Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Στην λιστα έχω  και την Αθηνά που φαίνεται καλό τεμάχιο,  πάντως σαφως πιο θηλυκά χαρακτηριστικά η Ελενα. Το θέμα βέβαια είναι να γουστάρουν και εκείνες, γιατί  αλλοιως δεν λέει.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.719
Πόντοι
606
Στην λιστα έχω  και την Αθηνά που φαίνεται καλό τεμάχιο,  πάντως σαφως πιο θηλυκά χαρακτηριστικά η Ελενα. Το θέμα βέβαια είναι να γουστάρουν και εκείνες, γιατί  αλλοιως δεν λέει.

μουτρο ν παντρευτεις ψάχνεις??????? :2funny: :2funny: :2funny:

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Τα φωτα σου βάτραχε Ελενα ή Αθηνά;

Επισκέπτης
αλανια ειμαι και εγω σε αναζητηση μιας εμποιρης τρανσεξουαλας,ειμαι αναμεσα σε ελενα sunrise και φενια κοκκινομαλλα,αν μπορει καπιος να μιλισει εκ ποιρας,γιατι ειμαι πρωταρης και θελω κατι εμπειρο,οχι ξεπετα.

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Επισκέπτης
αγαπητε φιλε βατραχε επειδη βλεπω ξερεις πολλα σκεφτομαι να παω στην ελενα αλλα λεει στο σαιτ κατι ξενερωτα οτι δε φιλαει στο στομα χυσιμο στο δικο της δε δεχεται και δε χυνει συχνα λεει.τι να σου πω?διαβασε και δες οτι λεω αληθεια

Επισκέπτης
Αμοιβές:

● Μίνι Δεκαπεντάλεπτο ~ 50 (Μόνο, για άτομα που τελειώνουν γρήγορα η ψάχνουν για κάτι γρήγορο και οικονομικό)

● Μισάωρο ενεργοπαθητικό/παθητικό ~ 80

● Μισάωρο ενεργοπαθητικό/παθητικό + μασάζ ~ 100

● Μισάωρο ενεργοπαθητικό + αυταρχικό ~ 100

● Ωριαίο ενεργοπαθητικό/παθητικό ~ 150

● Ωριαίο ενεργοπαθητικό/παθητικό + μασάζ ~ 180

● Ωριαίο ενεργοπαθητικό + αυταρχικό ~ 200

● VIP δίωρο ~ 300

● Ωριαίο Τρίο (2 Άντρες) ~ 300

● Ζευγάρια ~ 1000

● Κάθε Εξτρά ώρα +150​

● OutCall Χρέωση +100 + ΤΑΞΙ

○ Σε ρόλο αυταρχικό, περιλαμβάνεται Εξευτελισμός, Ντύσιμο, Μαστίγωμα, Υποταγή, Χαστούκισμα, Χρήση ερωτικών αξεσουάρ, Παιχνίδια Ρόλου Υποταγής.

○ Στο Ωριαίο περιλαμβάνονται τα πάντα (και 2 φορές) και ποτό.

○ Στο VIP περιλαμβάνονται τα πάντα: Διάρκεια 2 ώρες, ποτό η Σαμπάνια.

Για τις υπόλοιπες παροχές, η για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου​.

Για να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι.. Δεν διαπραγματεύομαι τις αμοιβές μου!

Επισκέπτης
κοιταξτε εσεις που λετε καλα λογια ειναι φαρμακειο με αυτα τα 150 που θελει για μια ωρα πας με θεα βραζιλιανα και σε χυνει και τη χυνεις κι εσυ οχι δειτε τι λεει και αν λεω ψεματα πειτε μου

Επισκέπτης
Μάθε περισσότερα για μένα, τι κάνω, τι δεν κάνω, πως λειτουργώ...

Καταρχήν,

Μου αρέσει υπερβολικά αυτό που κάνω και τη δουλειά μου...

Έχω μεγάλο ψώνιο να φτιάχνονται μαζί μου και μου δίνει χαρά να διασκεδάζω, να χαρίζω ωραίες εμπειρίες και να γνωρίζω κόσμο.

Δεν έχω κανένα κόμπλεξ στο σεξ και απολαμβάνω και ενεργητικό αλλά και παθητικό ρόλο.

Σκοπός μου είναι να περάσεις καλά, όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξεις.

Στις επαφές μου:

Αποκλείω, Πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη.

Στοματικό δίχως προφύλαξη κάνω μόνο σε περίπτωση που νιώθω άνετα και είσαι πάρα πολύ καθαρός. Εγώ δέχομαι ελεύθερα τις περισσότερες φορές αφού είσαι καθαρός και υγιής.

Αποκλείω, Tελείωμα στο στόμα μου.

Φιλιά με γλώσσα... θα κάνω τη πρώτη κίνηση εγώ αν το θέλω και είμαι σε τέτοια διάθεση.

Δεν είμαι ψυχολόγος, Άτομα με θέματα, νευρικά, προβληματισμένα, γεμάτα απορίες με την σεξουαλικότητα τους δεν με αφορούν, γιατί θέλω να απολαμβάνω το σεξ χωρίς άγχος και στρές.

Δεν θα έχω την μέγιστη απόδοση, ΑΝ...

Είσαι υπερβολικά νευρικός και το μεταδώσεις και σε μένα.

Δεν είσαι διατεθειμένος να περάσεις καλά και να περάσω και εγώ καλά!

Αν δεν είσαι προετοιμασμένος δηλαδή φρέσκος και καθαρός.

Αν έχουμε φτωχή χημεία.

Αν μιλάς πάρα πολύ.

Δεν δέχομαι πιέσεις. Κάνω ότι συμφωνώ εξ' αρχής.

Αν είσαι ιδιότροπος στο σεξ, Δύσκολος, Απαιτητικός, Δεν ξέρεις τι θες και χρειάζεσαι πολύ χρόνο μαζί μου, σου προτείνω να πάρεις το VIP Session για 2 ώρες η περισσότερο για να με έχεις αποκλειστικά στη διάθεση σου.

Συνήθως,

δεν τελειώνω για να έχω πάντα δυνάμεις να εξυπηρετήσω τη πελατεία μου και εσένα.

Ολοκληρώνω μόνο με πεπειραμένους και γνώστες του καλού στοματικού σεξ.

Είμαι περισσότερο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ αλλά και ΠΑΘΗΤΙΚΗ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ θέμα.

Με φτιάχνουν:

Αρρενωπά άτομα. Ωραία κορμιά, Καλοσχηματισμένα οπίσθια και πέη, τα ωραία στόματα (χείλια,μεγάλη γλώσσα)

Δεν με φτιάχνουν:

Θηλυπρεπή άτομα. Υπέρβαροι, μεγάλης ηλικίας (55 και άνω), νεαρής ηλικίας (20 και κάτω)

Αποκλείω:

Λαγνείες (ούρο/κόπρο) χειροδικίες, σφιξίματα, τραβήγματα, δαγκώματα, σπρωξίματα.

Ευχαριστώ...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
ο νομος της ελευθερης αγορας φιλε
οτι θελει ο καθενας

Επισκέπτης
κοιταξτε εδω απαιτησεις που εχει και μετα βγαλτε συμπερασμα ρε την κερατου αφου πληρωνεις για ποι λογο βαζει τοσα ορια?πειτε μου

Επισκέπτης
συμφωνω μαζι σου αλλα 150 να δωσεις σε αυτην δεν αξιζει το παιζει ντιβα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
το ποσο κοστολογει τις υπηρεσιες του ενα ατομο που εκδιδεται ειναι δικαιωμα του....αλλα τουλαχιστον με ολο αυτο το κατεβατο που εχει γλυτωνει πολες ασκοπες συζητησεις...... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom