Επισκέπτης
εξαφανιση? η αλλη η λενα τι λεει στιςυπηρεσιες ξερει κανενας αξιζει?
εξαφανιση? η αλλη η λενα τι λεει στιςυπηρεσιες ξερει κανενας αξιζει?
την έχεις πάρει σαν Μανώλη;;δεν την εχω παρει σαν λενα
παιρνω το κοριτσι αλλα δεν χρησημοπιειται ο αριθμος μπορει καπιος να με βοηθησει?ευχαριστω.
να το χαιρεταιφιλε ειναι η γνωστη Μικαελα που εβγαινε στη καβαλας με την Ινα . εχω κατι τηλ στα στελνω σε πμ. αν και ακουσα οτι πηγε κι εκανε μ@υνι
Δυνατό κομμάτι , θα το τιμήσω οταν έρθω Αθήνα ... ξέρεις πρόγραμμα και τιμή ?
Πολυ δυνατο τυπε μου πανεμορφη θα ελεγα, αλλα συνηθος βαζι αγγελιες με ονομα βερονικαΔυνατό κομμάτι , θα το τιμήσω οταν έρθω Αθήνα ... ξέρεις πρόγραμμα και τιμή ?
τι εξυπονοεις τυπε ; Οτι ο στεφαν ειναι στεφάνια ;παιδες καλησπερα κατι ασχετο.....
σας θυμιζει καποια κοπελα τρανς που της ειχαν βγαλει στη φορα το αντρικο της προφιλ στο φατσοβιβλιο?......................
τι εξυπονοεις τυπε ; Οτι ο στεφαν ειναι στεφάνια ;
με ποια λέτε ; Την βερονικα ;η αληθεια είναι ότι είναι μιαζουν
ναι ρε μουτρομε ποια λέτε ; Την βερονικα ;
μια χαρά γκομενα ειναι ρε βάτραχε, όπως ειχα γράψει ειναι σαν κατι πουτανακια που πετύχαινεις στο γκάζι τα σαββατα και θες να τα σκισειςναι ρε μουτρο
περιεργα πραγματα κ επικινδηνα....εμενα το υφος της δεν μου αρεσει ....
δεν ξερω ρε μουτρο μπας κ την κανατε μαζι τη δουλεια??????μια χαρά γκομενα ειναι ρε βάτραχε, όπως ειχα γράψει ειναι σαν κατι πουτανακια που πετύχαινεις στο γκάζι τα σαββατα και θες να τα σκισεις
Ρε συναγωνιστες αυτην εδω την εχει παρει κανεις?? Εδω και καιρο στοιχιωνει τα σαιτ αλλα ακρα του ταφου σιωπη απο παντου. Πηρα χαρτζιλικι απο τον Θειο και ψηνομαι να το δοκιμασω..
δεν ξερω ρε μουτρο μπας κ την κανατε μαζι τη δουλεια??????
μου ειχε κανει μια πίπα το καλοκαιρι του 2012. Καλη
Ρε συναγωνιστες αυτην εδω την εχει παρει κανεις?? Εδω και καιρο στοιχιωνει τα σαιτ αλλα ακρα του ταφου σιωπη απο παντου. Πηρα χαρτζιλικι απο τον Θειο και ψηνομαι να το δοκιμασω..
δηλαδή????μου ειχε κανει μια πίπα το καλοκαιρι του 2012. Καλη