Μάθε περισσότερα για μένα, τι κάνω, τι δεν κάνω, πως λειτουργώ...
Καταρχήν,
Μου αρέσει υπερβολικά αυτό που κάνω και τη δουλειά μου...
Έχω μεγάλο ψώνιο να φτιάχνονται μαζί μου και μου δίνει χαρά να διασκεδάζω, να χαρίζω ωραίες εμπειρίες και να γνωρίζω κόσμο.
Δεν έχω κανένα κόμπλεξ στο σεξ και απολαμβάνω και ενεργητικό αλλά και παθητικό ρόλο.
Σκοπός μου είναι να περάσεις καλά, όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξεις.
Στις επαφές μου:
Αποκλείω, Πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη.
Στοματικό δίχως προφύλαξη κάνω μόνο σε περίπτωση που νιώθω άνετα και είσαι πάρα πολύ καθαρός. Εγώ δέχομαι ελεύθερα τις περισσότερες φορές αφού είσαι καθαρός και υγιής.
Αποκλείω, Tελείωμα στο στόμα μου.
Φιλιά με γλώσσα... θα κάνω τη πρώτη κίνηση εγώ αν το θέλω και είμαι σε τέτοια διάθεση.
Δεν είμαι ψυχολόγος, Άτομα με θέματα, νευρικά, προβληματισμένα, γεμάτα απορίες με την σεξουαλικότητα τους δεν με αφορούν, γιατί θέλω να απολαμβάνω το σεξ χωρίς άγχος και στρές.
Δεν θα έχω την μέγιστη απόδοση, ΑΝ...
Είσαι υπερβολικά νευρικός και το μεταδώσεις και σε μένα.
Δεν είσαι διατεθειμένος να περάσεις καλά και να περάσω και εγώ καλά!
Αν δεν είσαι προετοιμασμένος δηλαδή φρέσκος και καθαρός.
Αν έχουμε φτωχή χημεία.
Αν μιλάς πάρα πολύ.
Δεν δέχομαι πιέσεις. Κάνω ότι συμφωνώ εξ' αρχής.
Αν είσαι ιδιότροπος στο σεξ, Δύσκολος, Απαιτητικός, Δεν ξέρεις τι θες και χρειάζεσαι πολύ χρόνο μαζί μου, σου προτείνω να πάρεις το VIP Session για 2 ώρες η περισσότερο για να με έχεις αποκλειστικά στη διάθεση σου.
Συνήθως,
δεν τελειώνω για να έχω πάντα δυνάμεις να εξυπηρετήσω τη πελατεία μου και εσένα.
Ολοκληρώνω μόνο με πεπειραμένους και γνώστες του καλού στοματικού σεξ.
Είμαι περισσότερο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ αλλά και ΠΑΘΗΤΙΚΗ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ θέμα.
Με φτιάχνουν:
Αρρενωπά άτομα. Ωραία κορμιά, Καλοσχηματισμένα οπίσθια και πέη, τα ωραία στόματα (χείλια,μεγάλη γλώσσα)
Δεν με φτιάχνουν:
Θηλυπρεπή άτομα. Υπέρβαροι, μεγάλης ηλικίας (55 και άνω), νεαρής ηλικίας (20 και κάτω)
Αποκλείω:
Λαγνείες (ούρο/κόπρο) χειροδικίες, σφιξίματα, τραβήγματα, δαγκώματα, σπρωξίματα.
Ευχαριστώ...