Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477

για να ξεφυγουμε λιγο μια καλη κ τημια επιλογή είναι κ το κοριτσι αυτό που πεζει κολονο....

Την ειχα επισκεφτει κ εγω πριν μερικα χρονια στο αυτοκινητο οταν εκανε πιατσα Ιερα Οδο.
Μολις σταθηκα διπλα της για να ρωτησω πληροφοριες μου φανηκε λιγο ξυνη...αλλα το βλεμμα της με τραβηξε και λιγο το ενστικτο μου...και σκεφτηκα δεν γαμιεται..
30 ευρω τοτε,συζητησιμη και δεν βιαζοταν.
Εκανε πολυ καλη πιπα κατι που μου αρεσε και την επισκεφτηκα ξανα μετα απο καιρο στο ιδιο σημειο.
Στα του υπολοιπυ αγωνα πολυ καλη συμμετοχη και αναφερω ξανα χωρις βιασυνες.
Θυμαμαι ηταν και καθαρη...εννοωντας πως δεν μυριζε στα επιμαχα μπρος και πισω κλεισουρα και τσουτσουνιλα και ιδρωτιλα...
Το ειχα γραψει και εδω και καποιος αλλος συναγωνιστης ανεφερε σε δικη του περιπτωση -παντα με την συγκεκριμενη- κατι για μερεντα και παρομοια σκηνικα με νουτελα...
Ε,τωρα που διαβασα πως υπαρχει δυναντοτητα και "για διπλη καταθεση" θα την βαλω στους στοχους μου...αν την προλαβω....καθως εχω βαλει αλλη στο ματι..παρομοιων κυβικων...την Gabrielle!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Είναι στην ίδια φασης κ αυτή την έχω πάρει δεν βιαζοταν τώρα γούστα είναι αυτά......

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Δεν στέλνεις κανένα μηνυματάκι στο "κορίτσι", να δεις τι γίνεται ?

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
φιλε μιας και την εχεις παρει μπορεις να μου πεις αν ειναι γεματουλα οπως στις φωτο η πιο αδυνατη?

την έχω πάρει κι εγώ, γεματούλα όπως στις φώτο, (λιγότερο από την claoudia), πολύ θηλυκή.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?  :huh: :huh: Όλες και όλες οι trsans στην Ελλάδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού κάθε μέρα που μπαίνω εδώ μέσα και  ρωτάτε τα ίδια πράγματα π.χ.(γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτήν ???)( όχι ρε μάγκα που την βρήκες καινούριο κομμάτι??  :jerking: :jerking: :jerking: Κοίτα 2 ερωτήσεις πιο κάτω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ) και απαντάτε τα ίδια και τα ιδια  :cum: :cum: :cum: :cum: δεν βαριέστε????

δεν θα επαναλαμβανόταν κανείς αν ΟΛΕΣ οι κριτικές δημοσιεύονταν στο ανάλογο πεδίο κάθε κοπέλας και δεν βρίσκονται χαμένες στις εκαντοντάδες σελίδες αυτού και άλλων threads... μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μάλλον το αντίθετο γιατι εγω ως Ριάνα την γνώρισα οταν δούλευε πίσω απο το δημαρχείο την Άνοιξη του 2011

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
λογικο αφου η αγγελια ειναι απο τις 27-06-2013

Επισκέπτης
και αλλες που πηρα τηλ ειχαν αγγελια απο το 10 αλλα το κινιτο λυτουργουσε,δεν βρηκα πιο προσφατη αγγελια της..  :-

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

Stories

Νέο!