Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.219
Πόντοι
1.206
Θελω να δοκιμασω παθητικη τρανς κ οσο γινεται πιο θηλυκη κ με καλες υπερεσιες. Θα προτιμουσα κ χωρις εργαλειο..Εχει να προτινει καποιος εμπειρος παιχτης τιποτα; ειτε στην συγγρου, ειτε σε στουντιο, ειτε σε μπουρδελο, ειτε κ απο αγγελια.(δεν εχω ξαναπαει με τρανς)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
ελα ρε μωρο πες τ παιδι ότι κανεις τ χομπι σου εδώ μεσα  :grin:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Θελω να δοκιμασω παθητικη τρανς κ οσο γινεται πιο θηλυκη κ με καλες υπερεσιες. Θα προτιμουσα κ χωρις εργαλειο..Εχει να προτινει καποιος εμπειρος παιχτης τιποτα; ειτε στην συγγρου, ειτε σε στουντιο, ειτε σε μπουρδελο, ειτε κ απο αγγελια.(δεν εχω ξαναπαει με τρανς)

Συγγρου ελενα με το ασημι σκοντα ... "Μουναρα" απο εμφανιση και 100% παθητικη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356

Σισάξ1987 επίσης να κοιτάξεις και για τη Χαρά, μια με σμαρτ λευκό ύψος ΕΚΚΑ. Πολύ καλή περίπτωση γι αυτό που ψάχνεις.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
βασικα αν θελει παθητικη να παει με χαρα που χει μουνι

Δεν γνωρίζω τίποτα για την με το ασημί σκόντα. Είναι πολύ ωραία ναι. Μόνο αυτό. Για τη Χαρά ξέρω. Είναι γι αυτόν μια καλή περίπτωση. Πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν γνωρίζω τίποτα για την με το ασημί σκόντα. Είναι πολύ ωραία ναι. Μόνο αυτό. Για τη Χαρά ξέρω. Είναι γι αυτόν μια καλή περίπτωση. Πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.
αυτη με το σκοντα πως ειναι?εχει λινκ πουθενα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom