση στον πρωτο μιας και ειδες τους καυλιαρηδες απο την αρχη να ξερογλυφονται

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.385
δεν εχει εκπτωσεις σε αυτη την δουλεια ειδικα αν ο πελατης ειναι καινουργιος ....στην συνεχεια  κατι κανουμε μετα απο αρκετες συναντησεις !!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το γνωριζω ετσι ειναι

Stories