Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
μην ανησυχείς φίλε, δεν δικαιολογείται να κάνεις έτσι, άκου από στοματικό και ιδιαίτερα αν είσαι ενεργητικός οι πιθανότητες είναι μία στο ... joker, αν είσαι παθητικός αυξάνονται λίγο. Πάντα για στοματικό μιλάμε. Είχα δει και ένα σχεδιάγραμμα. Δεν βλέπεις και τις τσόντες (gay - shemale) πάντα ακα πονπονάκι και μετα σκουφάκι για γεώτρηση.  :hi:
υστ. τα παραπάνω αν, λέω αν, είχε κάτι η κοπέλα μας.

Καπότα έβαλα στο γαμήσι,οκ.Τα υπόλοιπα έγιναν ελεύθερα. Τώρα για μένα...αν την έχω πατήσει...εγώ θα το περάσω μόνος μου...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
ωραιο το διαγραμμα
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

anax88888

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες, ειμαι καινουργιος στο σιτε και γενικος καινουργιος και απειρος στον τραβελοερωτα(ειμαι 20 χρονων φοιτητης). Μπορειτε οι γνωστες του αθληματος να μ προτεινετε καμια τρανς απο Αθηνα, εμπειρη να με μυησει; Ευχαριστω  :) ΥΓ: μια trans elli απιστευτο γκομενακι  βρισκεται αθηνα γτ σε παλαιοτερες αγγελιες λεει οτι ειναι κρητη  :huh:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Καλησπερα παιδες, ειμαι καινουργιος στο σιτε και γενικος καινουργιος και απειρος στον τραβελοερωτα(ειμαι 20 χρονων φοιτητης). Μπορειτε οι γνωστες του αθληματος να μ προτεινετε καμια τρανς απο Αθηνα, εμπειρη να με μυησει; Ευχαριστω  Smiley ΥΓ: μια trans elli απιστευτο γκομενακι  βρισκεται αθηνα γτ σε παλαιοτερες αγγελιες λεει οτι ειναι κρητη  Huh?

αθηνα είναι μεχρη της 15 δεν ξερω αλλα δεν μ το βγαζει τ μυνημα τ πηρα από τ προφιλ σου μεσα......

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
σ παρακαλω κανε μ προσθεση από κατω να δουμε καλητερα κ ποιος εισαι??????thnks

anax88888

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
φιλε βατραχομουρη θα σ απανταγα στο πμ αλλα κατι εχει παθει η μαλακια και μ λεει σφαλμα και δεν μπορω να σ στειλω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
παλυ τα υδια φιλος εχει χαζεψει τ κουτι

anax88888

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
τωρα κοιταζω τα ποστ και σε βλεπω πανταχού παρον συμπεραίνω ότι εισαι προφέσορας, εχεις να μου προτείνεις τιποτα καλο για πρωτη φορα;

aircosmos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
2
Πόντοι
0
βατραχε τρανουλα η lolitaelli? δωσε τα φωτα σου..ψαχνω θηλυκο κομματι

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
[move][/move]αυτο που ειπες φατω  αλλα πεζει πιο πολυστ παθητικο

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδες, ειμαι καινουργιος στο σιτε και γενικος καινουργιος και απειρος στον τραβελοερωτα(ειμαι 20 χρονων φοιτητης). Μπορειτε οι γνωστες του αθληματος να μ προτεινετε καμια τρανς απο Αθηνα, εμπειρη να με μυησει; Ευχαριστω  :) ΥΓ: μια trans elli απιστευτο γκομενακι  βρισκεται αθηνα γτ σε παλαιοτερες αγγελιες λεει οτι ειναι κρητη  :huh:
τι εννοεις να σε μυήσει ;ενεργητικά ή παθητικα ;

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
μην ανησυχείς φίλε, δεν δικαιολογείται να κάνεις έτσι, άκου από στοματικό και ιδιαίτερα αν είσαι ενεργητικός οι πιθανότητες είναι μία στο ... joker, αν είσαι παθητικός αυξάνονται λίγο. Πάντα για στοματικό μιλάμε. Είχα δει και ένα σχεδιάγραμμα. Δεν βλέπεις και τις τσόντες (gay - shemale) πάντα ακα πονπονάκι και μετα σκουφάκι για γεώτρηση.  :hi:
υστ. τα παραπάνω αν, λέω αν, είχε κάτι η κοπέλα μας.
Ευχαριστώ φίλε, λίγο αργοπορημένος βέβαια(εγώ), αλλά τώρα μπήκα εδώ, απ την Παρασκευή...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αμάν ρε κι εσύ, διάβασε 1-2 σελίδες πιο πίσω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom