Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
εγω παντος εχω ν πω είναι πολλα για κρος φαση οποτε

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291

το έχω πάρει πριν καιρό σε μια κάθετη της Ιπποκράτους.
cross φάση και μου τα ζάλισε και λίγο(δεν είμαι ακόμα έτοιμη ,έλα σε 10' να κάνω μπάνιο,είναι και μια φίλη μου εδώ αν θέλεις τρίο),αλλά τελικά άντεξα και πήγα μαζί της.
ο χώρος ήταν έτσι και έτσι ,λίγο αξύριστη στα πόδια που με ξενέρωσε και χωρίς να έχει κάνει και μπάνιο(οι λεπτομέρειες μετράνε). διεκπαιρεωτική στην φάση (χύσε να τελειώνουμε) και καθόλου gfe για όσους το γουστάρουν. γενικά δεν υπήρξε καμία χημεία μεταξύ μας.
για 30ευρώ μάξιμουμ είναι η φάση εκτός αν έχει βάλει κανένα βυζάκι ή άλλαξε συμπεριφορά.

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

καταλαβα , παμε γι αλλα .. thanks φιλος

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
καταλαβα , παμε γι αλλα .. thanks φιλος

την δική μου εμπειρία κατέθεσα,αλλά κάτσε να πάρεις feedback και από κανέναν άλλον μήπως και άλλαξε κάτι από τότε που πήγα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
την δική μου εμπειρία κατέθεσα,αλλά κάτσε να πάρεις feedback και από κανέναν άλλον μήπως και άλλαξε κάτι από τότε που πήγα.

50 μ τιποτα ουτε αυτή ουτε η φιλη της μουτρο

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
το έχω πάρει πριν καιρό σε μια κάθετη της Ιπποκράτους.
cross φάση και μου τα ζάλισε και λίγο(δεν είμαι ακόμα έτοιμη ,έλα σε 10' να κάνω μπάνιο,είναι και μια φίλη μου εδώ αν θέλεις τρίο),αλλά τελικά άντεξα και πήγα μαζί της.
ο χώρος ήταν έτσι και έτσι ,λίγο αξύριστη στα πόδια που με ξενέρωσε και χωρίς να έχει κάνει και μπάνιο(οι λεπτομέρειες μετράνε). διεκπαιρεωτική στην φάση (χύσε να τελειώνουμε) και καθόλου gfe για όσους το γουστάρουν. γενικά δεν υπήρξε καμία χημεία μεταξύ μας.
για 30ευρώ μάξιμουμ είναι η φάση εκτός αν έχει βάλει κανένα βυζάκι ή άλλαξε συμπεριφορά.
παντως ειναι πολυ ομορφη η καριολιτσα

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
ελεος μωρε..μια χαρα φαινεται η κοπελα...τα εχετε ισοπεδωσει όλα με την ομορφια...ουτε την ξερω ουτε με αφορα αλλα με κατι τετοια τρελενομαι...δηλαδή αν η καθεμια δεν είναι όπως την θελει ενας χαρακτηρίζεται και μπαζο...καλο είναι να διευκρινιζει ο καθενας για τα γουστα του η αν δεν εχει να πει κατι ουσιαστικο να μην πεταει ένα σχολιο απλα και μονο αν καποια δεν του αρεσει,ας κρατησει τα γουστα του για την παρτη του..οκ δεν γινεται ολες οι κοπελες να είναι γαματες για ολους..αν ηταν ετσι θα πηδιόντουσαν μονο οι αντικειμενικα θεες κι ολες τις άλλες θα της βαραγε η αγαμια και η μαλακια...και αγορινες...αντικειμενικα δεν ειστε και ολοι καυλαροι...οποτε ας λειπει το κραξιμο γιατι δεν είναι και ευχαριστο ουτε ευγενικο!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
ελεος μωρε..μια χαρα φαινεται η κοπελα...τα εχετε ισοπεδωσει όλα με την ομορφια...ουτε την ξερω ουτε με αφορα αλλα με κατι τετοια τρελενομαι...δηλαδή αν η καθεμια δεν είναι όπως την θελει ενας χαρακτηρίζεται και μπαζο...καλο είναι να διευκρινιζει ο καθενας για τα γουστα του η αν δεν εχει να πει κατι ουσιαστικο να μην πεταει ένα σχολιο απλα και μονο αν καποια δεν του αρεσει,ας κρατησει τα γουστα του για την παρτη του..οκ δεν γινεται ολες οι κοπελες να είναι γαματες για ολους..αν ηταν ετσι θα πηδιόντουσαν μονο οι αντικειμενικα θεες κι ολες τις άλλες θα της βαραγε η αγαμια και η μαλακια...και αγορινες...αντικειμενικα δεν ειστε και ολοι καυλαροι...οποτε ας λειπει το κραξιμο γιατι δεν είναι και ευχαριστο ουτε ευγενικο!

καλος τ μουτρο τ καυλιαρη ..θ μ απαγορεύσεις ν χ μ κ γνμη....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Πρέπει να έχω ξαναπεί γι΄αυτήν παλιότερα..Νομίζω κάπου Σεπτέμβριο την είχα επισκεφτεί.
Δεν έχει βυζί, αλλά κορμάκι έχει ωραίο, όπως και προσωπάκι..Το εργαλείο της καλό,σηκωμένο και αξιόλογο - όχι τεράστιο...Μην με ρωτήσετε αν και πως γαμάει,δεν έχω άποψη...μόνο ενεργητικά δουλεύω.Κατάλαβα όμως ότι πρέπει να την τρώει ο πούτσος της... Δεν πέρασα άσχημα, όμως κάποιες φορές έννοιωθες το "τελείωνε, έχουμε κι άλλες δουλειές"...Ειδικά στο επικοινωνιακό κομμάτι,πέρα απ το ξερό επαγγελματικό, δεν το ασκεί καθόλου.Επίσης και το μπάνιο της, ψιλομπουρδέλο.Νομίζω ότι είχε πάρει 40 ευρώ τότε,χωρίς παζάρι και μετά από κάτι μήνες, το αύξησε σε 50.Εμένα μου έτυχε περιποιημένη, βαμμένη κτλ..γλωσσόφιλα αρκετά...Νοιώθω πάντως (από 2-3 τηλέφωνα που την έχω ξαναπάρει και τελικά δεν πήγα),ότι αυξήθηκε η πελατεία της και τα ΄γραψε λίγο στ΄αρχίδια της..καβάλησε καλάμι κι αυτή, έγινε μουνάρα και γνωστή....
Η φίλη της που ανέφερες Τονίνο, ποιά είναι ??

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Τελικά ρε παιδιά, για την Εβελίνα, ξέρουμε κάτι ? 50άρικο θέλει κι αυτή...

αυτή ήταν κάποτε η φίλη της Ναταλί.. μετά τα χωρίσανε τα τσανάκια τους. μετρια πράγματα κι αυτή.. ουτε κρυο ουτε ζεστη.. δεν θα πήγαινα δεύτερη φορά..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
αυτή ήταν κάποτε η φίλη της Ναταλί.. μετά τα χωρίσανε τα τσανάκια τους. μετρια πράγματα κι αυτή.. ουτε κρυο ουτε ζεστη.. δεν θα πήγαινα δεύτερη φορά..

Κατάλαβα....τουλάχιστον καθαρή , ανταλλάσεις καμιά κουβέντα, ή μαλακίζεται και σ΄αυτά τα θέματα ?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
από τη ξερω γιατι ουτε για πλακα δεν παω ναι

ρε βάτραχε, σε παρακαλώ ....διάβασε τι έχεις γράψει.. Υποθέτω ότι την χαρακτηρίζεις χάλια, αλλά μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Κατάλαβα....τουλάχιστον καθαρή , ανταλλάσεις καμιά κουβέντα, ή μαλακίζεται και σ΄αυτά τα θέματα ?
αμαν κι εσύ ρε Πατρικ.. κουβεντούλα θες να πιάσεις ή να μαμήσεις;; για το καθαρή... έχω κάποιες αμφιβολίες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom