gregoriou77
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου για πιο καλή φωτο κοιτά εδώ 1η και 3ή σίγουρα δικές της.οι φωτρο είναι μουφα μουτρο
Φιλε μου για πιο καλή φωτο κοιτά εδώ 1η και 3ή σίγουρα δικές της.οι φωτρο είναι μουφα μουτρο
το ειχαμε ξεκωλιασει στο φ .99 ωραιο τουμπανοεγω τ χ παρει πανω από 10 μουτρο ...τ ν μ πεις !!!!!
akrivos
τελικα τι ειναι?είσαι επαγγελματίας πόρνη?
Θελω να δοκιμασω παθητικη τρανς κ οσο γινεται πιο θηλυκη κ με καλες υπερεσιες. Θα προτιμουσα κ χωρις εργαλειο..Εχει να προτινει καποιος εμπειρος παιχτης τιποτα; ειτε στην συγγρου, ειτε σε στουντιο, ειτε σε μπουρδελο, ειτε κ απο αγγελια.(δεν εχω ξαναπαει με τρανς)
Θελω να δοκιμασω παθητικη τρανς κ οσο γινεται πιο θηλυκη κ με καλες υπερεσιες. Θα προτιμουσα κ χωρις εργαλειο..Εχει να προτινει καποιος εμπειρος παιχτης τιποτα; ειτε στην συγγρου, ειτε σε στουντιο, ειτε σε μπουρδελο, ειτε κ απο αγγελια.(δεν εχω ξαναπαει με τρανς)
τ'αρχιδιαμας κουνιονται αγαπη....πες ποσο παει το μαλι...και ασε τα πουστικα...επιλεκτικά ραντεβού.
εχει καυλι αυτη?Συγγρου ελενα με το ασημι σκοντα ... "Μουναρα" απο εμφανιση και 100% παθητικη
βασικα αν θελει παθητικη να παει με χαρα που χει μουνιΣισάξ1987 επίσης να κοιτάξεις και για τη Χαρά, μια με σμαρτ λευκό ύψος ΕΚΚΑ. Πολύ καλή περίπτωση γι αυτό που ψάχνεις.
βασικα αν θελει παθητικη να παει με χαρα που χει μουνι
αυτη με το σκοντα πως ειναι?εχει λινκ πουθενα?Δεν γνωρίζω τίποτα για την με το ασημί σκόντα. Είναι πολύ ωραία ναι. Μόνο αυτό. Για τη Χαρά ξέρω. Είναι γι αυτόν μια καλή περίπτωση. Πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.