Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Εγώ πάλι νομίζω ότι της Αθηνάς είναι πιο προσγειωμένες οι τιμές..

Κατοστάρικο ζητάει και αυτή για μισάωρο, μόνο που επειδή είναι πιό ξύπνια, δεν βάζει αυτές τις γελειότητες για την γρήγορη - και καλά- εκτόνωση. Αναρωτιέμαι μόνο σε ποιούς απευθύνονται με τα VIP προγράμματα με τα τρακοσάρια. 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Κατοστάρικο ζητάει και αυτή για μισάωρο, μόνο που επειδή είναι πιό ξύπνια, δεν βάζει αυτές τις γελειότητες για την γρήγορη - και καλά- εκτόνωση. Αναρωτιέμαι μόνο σε ποιούς απευθύνονται με τα VIP προγράμματα με τα τρακοσάρια.  

Τι λέτε;! Διαβάζετε τι λέτε - γράφετε;! Κατοστάρικο σήμερα; Πάτε καλά; - όχι ρε παιδιά - μαύρο σε όποια ζητάει τέτοια παράλογα ποσά. Τώρα αν ο άλλος είναι VIP  ή έχει εισοδήματα full μέχρι το ταβάνι καλώς να πάει... Αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Τα 50 ευρώ  είναι μια πολύ λογική τιμή. (και όχι για 15 λεπτά που λένε.. Μαύρο και ξανά μαύρο για να μάθουν, λες και είναι τα τοπ μόντελ που βλέπουμε σε sites)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Νομίζουν ότι βρίσκονται μερικά χρόνια πριν....Βέβαια αν και τώρα έχουν πελατεία και κονομάνε..στα παπάρια τους. 2 καλά μεροκάματα την μέρα να κάνουν, καθαρίσανε..

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Μενέδημε, συμφωνώ και επαυξάνω, πάντως ως προς τον φίλο παραπάνω που λέει για τις βραζιλιάνες, εγώ δεν πλησιάζω ούτε από μακριά. Ενας φίλος γιατρός μου έλεγε ότι το τι αρρώστια κυκλοφορεί χωρίς να το ξέρουμε είναι άλλο πράγμα, και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότερες - οι είναι φορείς χωρίς καν να το γνωρίζουν, παίδες προσοχή και τα στοιχειώδη. Τώρα πέραν των Αθηνάς, Ελενας και Βραζιλιάνων, αυτά που βλέπω εγώ στις αγγελίες είναι κάτι άντρες με περούκες, οπότε όχι πενηνταρικο δεν δίνω, αλλά ούτε και να με πληρώνουν δεν πηγαίνω. Στην τελική προτιμώ μιά Ελενα που είναι θεά, παρά ένα μπετατζή..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Μενέδημε, συμφωνώ και επαυξάνω, πάντως ως προς τον φίλο παραπάνω που λέει για τις βραζιλιάνες, εγώ δεν πλησιάζω ούτε από μακριά. Ενας φίλος γιατρός μου έλεγε ότι το τι αρρώστια κυκλοφορεί χωρίς να το ξέρουμε είναι άλλο πράγμα, και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότερες - οι είναι φορείς χωρίς καν να το γνωρίζουν, παίδες προσοχή και τα στοιχειώδη. Τώρα πέραν των Αθηνάς, Ελενας και Βραζιλιάνων, αυτά που βλέπω εγώ στις αγγελίες είναι κάτι άντρες με περούκες, οπότε όχι πενηνταρικο δεν δίνω, αλλά ούτε και να με πληρώνουν δεν πηγαίνω. Στην τελική προτιμώ μιά Ελενα που είναι θεά, παρά ένα μπετατζή..

Μιας και το ανέφερες, το θέμα με τις αρρώστιες και με την υγιεινή είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Δεν μιλάω για σοβαρά πράγματα αλλά ακόμα και δερματικές ταλαιπωρίες. Πρόσφατα ένας κοντινός γνωστός ταλαιπωρήθηκε λόγω κονδυλωμάτων στους όρχεις. Αυτός είναι θιασώτης των γυναίκων - μπουρδέλων Φυλής - Μεταξουργείο - στούντιο -  Call girls και οτι άλλο θες (όχι τρανσ) και προφανώς από κάπου άρπαξε. Πάντα πρόσεχε, αλλά με ρικές δερματικές ασθένειες μεταδίδονται εύκολα. Βέβαια το ξεπέρασε και είναι εντελώς καλά. Και με αφορμή αυτό κάνω σχόλιο.

Επίσης το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο τρανσ - τραβεστί αλλά και εκδιδόμενες γυναίκες. Δεν αφορά μόνο τις Βουλγάρες ή τις Βραζιλιάνες που αναφέρεις που κάνουν ταξίδια (και ζητάνε ασύλληπτα χρηματικά ποσά) αλλά και τις εγχώριες κοπέλες. Οι σωστοί επαγγελματίες στην Ελλάδα δυστυχώς είναι ελάχιστοι-ες. Δεν ισχύει μόνο στο επάγγελμα των ιερόδουλων αλλά και σε αρκετά αλλά επαγγέλματα.

Και δεν εννοώ μόνο ότι πρέπει οι εκδιδόμενες γυναίκες τρανσ να πληρώνουν φόρους και λοιπές "μπούρδες αναπροσαρμοζόμενες και εξοντωτικά μεταβαλλόμενες" (ούτως ή άλλως ελάχιστες - οι είναι κανονικά δηλωμένες-οι στο ΙΚΑ). Αυτό που εννοώ είναι να έχουν και οι ίδιες την συνείδηση από τη στιγμή που κοινοποιούν κάποια αγγελία για παροχή ερωτικής υπηρεσίας να κάνουν ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Δυστυχώς ελάχιστες γυναίκες εκδιδόμενες και πολλώ δε μάλλω οι τρανσ εκδιδόμενες τηρούν αρχείο εξετάσεων.

Δεν είναι θέμα φοβίας. Στο κάτω κάτω αν κάποιος φοβάται απέχει και τέλος. Το θέμα είναι ότι και οι ίδιοι που εκδίδονται ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ)

Δεν έχει σημασία αν η άλλη βάζει περούκες ή αν είναι "μουνάρα" ή ενεργετική ή παθητική ή αντρουά όπως λένε οι έμπειροι του χώρου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι για να απαιτείς χρήματα για αυτού του είδους την υπηρεσία πρέπει να τηρείς ιατρικές προδιαγραφές. Χέσε τις εφορίες κλπ. Ακόμα και μόνη σου κάθε βδομάδα ή δυο βδομάδες να εξετάζεσαι.

Φυσικά όταν κάποιος επιλέγει να πάει χωρίς προφύλαξη ή με ελλιπή προφύλαξη κλπ έχει ευθύνη. Αλλά καλό θα ήταν ο καθένας από μας να κοιτά τη δική του ευθύνη. Ευθύνη της κάθε τρανσ και της κάθε ιερόδουλης γυναίκας είναι να προσέχει την υγεία της με τακτικές εξετάσεις.

Συγνώμη για τη παρένθεση - παρέμβαση αλλά νομίζω είναι χρήσιμη.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Σωστή η τοποθέτηση σου, ωστόσο το ερώτημα που έχω προσωπικά είναι αν είσαι 100% ασφαλής ακόμα και αν έχεις τηρήσει κατά γράμμα όλες τις προφυλάξεις. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μετά από μία τέτοια συνεύρεση μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα μίας μετάδοσης, έστω και ήσσονος σημασίας. Αλλά στο δίλημμα ησυχία - τάξη - ασφάλεια ή vivere pericolosamente, πάντα επικρατεί το δεύτερο, τουλάχιστον στο δικό μου θυμικό. Πάντως διαβάζοντας το site της Αθηνάς, είδα ότι δηλώνει ότι εξετάζεται τακτικά και ότι έχει και πιστοποιητικά. Επειδή είναι η πιό έξυπνη και η πιό σοβαρή απ' όλες φαίνεται ότι το κάνει εξασφαλίζοντας έτσι πελατεία, και προστατεύοντας και τον εαυτός της. Πόσες όμως είναι σαν και αυτή??

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Σωστή η τοποθέτηση σου, ωστόσο το ερώτημα που έχω προσωπικά είναι αν είσαι 100% ασφαλής ακόμα και αν έχεις τηρήσει κατά γράμμα όλες τις προφυλάξεις. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μετά από μία τέτοια συνεύρεση μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα μίας μετάδοσης, έστω και ήσσονος σημασίας. Αλλά στο δίλημμα ησυχία - τάξη - ασφάλεια ή vivere pericolosamente, πάντα επικρατεί το δεύτερο, τουλάχιστον στο δικό μου θυμικό. Πάντως διαβάζοντας το site της Αθηνάς, είδα ότι δηλώνει ότι εξετάζεται τακτικά και ότι έχει και πιστοποιητικά. Επειδή είναι η πιό έξυπνη και η πιό σοβαρή απ' όλες φαίνεται ότι το κάνει εξασφαλίζοντας έτσι πελατεία, και προστατεύοντας και τον εαυτός της. Πόσες όμως είναι σαν και αυτή??

μουτρο αν λεω αν παρεις κανα aids ας πουμε νομιζεις ότι θα πας την άλλη μερα κ θα το βρουν?????
καλο είναι κάθε 6 μηνες να κανεις εξετασεις για ν ξερεις όχι για να εχεις τ κεφαλι σου υσηχω.γιατι πανω στην καβλα την καρφώνεις την άλλη κ χωρις καποτα...... λεω γω τωρα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
κατι ακομα τη παθατε ρε και εχει παρει ο κολος σας φωτια?????

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Βάτραχε, όταν παίζεις  με την φωτιά, μπορεί να αρπάξει και ο κώλος σου. Δυστυχώς συνεχίζεις να κρατάς τις πολύτιμες πληροφορίες που έχεις μόνο για πάρτυ σου, επιδεικνύοντας άκρως αντσυναδελφική συμπεριφορά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356

1. Όχι ποτέ δεν είσαι 100% ασφαλής από τη στιγμή που επιλέγεις να συνευρεθείς με εκδιδόμενο πρόσωπο, συμφωνώ και εγώ σε αυτό. Απλώς αν και οι δύο θα εφαρμόσετε τη λογική: "το κατά το δυνατό ασφαλές σεξ - συνεύρεση" τότε πάλι υπάρχουν πιθανότητες να "πάθεις" κάτι αλλά περιορίζονται πολύ σημαντικά. Δεν εννοώ να κάνεις "αερογάμι" Επίσης είναι "αντι-κούκου" ή "ντεκαυλέ" να φοβάσαι συνεχώς μη πάθεις τίποτε. Συνετό είναι απλώς να προσέχεις και να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Η κακοτοπιά αρκετές φορές φαίνεται, κάνει μπαμ, ως ένα βαθμό βέβαια. Το καλό με την Ελλάδα είναι ότι είμαστε μια γειτονιά και ειδικά μέσω των φόρουμ όπως αυτό και άλλα μπορείς να έχεις τη πολυτέλεια να παίρνεις πληροφορίες, να γνωρίζεις μέλη και ανώνυμα να ανταλλάσσεις εμπειρίες. Πάντα θα υπάρχου οι κακόπιστοι, οι κακοί, οι παράξενοι, κλπ αλλά αν επιλέγεις  να διαβάζεις αρκετά εδώ μέσα και απο αρκετά μέλη σίγουρα θα μάθεις πράγματα. Εννοώ συμπεριφορές γυναικών - τρανσ κλπ. Από εκεί βγάζεις τα συμπεράσματά σου και αποφασίζεις.

2. Όσον αφορά το δίλημμα περί vivere pericolosamente  και σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με τη δική σου στάση - γνώμη!

Βατραχάκο δεν πάθαμε τίποτα συζήτηση κάνουμε. Τη καλησπέρα μου μούτρο!

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
μουτρο αν λεω αν παρεις κανα aids ας πουμε νομιζεις ότι θα πας την άλλη μερα κ θα το βρουν?????
καλο είναι κάθε 6 μηνες να κανεις εξετασεις για ν ξερεις όχι για να εχεις τ κεφαλι σου υσηχω.γιατι πανω στην καβλα την καρφώνεις την άλλη κ χωρις καποτα...... λεω γω τωρα

Εγώ πάντως ακάποτος δεν καρφώνω ούτε την γκόμενα μου. Βάτραχε πρόσεχε γιατί η καύλα κοστίζει ακριβά...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Για την nicole 19cm απο το tsdating ξερει κανεις τιποτα? Φαινεται ομορφη...τωρα απο υπηρεσιες εαν μπορειτε να πειτε!

Κάπου τα χω ξαναγράψει εδώ μέσα..νταρντάνα, 1,8 -1,85, καλό παιδί,περουκάτο, ευγενικό, αλλά..
Εδώ αρχίζουν τα αλλά..πήγα στο διαμέρισμα, δεν είχε ζεστό νερό για ντουζ,είχε πρόβλημα λέει το θερμο/νο, δεν είχε πετσέτα μπάνιου, ούτε πετσέτα μικρή,ούτε καν κωλόχαρτο στο μπάνιο. Εσύ της λέω, που κάνεις μπάνιο..σκοπίζομαι με μωρομάντηλα λέει...Τι ζήτησα γαμώ το κέρατό μου ? να κάνω μπάνιο, να είμαι καθαρός στην συνεύρεση...Και αυτή όλη μέρα εκεί, δεν έκανε λέει, σκουπιζόταν στα επίμαχα σημεία μόνο με μωρομάντηλα...Τι άλλο να σου πω? εννοείτε δεν γάμησα..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Κάπου τα χω ξαναγράψει εδώ μέσα..νταρντάνα, 1,8 -1,85, καλπό παιδί, ευγενικό, αλλά..
Εδώ αρχίζουν τα αλλά..πήγα στο διαμέρισμα, δεν είχε ζεστό νερό για ντουζ,είχε πρόβλημα λέει το θερμο/νο, δεν είχε πετσέτα μπάνιου, ούτε πετσέτα μικρή,ούτε καν κωλόχαρτο στο μπάνιο. Εσύ της λέω, που κάνεις μπάνιο..σκοπίζομαι με μωρομάντηλα λέει...Τι ζήτησα γαμώ το κέρατό μου ? να κάνω μπάνιο, να είμαι καθαρός στην συνεύρεση...Και αυτή όλη μέρα εκεί, δεν έκανε λέει, σκουπιζόταν στα επίμαχα σημεία μόνο με μωρομάντηλα...Τι άλλο να σου πω? εννοείτε δεν γάμησα..

Για ποια λες Πάτρικιε? Πες ποια είναι να ξέρουν τα μέλη μπας και καταλάβει αυτή.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αν διαβάσεις παραπάνω, που απαντάω στην ερώτηση του πάικτη.....μιλάω για Νικόλ 19cm..tsdating

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Βάτραχε, όταν παίζεις  με την φωτιά, μπορεί να αρπάξει και ο κώλος σου. Δυστυχώς συνεχίζεις να κρατάς τις πολύτιμες πληροφορίες που έχεις μόνο για πάρτυ σου, επιδεικνύοντας άκρως αντσυναδελφική συμπεριφορά.

τι δεν καταλαβενεις?????είναι μεσα στην 5αδα
Εγώ πάντως ακάποτος δεν καρφώνω ούτε την γκόμενα μου. Βάτραχε πρόσεχε γιατί η καύλα κοστίζει ακριβά...

καλα ότι πεις

Βατραχάκο δεν πάθαμε τίποτα συζήτηση κάνουμε. Τη καλησπέρα μου μούτρο!

για σου ρε μουτρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom