Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (1 μέλη και 318 επισκέπτες)

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
ποια προτεινετε για πρωτη μου φορα ως παθητικος?ψινομαι πιο πολυ για τραβεστι παρα τρανσεξουαλ.νομιζω γουσταρουν πιο πολυ το ενεργητικο.πμ οπιος θελει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
ποια προτεινετε για πρωτη μου φορα ως παθητικος?ψινομαι πιο πολυ για τραβεστι παρα τρανσεξουαλ.νομιζω γουσταρουν πιο πολυ το ενεργητικο.πμ οπιος θελει

Κάνε δυο τρεις κατεβασιές Συγγρού βράδυ (καθημερινές συνιστώ) και χάζεψε λίγο. Μετά δες και τις αγγελίες και γενικά να διαβάζεις εδώ τα σχολια συστηματικά.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
παιδια αν πατε με τρανς γνωριζετε κατα ποσο ειναι καθαρες?εγω κολαω σε αυτο και πιθανοτατα να ζητησω να μου υποδειξει χαρτι εξετασης hiv για να πληρωσω το ανιτιμο και να συνεχισω δεν νομιζω πως ειμαι ανοητος κανοντας το τι λετε?ενοειται πως εχω και δικες μου εξετασεις για να μην υπαρξει θεμα και για αυτη και να ειμαστε ησυχοι ολοι.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
και αν σου δείξει άλλου προσώπου εξετάσεις πως θα κάνεις την ταυτοπροσωπία ?
Θα ζητήσεις και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ?
εσύ πως θα ξέρεις το πραγματικό της όνομα ?
Βάλε καποτούλα και προχώρα, λέω εγώ.

παιδια αν πατε με τρανς γνωριζετε κατα ποσο ειναι καθαρες?εγω κολαω σε αυτο και πιθανοτατα να ζητησω να μου υποδειξει χαρτι εξετασης hiv για να πληρωσω το ανιτιμο και να συνεχισω δεν νομιζω πως ειμαι ανοητος κανοντας το τι λετε?ενοειται πως εχω και δικες μου εξετασεις για να μην υπαρξει θεμα και για αυτη και να ειμαστε ησυχοι ολοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom