Έχω πει λοιπόν, απ τις 10 Μαρτίου το πρωί, την Τρίτη που μας πέρασε δηλαδή (σελίδα 719) ότι θα πάω να τεστάρω την Νάντια. Αφού παίζει μιά ψιλοειρωνία " σιγά τα καράβια που θα ρίξεις έξω" με το 50άρι που και καλά θα σπαταλήσω.....και κάποιες άλλες κουβεντούλες μετά, φτάνουμε σήμερα το απόγευμα σχεδόν 15.30 για να μου στείλει ο βάτραχος ένα email, του οποίου σας παραθέτω εδώ.Ωστόσο εγώ,επειδή το είπα, το έκανα κιόλας, τέσταρα την κοπέλα και σήμερα σας έδωσα εδώ λεπτομέριες.Σήμερα λοιπόν και αφού έγραψα την κριτική μου, με ρωτάει εδώ, στο φόρουμ, αν είδα κάτι περίεργο... Μου έστειλε αυτό λοιπόν και έγινα έξαλλος.Τι γράφει λοιπόν ο βάτραχος :
<<ρε φιλε τ ψαχεις για ν σ λεω μακρια ξερω την περηπτοση είναι πρωιν πρεζου κλεφτρονι κ αλλα τετια είναι στανταρ αυτό που σ λεω....τ ξερω καλα κ αυτή κ τη παρεα της >>
Εγώ λοιπόν τι να κάνω τώρα, τι να υποθέσω? Καπότα έβαλα στο γαμήσι,οκ.Τα υπόλοιπα έγιναν ελεύθερα. Να υποθέσω λοιπόν τι? Και όντως το σαγόνι της,η κάτω γνάθος, τα δόντια, ηταν κάπως περίεργα. Ούτε μαυρισμένα, ούτε σάπια, ούτε έλλειπαν. Μια μικρή δυσμορφία υπήρχε όμως.Όλες οι πρεζούδες και γενικά οι χρήστες, έχουν θέματα...Τσιμπίσαμε λοιπόν παράσιμο? ηπατίτιδα? έιτζ? κάτι άλλο?
Ήρθε λοιπόν σήμερα ο βάτραχος να μου κάνει τι? να μου πει ότι "ξέρει"? να με βοηθήσει ή να μου γαμίσει την ψυχολογία και να αρχίσω να ψάχνομαι τώρα?? Να πω τι λοιπόν τώρα? Πόσο ανεύθυνα φέρθηκε αυτός ο τύπος? Εσείς πως το χαρακτηρίζετε ?
Δεν θες να το πεις δημόσια? πες το με πμ ρε φίλε,όπως σήμερα. Αφού ξέρεις, προστάτεψε έναν συνάνθρωπο...Επειδή λοιπόν έγινε αυτό και εγώ έχω φρικάρει τώρα, το λέω εδώ, όχι για να κατηγορήσω την κοπέλα, αποδείξεις δεν έχω, αλλά τουλάχιστον να υποψιάσω τον πιθανό αυριανό πελάτη, ώστε να προσέξει και να μην κάνει κάτι ελεύθερο με το άτομο αυτό.Επαναλαμβάνω, ότι σίγουρο δεν είναι τίποτα για την κοπέλα και δεν θέλω να της κάνω ζημιά,αλλά αν είναι όντως τα πράγματα έτσι που λέει ο βάτραχος..ας γλυτώσει ο επόμενος.Επίσης,αν η τύπισα έχει θέματα υγείας και κάνει αυτήν την δουλειά , απλά κάνει έγκλημα στην κοινωνία,σε κάθε αθώο που πάει μαζί της, να περάσει καλά μισή ώρα...Εϋχομαι να μην είναι τίποτα αλήθεια και το κορίτσι να είναι καλά και να μην κινδυνέψει κανείς..Τώρα για μένα...αν την έχω πατήσει...εγώ θα το περάσω μόνος μου...