TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.385
Συγνωμη ..δεν ηξερα οτι δεν επρεπε να γραφουμε κεφαλαια εδω μεσα ! ! ![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
Μπαααα!!θεα δεν ειναι !!!
το μονοχι ειναι νεος ορος?Μπαααα!!
Το απωθημένο της είναι να γίνει μονόχι όταν μεγαλώσει!!!![]()
ΞΕΠΟΡΤΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΜΟΥ ΕΤΟΙΧΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ! ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ! ! !
ΜΜΜ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .....
Μπαααα!!
Το απωθημένο της είναι να γίνει μονόχι όταν μεγαλώσει!!!![]()
Εφόσον επιμένεις καταθέτω:το μονοχι ειναι νεος ορος?μου το ετυμολογεις σε παρακαλω εσυ που εισαι τοσο ευγλωττος?
χεχεχεχχεχ
9 Χ 30 = 270 χωρίς το ΦΠΑ.Τρελο ... σκηνικο ! ............ .. δεν προλαβενουμε να φτασουμε στο ανσασερ ! ! βλεπω 7 αγορακια τουμπανο να περιμενουν στην γωνια ..... ... οποτε καταλεβενεις τι εγινε .... στην συνεχεια ... 8 αδα ! ! ! αναστεναξε το ξενοδοχειο ! !![]()
![]()
Ελα εδω ειμαιKανενας γατουλης ????![]()
Επρεπε να κανεις εκπτωση στον πρωτο μιας και ειδες τους καυλιαρηδες απο την αρχη να ξερογλυφονται150 ο πρωτος και η υπολυπη απο μια πιπα 50 επι 7 για κανε λογαριασμους ~~~~~
καυλιαρη μου !
Έτσι, για το γούρι!Επρεπε να κανεις εκπτωση στον πρωτο μιας και ειδες τους καυλιαρηδες απο την αρχη να ξερογλυφονται