batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
εγω παντος εχω ν πω είναι πολλα για κρος φαση οποτε
καταλαβα , παμε γι αλλα .. thanks φιλος
την δική μου εμπειρία κατέθεσα,αλλά κάτσε να πάρεις feedback και από κανέναν άλλον μήπως και άλλαξε κάτι από τότε που πήγα.
παντως ειναι πολυ ομορφη η καριολιτσατο έχω πάρει πριν καιρό σε μια κάθετη της Ιπποκράτους.
cross φάση και μου τα ζάλισε και λίγο(δεν είμαι ακόμα έτοιμη ,έλα σε 10' να κάνω μπάνιο,είναι και μια φίλη μου εδώ αν θέλεις τρίο),αλλά τελικά άντεξα και πήγα μαζί της.
ο χώρος ήταν έτσι και έτσι ,λίγο αξύριστη στα πόδια που με ξενέρωσε και χωρίς να έχει κάνει και μπάνιο(οι λεπτομέρειες μετράνε). διεκπαιρεωτική στην φάση (χύσε να τελειώνουμε) και καθόλου gfe για όσους το γουστάρουν. γενικά δεν υπήρξε καμία χημεία μεταξύ μας.
για 30ευρώ μάξιμουμ είναι η φάση εκτός αν έχει βάλει κανένα βυζάκι ή άλλαξε συμπεριφορά.
παντως ειναι πολυ ομορφη η καριολιτσα
ελα ρε μια χαρα ειναι η κοπελιτσαπου την εχει την ωμορφια ρε μουτρο κ δεν την βλεπω γω???????
ελεος μωρε..μια χαρα φαινεται η κοπελα...τα εχετε ισοπεδωσει όλα με την ομορφια...ουτε την ξερω ουτε με αφορα αλλα με κατι τετοια τρελενομαι...δηλαδή αν η καθεμια δεν είναι όπως την θελει ενας χαρακτηρίζεται και μπαζο...καλο είναι να διευκρινιζει ο καθενας για τα γουστα του η αν δεν εχει να πει κατι ουσιαστικο να μην πεταει ένα σχολιο απλα και μονο αν καποια δεν του αρεσει,ας κρατησει τα γουστα του για την παρτη του..οκ δεν γινεται ολες οι κοπελες να είναι γαματες για ολους..αν ηταν ετσι θα πηδιόντουσαν μονο οι αντικειμενικα θεες κι ολες τις άλλες θα της βαραγε η αγαμια και η μαλακια...και αγορινες...αντικειμενικα δεν ειστε και ολοι καυλαροι...οποτε ας λειπει το κραξιμο γιατι δεν είναι και ευχαριστο ουτε ευγενικο!
αυτή ήταν κάποτε η φίλη της Ναταλί.. μετά τα χωρίσανε τα τσανάκια τους. μετρια πράγματα κι αυτή.. ουτε κρυο ουτε ζεστη.. δεν θα πήγαινα δεύτερη φορά..Τελικά ρε παιδιά, για την Εβελίνα, ξέρουμε κάτι ? 50άρικο θέλει κι αυτή...
Τελικά ρε παιδιά, για την Εβελίνα, ξέρουμε κάτι ? 50άρικο θέλει κι αυτή...
αυτή ήταν κάποτε η φίλη της Ναταλί.. μετά τα χωρίσανε τα τσανάκια τους. μετρια πράγματα κι αυτή.. ουτε κρυο ουτε ζεστη.. δεν θα πήγαινα δεύτερη φορά..
από τη ξερω γιατι ουτε για πλακα δεν παω ναι
ρε βάτραχε, σε παρακαλώ ....διάβασε τι έχεις γράψει.. Υποθέτω ότι την χαρακτηρίζεις χάλια, αλλά μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...
γιατί άμα πιείς καφέ θα γράφεις και θα καταλαβαίνουμε καλύτερα;ετσι χωρις καφε τ περημενςι;α
αμαν κι εσύ ρε Πατρικ.. κουβεντούλα θες να πιάσεις ή να μαμήσεις;; για το καθαρή... έχω κάποιες αμφιβολίες..Κατάλαβα....τουλάχιστον καθαρή , ανταλλάσεις καμιά κουβέντα, ή μαλακίζεται και σ΄αυτά τα θέματα ?