Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
βάτραχε.. έλεος ρε.. πες καμιά κουβέντα.. το "περνάς καλά" δεν ειναι πληροφορία... σου ειπα να μας εξηγησεις ΓΙΑΤΙ περνάς καλά

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.719
Πόντοι
606
βάτραχε.. έλεος ρε.. πες καμιά κουβέντα.. το "περνάς καλά" δεν ειναι πληροφορία... σου ειπα να μας εξηγησεις ΓΙΑΤΙ περνάς καλά

γιατι ρε μουτρο δεν εχεις πιεση ωρας και αμα γουσταρει το μωρο ριχνεις και δυο είναι παντα κ ο χωρος κ αυτή καθαρη και αλλα πολλα που δεν μπορω ν σ πω ντρεπομαι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
γιατι ρε μουτρο δεν εχεις πιεση ωρας και αμα γουσταρει το μωρο ριχνεις και δυο είναι παντα κ ο χωρος κ αυτή καθαρη και αλλα πολλα που δεν μπορω ν σ πω ντρεπομαι
κι εγώ ντρέπομαι γι αυτό δεν θα ξαναδώσω καμιά πληροφορία.. :)

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Παιδιά επειδή βλέπω έγινε αρκετή θεωρητική συζήτηση στις τελευταίες σελίδες η άποψη η δικιά μου είναι πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Είναι ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Οι καλές υπηρεσίες, οι καθαροί χώροι, οι υγειονομικές εξετάσεις και πολλά άλλα που αναφέρθηκαν πιο πριν στοιχίζουν. Πόσες και πόσες ξεπέτες έχουμε φάει όσοι ασχολούμαστε? Κάντε ένα άθροισμα των χρημάτων που έχετε φάει σε φώλες και πέστε μου αν μετανιώνετε ή όχι που δεν δοκιμάσατε μια πιο ακριβή υπηρεσία.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Πήγες μαζί της? Για λέγε γιατί ήθελα να πάω και εγώ. Να μην το δοκιμάσω?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.215
Πόντοι
2.356
Παιδιά επειδή βλέπω έγινε αρκετή θεωρητική συζήτηση στις τελευταίες σελίδες η άποψη η δικιά μου είναι πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Είναι ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Οι καλές υπηρεσίες, οι καθαροί χώροι, οι υγειονομικές εξετάσεις και πολλά άλλα που αναφέρθηκαν πιο πριν στοιχίζουν. Πόσες και πόσες ξεπέτες έχουμε φάει όσοι ασχολούμαστε? Κάντε ένα άθροισμα των χρημάτων που έχετε φάει σε φώλες και πέστε μου αν μετανιώνετε ή όχι που δεν δοκιμάσατε μια πιο ακριβή υπηρεσία.

Έχεις λάθος, μάλλον δεν ξέρεις... υπάρχουν πολλές και τρανσ και ιερόδουλες που σου ζητάνε κάτι ξηγημένα πενηντάρια και οι υπηρεσίες τους τους είναι για 10 ευρω... όπως πχ η άλλη που δεν έχει μπάνιο..πόσα ζητάει; δεν ζητάει 50; Δηλαδή συγνώμη η καθαριότητα πρέπει να κοστολογείται στα 100 ευρώ πχ; και δεν λέω "έτυχε" αλλά κατ εξακολούθηση το κάνουν.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.719
Πόντοι
606
Έχεις λάθος, μάλλον δεν ξέρεις... υπάρχουν πολλές και τρανσ και ιερόδουλες που σου ζητάνε κάτι ξηγημένα πενηντάρια και οι υπηρεσίες τους τους είναι για 10 ευρω... όπως πχ η άλλη που δεν έχει μπάνιο..πόσα ζητάει; δεν ζητάει 50; Δηλαδή συγνώμη η καθαριότητα πρέπει να κοστολογείται στα 100 ευρώ πχ; και δεν λέω "έτυχε" αλλά κατ εξακολούθηση το κάνουν.

ετσι....πια ζητα 50 ας γελασω.....

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Εγώ είπα την άποψη μου. Ούτε έκρινα αν ξέρεις εσύ ή αν δεν ξέρεις. Και με τον όρο καθαριότητα εννοώ συνολική εικόνα. Εσύ ο ίδιος το έγραψες. Άμα αυτή που μένει λέω εγώ σε ημιυπόγεια γκαρσονέρια με προφυλακτικά στο πάτωμα και δεν έχει πετσέτα ούτε για δείγμα ζητάει 50 ευρώ, δεν "νομιμοποιεί" αυτή που προσφέρει καθαρό χώρο και "καθαρό" σώμα (υγειονομικές εξετάσεις) να ζητάει 100 ευρώ???

Τέλος πάντων, εγώ δεν θέλω να έρθω σε αντιπαραθέσεις με κανένα. Μια άποψη είπα. Σκέψου μόνο το τελευταίο που είπα, δηλαδή πόσα λεφτά κλάψαμε όλοι σε φώλες!!!

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?  :huh: :huh: Όλες και όλες οι trsans στην Ελλάδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού κάθε μέρα που μπαίνω εδώ μέσα και  ρωτάτε τα ίδια πράγματα π.χ.(γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτήν ???)( όχι ρε μάγκα που την βρήκες καινούριο κομμάτι??  :jerking: :jerking: :jerking: Κοίτα 2 ερωτήσεις πιο κάτω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ) και απαντάτε τα ίδια και τα ιδια  :cum: :cum: :cum: :cum: δεν βαριέστε????

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.719
Πόντοι
606
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?  :huh: :huh: Όλες και όλες οι trsans στην Ελλάδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού κάθε μέρα που μπαίνω εδώ μέσα και  ρωτάτε τα ίδια πράγματα π.χ.(γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτήν ???)( όχι ρε μάγκα που την βρήκες καινούριο κομμάτι??  :jerking: :jerking: :jerking: Κοίτα 2 ερωτήσεις πιο κάτω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ) και απαντάτε τα ίδια και τα ιδια  :cum: :cum: :cum: :cum: δεν βαριέστε????

αστα παιδια μην τ μαλονεις κ συ τωρα .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom