Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
μη περιμενεις να σε ανοιξουν απο δω ειναι ολοι.........χαχαααααα
τι ειναι ολοι?παντως δεν εχουμε παρανοισει σαν εσενα που γυρνας σε σελιδες και βριζεσαι με αγνωστους.

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
τη φολα να τη φας και στο λαιμο να σου κατσει μη με προτιμησεις ποτε σου εχω στανταρ καλη πελατεια που την εχω φτιαξει μονη μου εδω και 4 χρονια στην αθηνα οπως γουσταρω εγω οχι εσεις αργοσχολοι τσαμπατζηδες και βρομιαρηδες που βγαζουν τη πιστη τους εχω κανει περα γι αυτο λοιπον τραβα στα σκατα γιατι για εκει εισαι εγω και για ποτο να βγω ακομα και στο σουπερ μαρκετ και στο δρομο οταν κυκλοφορο τσιμπαω πελατες απο παντου οποτε οπως σου πα αναγκη δεν εχω απο σας καθολου
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]τσιμπας πελατες απο σουπερ μαρκετ?σοβαρη δουλεια κανεις αντε και στην λαικη κανα πακιστανο σιγουρα θα ψωνισεις η κανα λιγουρη πορνογερο σιγουρα.αλλα αυτα που λες πως ψαχνεις τα χοντρα πορτοφολια ερχεται σε αντιθεση με το να λες ψωνιζω πελατες απο σουπερ μαρκετ .απλα εχεις παθει συμπλοκη στο κεφαλι σου για αυτο που εχεις κανει στο σωμα σου που παιζει και να τ εχεις μετανοιωσει και ξεσπας ετσι.αποψη μου.αν ειχες κατι να κανεις στη ζωη σου δεν θα βριζοσουνα με τις ωρες με αγνωστους που για εσενα ειναι σκουπιδια και κατωτεροι ανθρωποι. οπως λες.

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
μη περιμενεις να σε ανοιξουν απο δω ειναι ολοι.........χαχαααααα
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...μια χαρα ανοιγουν και μερικοι από εδώ μεσα...επισης καποιοι "πουστηδες με περουκα" όπως λετε μπορει να γαμιουνται καλυτερα από μια "μουναρα" με βυζια...δεν γαμιουνται ολες οι κρος με οποιον βρουνε αλλα καποιες είναι πολύ επιλεκτικες ειδικα αν το κανουν για το κεφι τους κι όχι επαγγελματικα...αυτά..α κι επισης το να εχει καποια μια καλη εμφανιση δεν νομιζω πως είναι απαραιτητο ότι θα παιρνει οποιο γκομενο γουσταρει...η και να τον παρει θα ναι μονο για μια φορα αν δεν είναι και λιγο καλο ατομο..δεν μιλαω να τον παρει επαγγελματικα...για το κεφι μιλαω...το διαχωριζω το τελευταιο γιατι εχει μεγαλη διαφορα..

kouin

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Από όλο το διάλογο φαίνεται ότι η SYLBI όσο μήκος της λείπει από το πουλί της, τόση γλώσσα έχει και βρίζει τους πάντες. Κρίμα, γιατί κατά τ' άλλα είναι κόμματος και θα ήθελα να σκίσω την κωλάρα της.

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1
δεν ειναι τρομοκρατια γλυκε μου αν θες ελα να δεις τι σημαινει τρομοκρατια ελα μια νυχτα στο δρομο να σε δω αλλα μεσα απο το pc δν ειναι τρομοκρατια...ειναι σεβασμος κ αξιοπρεπεια που μαλλον εδω μεσα δν τν εχετε αρκετοι απο εσας
και εσυ stefan29 συνεχιζεις να προσβαλεις  τι να σας μεταφερουμε κατι τι νομιζεις οτι πηγαινουμε με τον καθε τυχαιο  ανωμαλο εισαι γελασμενος οταν γνωρισεις απο κοντα τοτε να κρινεις και οχι μεσα απο ενα pc
Ασε μας ρε μπουμπη χαχαχαχα....να ερθω εγω στον δρομο...οταν αρχισα να βγαινω εγω στον δρομο εσυ ρουφουσες τις μυξες σου...

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Από όλο το διάλογο φαίνεται ότι η SYLBI όσο μήκος της λείπει από το πουλί της, τόση γλώσσα έχει και βρίζει τους πάντες. Κρίμα, γιατί κατά τ' άλλα είναι κόμματος και θα ήθελα να σκίσω την κωλάρα της.
άσε φίλε η συλβι την έχει δει πως είναι super ouaou γκόμενά και δεν υπάρχει άλλη! Αλλά ντάξει πάλι καλά που είναι κ αυτή και εχουμε να γελάμε!

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
άσε φίλε η συλβι την έχει δει πως είναι super ouaou γκόμενά και δεν υπάρχει άλλη! Αλλά ντάξει πάλι καλά που είναι κ αυτή και εχουμε να γελάμε!
ευτυχως που υπαρχουν κατι σουργελα σα και σενα και βριζω και σπαω πλακα εδω στη λαρισα με τη κολητη μου την εβελινα

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
το κολο θα μου σκιζες δε θα ποιαναμε κουβεντα μαγκα απλα ειμαι λιγο βρομοστομη οταν ακουω μαλακιες δεν απολογουμαι σε κανενα ειμαι σωστη με τους σωστους τελος

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
τσιμπας πελατες απο σουπερ μαρκετ?σοβαρη δουλεια κανεις αντε και στην λαικη κανα πακιστανο σιγουρα θα ψωνισεις η κανα λιγουρη πορνογερο σιγουρα.αλλα αυτα που λες πως ψαχνεις τα χοντρα πορτοφολια ερχεται σε αντιθεση με το να λες ψωνιζω πελατες απο σουπερ μαρκετ .απλα εχεις παθει συμπλοκη στο κεφαλι σου για αυτο που εχεις κανει στο σωμα σου που παιζει και να τ εχεις μετανοιωσει και ξεσπας ετσι.αποψη μου.αν ειχες κατι να κανεις στη ζωη σου δεν θα βριζοσουνα με τις ωρες με αγνωστους που για εσενα ειναι σκουπιδια και κατωτεροι ανθρωποι. οπως λες.
τσιμπας πελατες απο σουπερ μαρκετ?σοβαρη δουλεια κανεις αντε και στην λαικη κανα πακιστανο σιγουρα θα ψωνισεις η κανα λιγουρη πορνογερο σιγουρα.αλλα αυτα που λες πως ψαχνεις τα χοντρα πορτοφολια ερχεται σε αντιθεση με το να λες ψωνιζω πελατες απο σουπερ μαρκετ .απλα εχεις παθει συμπλοκη στο κεφαλι σου για αυτο που εχεις κανει στο σωμα σου που παιζει και να τ εχεις μετανοιωσει και ξεσπας ετσι.αποψη μου.αν ειχες κατι να κανεις στη ζωη σου δεν θα βριζοσουνα με τις ωρες με αγνωστους που για εσενα ειναι σκουπιδια και κατωτεροι ανθρωποι. οπως λες.
ακου να δεις σουργελο εγω ειμΙ αποδεκτη απο το κοινονικο μου συνολο και απ την οικογενεια μου και δεν εχω μετανοιωσει για οτι αλλαγη εχω κανει πανω μου σε αντιθεση με σενα που πας και πληρωνεις τραβελια να γαμηθεις στα κρυφα καταπιεσμενη σκατοκολα οσο για τους πακιστανους τραβα στην πλατεισ βικτωριας  να βρεις πολλους και οσο για το σουπερ μαρκετ που γραφεις δε το ποιασες καλα εννοω οτι οπου και νσ κυκλοφορησω τσιμπαω πελατες αλλα εσενα τρωει η κολαρα σου γισ μπινελικι εδω ειμαι λοιπον και στη λαικη τραβα εσυ να παρεις κανα αγγουρι να βαλεις στο πατο σου μπας και ηρεμησεις αγαμητη στερημενη

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
αν εννοεις οτι ειμαι ψωνισμενη κανεις λαθος ξερω οτι μετραω σα γκομενα και υπαρχουν και πιο ωραιες τραβεστες απο μενα αλλα δε γουσταρω να ακουω μαλακιες γι αυτο κραζω και θα συνεχιζω αν ακουω μαλακιες

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
αν εννοεις οτι ειμαι ψωνισμενη κανεις λαθος ξερω οτι μετραω σα γκομενα και υπαρχουν και πιο ωραιες τραβεστες απο μενα αλλα δε γουσταρω να ακουω μαλακιες γι αυτο κραζω και θα συνεχιζω αν ακουω μαλακιες
βρε κοριτσι μου γλυκο συγμωμη κι ολας με ολο το θαρρος αν και γνωριζομαστε (εχουμε συναντηθει στο μπουρναζι σε ενα μαγαζι ΣΜΣ νομιζω ειχα ερθει με μια κοινη μας φιλη )ποιος ο λογος να βριζεσαι με ατομα εδω μεσα ....νομιζω οτι σε φθείρει αυτη η κατασταση αλωστε και η πιο κουκλα να σαι και να εχεις ολα τα προσοντα αν καποιος ερθει και δεν του αρεσεις κατι θα βρει να σου πει εσυ γιατι παντα πρεπει να βγαινεις και να απαντας δημοσια δεν βρισκω το λογο να το κανεις δεν θα καταλαβει ποτε και κανενας ...κατα τα αλλα καλα να περνας ζησε τη φαση τωρα που εισαι νεα καιομορφη και ασε τη δυσφιμηση να γινει η καλυτερη διαφιμηση για εσενα 

υγ...εντελως φιλικα παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom