Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
μερα δουλειας...ειχα σαν θεμα μια γκομενιτσα που μου ειχε στειλη το νινι της..και δεν προλαβα να παω κουζινα η στο w.c τα αμολυσα κινητο.
το καθαρισα μετα..αλλα εμεινε η φωτο!!και ετσι της εστειλα τ αποτελεσμα!! :cum: :cum:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ναι, αλλά με ποιό κινητό έβγαλες φωτό το κινητό σου;;

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μερα δουλειας...ειχα σαν θεμα μια γκομενιτσα που μου ειχε στειλη το νινι της..και δεν προλαβα να παω κουζινα η στο w.c τα αμολυσα κινητο.
το καθαρισα μετα..αλλα εμεινε η φωτο!!και ετσι της εστειλα τ αποτελεσμα!! :cum: :cum:
τα σέβη μου

Επισκέπτης
παιδια καμια καλη τρανσ?
παιδες πηρα την νανσουλα καλο μωρο πολυ ομορφο απο εμφανιση σκιζει πραγματικα,αλλα στο κρεβατι λιγο ξεπετα,πιπα 1-2 λεπτα δεν λεω το ρουφηξε ολο αλλα πολυ βιαστικα,εκει που την επερνα την ειδα να δισανασχετει και να κοιταει το ταβανι,φιλι δεν παιχτηκε και προσεξα πως δεν ειχε ορεξη,καλως χαρακτηρας σηνενοησημη πανεμορφη αλλα μου τα χαλασε στην πραξη. :(

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
πηξαμε στα τρολς και στους κλωνους

FL1

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρες! Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη (ΝΕΦΕΛΗ) είναι καλή; Είναι πανέμορφη και αν δεν είναι ξεπέτα και κανει καλό παθητικό θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τη συναντήσω...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Παιδιά καλημέρες! Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη (ΝΕΦΕΛΗ) είναι καλή; Είναι πανέμορφη και αν δεν είναι ξεπέτα και κανει καλό παθητικό θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τη συναντήσω...
ε σκέψου το και μετά έλα να μας ενημερώσεις

FL1

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Δυνατό....

Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη (ΝΕΦΕΛΗ) είναι καλή; Είναι πανέμορφη και αν δεν είναι ξεπέτα και κανει καλό παθητικό θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τη συναντήσω...
ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια σοβαρή ενημέρωση

Επισκέπτης
παιδια ψαχνω μια τρανσ ατριχη με καλο εργαλειο και να ειναι καθαρη τι προτεινετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom