Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Το θέμα είναι διαφορετικό, τι περιμένουμε, τη REXONA ή το άλλο!?!

o8Yo0PG.png

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
1
Καλησπερα
Καμια προταση για ελληνιδα τρανς με καλο ενεργητικο κομμάτι εχουμε?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
ναι, πολύ καλή, ειδικά στον παθητικό ρόλο.. αλλά αν θες παίζει κι ενεργητικά..σαν να πηδάς τη γκόμενα σου

Δηλαδη γκρινια πονοκεφαλος και τετοια αδερφε?
Γιατι η δκη μου ολη μερα ετσι ειναι

Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290

Συνάντηση σήμερα με την Lisa συνοδευόμενος από την κοπέλα μου.

Η συνεννόηση σχετικά εύκολη.

Το σπίτι καθαρό με καθαρές πετσέτες.

Η Lisa ευγενική και ευδιάθετή

Είναι όντως πολύ όμορφη. Ψηλή, αδύνατη με ωραίο κωλο και μέτριο προς μεγάλο εργαλείο.

Η συμφωνία ήταν στον πρώτο γύρο να την πηδήξω εγώ και στο δεύτερο να πηδήξουμε μαζί την κοπέλα μου. Εγώ από πίσω και αυτή από μπροστά.
Στον πρώτο γύρο τα πήγαμε πολύ καλά.. μου έκανε μια πολύ ωραία πίπα… με γλείψανε μαζί με την δικιά μου και μετα της τον έχωσα στον κωλο που σφυροκόπησα για περίπου 20 λεπτά με την δικιά μου δίπλα να το τρίβει. Χύνω σε στάση doggy  και πάμε για μπάνιο.

Επανερχόμαστε και ξαναμπαινει δυνατά με ωραία πίπα..
Ο στόχος ηταν να της σηκωθεί για να τον βάλει στην δικιά μου . Παρακινώ την δικιά μου να της τον γλείψει αλλά δεν το ήθελε και πολύ.. οπότε αποφάσισα να την βοηθήσω. Της γλείψαμε μαζί τον πούτσο μέχρι που έγινε πέτρα. Με το που στήθηκε στα 4 η δικιά μου για να της τον βάλει της έπεσε τελείως. Το προσπαθήσαμε λίγο αλλα μετά εγκαταλείψαμε. Τελικά την έβαλα ανάσκελα και την σφυροκόπησα μέχρι που βόγκαγε από την κάβλα και έχυσε στην κοιλιά της.

Συμπέρασμα: πολύ καλή, με πολύ διάθεση, ευγενική και όμορφη αλλα δεν κάνει για ζευγάρια. Ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει με γυναίκα. Αν ήθελε να ηταν απόλυτα σωστή θα μπορούσε να επιστρέψει μέρος των χρημάτων. Εγώ βέβαια δεν έκανα καμία νύξη γιατί δεν γούσταρα να χαλάσω την φάση. 

Πιστεύω ότι αν πάει κάποιος μόνος του θα περάσει σίγουρα καλά.

(έχω γράψει ακρίβως το ίδιο κείμενο στην κριτική για να υπάρχει)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Συνάντηση σήμερα με την Lisa συνοδευόμενος από την κοπέλα μου.

Η συνεννόηση σχετικά εύκολη.

Το σπίτι καθαρό με καθαρές πετσέτες.

Η Lisa ευγενική και ευδιάθετή

Είναι όντως πολύ όμορφη. Ψηλή, αδύνατη με ωραίο κωλο και μέτριο προς μεγάλο εργαλείο.

Η συμφωνία ήταν στον πρώτο γύρο να την πηδήξω εγώ και στο δεύτερο να πηδήξουμε μαζί την κοπέλα μου. Εγώ από πίσω και αυτή από μπροστά.
Στον πρώτο γύρο τα πήγαμε πολύ καλά.. μου έκανε μια πολύ ωραία πίπα… με γλείψανε μαζί με την δικιά μου και μετα της τον έχωσα στον κωλο που σφυροκόπησα για περίπου 20 λεπτά με την δικιά μου δίπλα να το τρίβει. Χύνω σε στάση doggy  και πάμε για μπάνιο.

Επανερχόμαστε και ξαναμπαινει δυνατά με ωραία πίπα..
Ο στόχος ηταν να της σηκωθεί για να τον βάλει στην δικιά μου . Παρακινώ την δικιά μου να της τον γλείψει αλλά δεν το ήθελε και πολύ.. οπότε αποφάσισα να την βοηθήσω. Της γλείψαμε μαζί τον πούτσο μέχρι που έγινε πέτρα. Με το που στήθηκε στα 4 η δικιά μου για να της τον βάλει της έπεσε τελείως. Το προσπαθήσαμε λίγο αλλα μετά εγκαταλείψαμε. Τελικά την έβαλα ανάσκελα και την σφυροκόπησα μέχρι που βόγκαγε από την κάβλα και έχυσε στην κοιλιά της.

Συμπέρασμα: πολύ καλή, με πολύ διάθεση, ευγενική και όμορφη αλλα δεν κάνει για ζευγάρια. Ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει με γυναίκα. Αν ήθελε να ηταν απόλυτα σωστή θα μπορούσε να επιστρέψει μέρος των χρημάτων. Εγώ βέβαια δεν έκανα καμία νύξη γιατί δεν γούσταρα να χαλάσω την φάση. 

Πιστεύω ότι αν πάει κάποιος μόνος του θα περάσει σίγουρα καλά.

(έχω γράψει ακρίβως το ίδιο κείμενο στην κριτική για να υπάρχει)

Δεν ξέρω, φίλε. Για να πάρω τη δική μου για τέτοια παρτούζα διαβάζοντας αυτό θα το σκεπτόμουν δυο φορές. Και έχεις δίκαιο, και εγώ στη θέση σου δεν θα χάλασα τη στιγμή, αλλά θεωρώ απαράδεκτο να χρεώνει κάτι που δεν έκανε ή δεν μπορεί να κάνει.
oy0G5ZW.png

Αυτές δυστυχώς ζουν με το … να περάσουμε…, δηλαδή το πολύ θα έχει πελάτης παράπονο, τα λεφτά είναι στη τσέπη.  Βαλε υπόψη, ότι στη Βραζιλία το ίδιο κάνουν με 30-50 Ευρώ, και τρέχουν τους πελάτες από πίσω για να πάρουν τουλάχιστον αυτά!!!!

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
120
Πόντοι
0
Υπαρχει κανα αξιολογο μπουρδελο με παθητικα τραβελια στην αθηνα?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
1 ωραιο καθαρο μωρο μ καθαρο χωρο και διακριτηκοτατη
2 χρεωνει οσα θελει σε ξενοδοχειο δεν την εχω παρει
3 θα θελα πολυ αλλα κανει ραντεβου δυαδα μ ωραιο καβλακι  κ με χαλαει..
4 λορυ καλη αλλα κ ενεργητικη οχι για μενα
5 ραφαελα τρεχατε οπου βρητε ν κρυφτείτε
6 ωραιο μωρακι με ορμονικο στηθος φιλικο και προσχαρο εγω θα ξανα παω αν την προλαβω γιατι θ μ αφησει συντομα
7 νικη ενδιαφερων τραβεστακι με ωραια εμφανιση τ χω πεξει αρκετες φορες αλλα οχι και 60 .τα παλια τ ξεχνάμε

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom