Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (1 μέλη και 387 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σύντροφε Iblis καλημέρα (...πλέον)

Πράγματι το Forum έχει αποκτήσει επίπεδο, όχι μόνο λόγω των ακαδημαϊκών παραθέσεων (...συμπεριλαμβάνω πρωτίστως και τις δικές μου) αλλά και των έξυπνων παρεμβάσεων από όλους τους συντρόφους και τα αγαπημένα "κορίτσια".

Είμαστε ωραία παρέα (έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ) και κατα βάθος πολύ καλά παιδιά (...αν και κάποιοι έχουν μεγαλώσει ηλικιακά)

θερμούς χαιρετισμούς (...και δεν είναι σχήμα λόγου)
εσυ ρε μαν ή εισαι πολυ καλο παιδι,που ετσι νομιζω,ή μας δουλευεις ολους,που δεν θελω να το νομιζω καθολου...  :grin:
να σαι καλα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εσυ ρε μαν ή εισαι πολυ καλο παιδι,που ετσι νομιζω,ή μας δουλευεις ολους,που δεν θελω να το νομιζω καθολου...  :grin:
να σαι καλα

Σύντροφε Psaxnw καλησπέρα.

Από τις παραθέσεις μου δεν προκύπτει ότι "δούλεψα" κάποιον από το Forum.

Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο όλα τα χρόνια που "περπατάω" και δεν σκοπεύω να το κάνω ειδικά τώρα σε αυτό το Forum, που εκτιμώ ότι συναποτελείται από ωραίους και ενδιαφέροντες τύπους.

Υπάρχει, βέβαια, για όλους τους ανθρώπους ο "δεύτερος κακός εαυτός", αλλά πίστεψε με, αξίζει να κυριαρχεί ο καλός μας εαυτός και θα έλεγα ο έξυπνος, που πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν. Τώρα, αν κυριαρχεί η καλή και έξυπνη διάσταση μας είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφόρων παραμέτρων.

Για να μην μακρυγορήσω, θα έλεγα συνοπτικά, ότι σε αυτό το Forum μου αρέσει που συμμετέχω, γιατί έχω διαβάσει καλά (ελπίζω να είναι για πάντα έτσι...) σχόλια για τις παραθέσεις μου και δεν έχω κανένα λόγο να συμπεριφερθώ με κάποιον άλλο τρόπο ώστε αυτό να αλλάξει.

Να είσαι πάντα καλά σύντροφε Psaxnw

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντροφε Psaxnw καλησπέρα.

Από τις παραθέσεις μου δεν προκύπτει ότι "δούλεψα" κάποιον από το Forum.

Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο όλα τα χρόνια που "περπατάω" και δεν σκοπεύω να το κάνω ειδικά τώρα σε αυτό το Forum, που εκτιμώ ότι συναποτελείται από ωραίους και ενδιαφέροντες τύπους.

Υπάρχει, βέβαια, για όλους τους ανθρώπους ο "δεύτερος κακός εαυτός", αλλά πίστεψε με, αξίζει να κυριαρχεί ο καλός μας εαυτός και θα έλεγα ο έξυπνος, που πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν. Τώρα, αν κυριαρχεί η καλή και έξυπνη διάσταση μας είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφόρων παραμέτρων.

Για να μην μακρυγορήσω, θα έλεγα συνοπτικά, ότι σε αυτό το Forum μου αρέσει που συμμετέχω, γιατί έχω διαβάσει καλά (ελπίζω να είναι για πάντα έτσι...) σχόλια για τις παραθέσεις μου και δεν έχω κανένα λόγο να συμπεριφερθώ με κάποιον άλλο τρόπο ώστε αυτό να αλλάξει.

Να είσαι πάντα καλά σύντροφε Psaxnw

Θα προσθέσω στα παραπάνω σύντροφε Psaxnw, ότι ήσουν ο πρώτος που εκφράσθηκες με καλά λόγια για τις παραθέσεις μου και σε ευχαριστώ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα σε ολους και ολες  Ματς μουτς....... Καιρο εχουμε...  Ελειπα... Ξανα παρεουλα απο αυριο..
Καλα να περνατε

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα. θα παρακαλουσα για μια ενημερωση σχετικα με το τι παιζει στις κουκλες, περα απο το show. τι ακριβως γινεται στο μαγαζι?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα. θα παρακαλουσα για μια ενημερωση σχετικα με το τι παιζει στις κουκλες, περα απο το show. τι ακριβως γινεται στο μαγαζι?
οτι ακριβως γινετε σε ολα τα bar γινετε και εκει....εσυ τι περιμενεις να γινετε?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπερα σε ολους και ολες  Ματς μουτς....... Καιρο εχουμε...  Ελειπα... Ξανα παρεουλα απο αυριο..
Καλα να περνατε

Γλυκειά μας Danah καλημέρα.

Καλώς ήρθες.

Φιλιά πολλά  :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Σύντροφε Billarosa καλημέρα.

Πολλές φορές η φαντασία μας είναι πολύ πιό έντονη και πλούσια από την ίδια την πραγματικότητα.

Θα σου πρότεινα (...συμβουλευτικά), αν κάτι φαντάζεσαι ότι "παίζεται" ενδιαφέρον στις "κούκλες" να "ζήσεις" λίγο διάστημα με αυτό...  :)

Επειδή, όμως "τα όνειρα πρέπει να λάβουν εκδίκηση" (όπως λέει και ο ποιητής...), μια βόλτα από τις κούκλες, θα σε κατατοπίσει με ακρίβεια για το τι γίνεται εκτός από show.

Έχω γράψει, παλαιότερα στο θρεντ, ότι νομίζω πως μια τέτοια προσπάθεια θα ήταν καλό να την αντιμετωπίσουμε με θετικό πνεύμα  :sunglasses:

Είναι, πάντως βέβαιο, ότι στις κούκλες θα βρείς το γνωστό μας "διαθεματικό πεδίο", που ανάλογα με τις συνθήκες και τους συμμετέχοντες (θαμώνες και πρωταγωνιστές...) μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και ευχάριστο.

Η γλυκειά μας Silvia σου απάντησε συνοπτικά και αλληγορικά (...όπως πάντα)

Αν αποφασίσεις να πάς σου εύχομαι ότι το καλλίτερο

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
επειδη δεν εχω την παραμικρη ιδεα γι'αυτο ακριβως ρωτησα. οκ? thanks farkeli.
να στο πω αλλιως....καθημερινες  μαζευει κοσμο αλλα οχι πολυ....σαββατα εχει προγραμα.........σου απαντησα ετσι επιδη συνηθως οταν ρωτανε  διυκρινιζουν τι ακριβως θελουν...καπιο μπορει να ρωτησει αν εκει μεσα θα πηδηξει...ενοειτε πωσ οχι μεσα στο μαγαζι δεν θα το κανει αλλα αν ειναι καποια που του αρεσει και τον εκφραζει και θελει και αυτη την περνει και φευγουν....ελπιζω τωρα να σε καληψα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                                    Αντε να ανεβουμε χαλαρωσαμε......
                                  [youtube=425,350]q2qM488P6p4&feature=related[/youtube]

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

χωρις να την γνωριζω πιστευω οτι η silvia ειναι ακρως κατατοπιστικη ,αναλυτικη και σε οτι γραφει κυριολεκτει.απλα την θαυμαζω.το αλληγορικα λοιπον ατυχης χαρακτηρισμος.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
χωρις να την γνωριζω πιστευω οτι η silvia ειναι ακρως κατατοπιστικη ,αναλυτικη και σε οτι γραφει κυριολεκτει.απλα την θαυμαζω.το αλληγορικα λοιπον ατυχης χαρακτηρισμος.

Σύντροφε Κοκο καλησπέρα

Πιθανόν, να έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη και εκτίμηση για την Silvia, όπως θα διαπιστώσεις, αν κοιτάξεις σε παλαιότερες παραθέσεις μου στο θρεντ.

Μήπως η λέξη αλληγορικά σημαίνει κάτι αρνητικό για εσένα?

Πάντως, η Silvia δεν ενοχλήθηκε (...έτσι τουλάχιστον εκτιμώ και ελπίζω), επειδή προφανώς γνωρίζει την "θετική" έννοια της λέξης και πολύ περισσότερο γνωρίζει την έννοια που "ερώτησε" η ίδια τον σύντροφο, ως συνέχεια της συνοπτικής της φράσης.

Με όλο τον σεβασμό σύντροφε Κοκο, η λέξη αλληγορία και αλληγορικά σημαίνει και εξηγείται ως "τρόπος του λέγειν" ή "σχήμα λόγου". Με αυτήν ακριβώς την έννοια την χρησιμοποίησα και εγώ, οπότε δεν είναι ατυχής ή αρνητικός (θα έλεγα εγώ) χαρακτηρισμός. Πρόσθετα, διευκρινίζω, (πάντα με την βοήθεια του λεξικού) ότι το αντίθετο της κυριολεξίας-ακροβολογίας είναι η ανακριβολογία.

Πιστεύω σύντροφε Κοκο να σε κάλυψα και να σε ιακνοποίησα με την απάντηση μου.

Για την γλυκειά μας Silvia, πέρα από όλα αυτά επί της ουσίας συμφωνούμε απόλυτα.

Εύχομαι πάντα να είσαι καλά :sunglasses:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντροφοι και αγαπημένα μας "κορίτσια" παραθέτω διασκευασμένο ένα κείμενο που εξιστορεί μια "αληθινή" ιστορία.

Τόσο "αλήθεια" που πλησιάζει το"ψέμα" ...

...Η Μπέλα Ντόρι παρέα με τον άλλοτε (μυστήριο) φίλο της, το "κοριτσάκι με τα κίτρα" και τον κοντό ή σχεδόν κοντό του διπλανού σπιτιού, πέφτει σε αστείες ...κακοτοπιές.
Μαθαίνει "τι θέλουν οι άνδρες" και πως "μπορείς να κάνεις μια γυναίκα ή σχεδόν γυναίκα να σέρνεται".
Πάει κομμωτήριο, κάνει δημόσιες σχέσεις και απευθύνεται σε άτομα που βαριούνται τις κλάψες και τις μιζέριες...

Θα μου πείτε ότι είναι άσχετο κείμενο ως προς την θεματολογία του θρεντ (...ίσως), αλλά τελευταία έχουμε σημειώσει αρκετές απουσίες και με αυτό τον τρόπο δεν γίνεται δουλειά.

Έχει δίκιο η Danah "...άντε να ανεβούμε"

Καλό χειμώνα ...έστω και αν αργεί να έρθει  :birdman:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
                                    Αντε να ανεβουμε χαλαρωσαμε......
                                  [youtube=425,350]q2qM488P6p4&feature=related[/youtube]

Αυτά τα μικρά τι θα γίνουν άραγε όταν μεγαλώσουν?  :think:

Από στήθος έχουν τις προδιαγραφές για να γίνουν ότι πρέπει "...πολύ ανώμαλα κοριτσάκια". :huh:

Διακρίνεται έντονα ότι δεν θα έχουν και αρκετή τριχοφυϊα, εκτός από το "πρώτο βιολί" που έχει περίεργο μουσάκι.

Άρα, δεν θα τους κοστίσει ιδιαίτερα η οποιαδήποτε φαντασίωσή τους  :sunglasses:

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφε markeli σκοπος δεν ηταν να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.επειδη ειμαι ανθρωπος που γενικα ψαχνομαι η λεξη αλληγορια σημαινει :
1)μεταφορικη εκφραση (αν θυμασαι η <διηγησις παιδιοφραστος των τετραποδων ζωων> ειναι μια αλληγορια της συμπεριφορας των ανθρωπων δοσμενη μεσα απο τα ελαττωματα  και τα προτερηματα των ζωων
2)ασαφης εκφραση ,αοριστολογια(πολλες φορες λεμε ο ταδε μιλαει με αλληγοριες ,για αυτο δεν τον καταλαβαινει κανεις.
χαιρομαι που υπαρχουν ευαισθητοι,διακριτικοι και πολυπλευροι ανθρωποι στο σαιτ.
με εκτιμηση
Κ Κ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
συναδελφε markeli σκοπος δεν ηταν να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.επειδη ειμαι ανθρωπος που γενικα ψαχνομαι η λεξη αλληγορια σημαινει :
1)μεταφορικη εκφραση (αν θυμασαι η <διηγησις παιδιοφραστος των τετραποδων ζωων> ειναι μια αλληγορια της συμπεριφορας των ανθρωπων δοσμενη μεσα απο τα ελαττωματα  και τα προτερηματα των ζωων
2)ασαφης εκφραση ,αοριστολογια(πολλες φορες λεμε ο ταδε μιλαει με αλληγοριες ,για αυτο δεν τον καταλαβαινει κανεις.
χαιρομαι που υπαρχουν ευαισθητοι,διακριτικοι και πολυπλευροι ανθρωποι στο σαιτ.
με εκτιμηση
Κ Κ

Σύντροφε Koko καλημέρα.

Δέχομαι και έτσι το αντιλαμβάνομαι ότι δεν ήταν σκοπός σου να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί μου. Το ίδιο (...ελπίζω και εύχομαι) να αντιλαμβάνεσαι ότι ισχύει και για εμένα.

Συγχώρα με που επιμένω, αλλά η λέξη αλληγορία δεν σημαίνει πάντα και κατά ανάγκη ότι έχει αρνητικό χαρακτήρα και έννοια (τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ για την συγκεκριμμένη παράθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απορρίπτω τις πρόσθετες διευκρινίσεις σου, παρότι δεν ήταν "καλή?" η σημείωση για τα ζώα). Οι καλλίτερες και οι εξυπνότερες φράσεις έχουν ειπωθεί με αλληγορικά λόγια είτε σε κινηματογραφικές ταινίες, είτε στην ποίηση ...αλλά και στο θρεντ (είτε "ακαδημαϊκά" είτε "λαϊκά".

Πρόσθετα, αν μελετήσεις τις δύο παραθέσεις της Silvia θα παρατηρήσεις ότι αρχικά σημείωσε "...στις κούκλες γίνεται ότι και στα άλλα μπαράκια...εσύ τι θα ήθελες να γίνεται?" (μάλλον εκτιμάται ως γενική και αλληγορική φράση) και στην συνέχεια " ...αν δεν ρωτήσεις ακριβώς τι σε ενδιαφέρει δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα, πάντως αν σου αρέσει ένα "κορίτσι" και αρέσεις σε αυτήν, τότε μπορείτε να φύγετε μαζί" (Σημείωση : πιθανόν οι φράσεις να είναι διαφορετικές, αλλά δεν παρέχεται η δυνατότητα ακριβής αντιγραφή από το Forum

Σύντροφε Koko, η ανταλλαγή παραθέσεων μεταξύ μας είναι για εμένα καλό στοιχείο και σε καμμία περίπτωση δεν το αντιλαμβάνομαι (ούτε και με ενδιαφέρει, όπως εξάλλου δεν ενδιαφέρει και εσένα) ως αφορμή για αντιπαραθέσεις. Είμαι βέβαιος ότι θα καταλάβεις, πως συμφωνούμε παρά τις διαφορετικές μας προσεγγίσεις  :sunglasses:.

Πάντως, σε ευχαριστώ για την προσεγμένη παράθεση σου (παρότι διαφωνούσες) και αυτό νομίζω είναι το σημαντικότερο.

Εύχομαι πάντα να είσαι καλά.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ωραίες εποχές

Συνημμένα

• agela 1..jpg
    agela 1..jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • agela 2.jpg
    agela 2.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 36

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                                  Για ολα τα κοριτσια μας.....
                                    [youtube=425,350]ynYOHw23o6M&feature=related[/youtube]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ετσι γλεντανε στην Αμερικη αντε να γινη και σε μας μια αιθουσα γεματι Τραβεστι και καλεσμενη την ΘΕΑ  DIANA ROSS

Τραβελομανα  η DIANA....  :rockon: :rockon: ;) ;)
                                    [youtube=425,350]2BSBe42Fb48&feature=related[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom