You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
το ποσο κοστολογει τις υπηρεσιες του ενα ατομο που εκδιδεται ειναι δικαιωμα του....αλλα τουλαχιστον με ολο αυτο το κατεβατο που εχει γλυτωνει πολες ασκοπες συζητησεις...... ;) ;) ;) ;)
σωστος
γλυτωνει κ τις εξηγησεις δια τηλεφωνου
Επισκέπτης
,εν τω μεταξυ λεει για αυταρχικο προγραμμα ( Σε ρόλο αυταρχικό, περιλαμβάνεται Εξευτελισμός, Ντύσιμο, Μαστίγωμα, Υποταγή, Χαστούκισμα, Χρήση ερωτικών αξεσουάρ, Παιχνίδια Ρόλου Υποταγής.)και αποκλυει σφιξίματα, τραβήγματα, δαγκώματα, σπρωξίματα και φιλια! α και αν μιλας την χαλαει... . χωρις φιλια, κολοχτηπημα και κανα μπινελικι δεν γινεται
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
από εμφάνιση Ελενα..από συμπειφορά Αθηνά.. θα σου πρότεινα να τις πάρεις παρτούζαΤα φωτα σου βάτραχε Ελενα ή Αθηνά;
alex_d
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Ωραία τότε γιατί δεν πάει με άντρα?γιατι σε καποιους αρεσει το παστιτσιο και σε καποιους αλλους οχι...........για αυτο
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
πάλι δεν το κατάλαβες.. γιατί είναι κατι πολυ διαφορετικο απο εναν αντρα..Ωραία τότε γιατί δεν πάει με άντρα?
συμφωνω μαζι σου αλλα 150 να δωσεις σε αυτην δεν αξιζει το παιζει ντιβα
δεν την ξερω προσωπικα την κοπελα αλλα με αυτά που βλεπω και γραφει μαλλον ξεκαθαρη στο τι της αρεσει και ποια ατομα πρεπει να την προτιμησουν είναι και όχι απαραίτητα ντιβα..μην ξεχνας ότι δεν πας να αγορασεις smartphone για να δεις μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του αλλα πας με έναν άλλο ανθρωπο...οπυ για να σε κανει να περασεις καλα πρεπει κι εκεινος να νιωσει λιγάκι ανετα...οποτε προς τιμην της για εμενα γραφει και τι προτιμήσεις εχει για να μην υπαρξουν παρεξηγήσεις-απογοητευση!!αν για παράδειγμα εισαι πολύ θυληπρεπης ξεκαθαριζει ότι δεν την φτιαχνει...αρα μπορει να μην της σηκωθεί...αρα να προτιμήσεις κατι άλλο...γι αυτό λεω παραπανω ότι είναι προς τιμην της!
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Γιατι πολυ απλα σε καποιους αρεσει στο παστιτσιο το μακαρονι νο5 και σε καποιους αλλους οι πεννες. Γραφε και με μικρα μην φας κανα μπαν και μεινεις με την ορεξη για παστιτσιο.
Και σ'αλλους τα κανελλόνια με γέμιση!!!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ??? ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΚΥΕΙ??ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ
Άσε μας ρε φίλε βραδιάτικα με τα υπαρξιακά σου και κοίτα να γράφεις με μικρά!!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
παιδια σορυ αλλα εχουμαι κ προτιμησεις
BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Μάλλον έχεις δίκιο FACCIA DI RANA... ίσως σκεφτόταν πως....μηπως τ φιλοσοφουσε ρε μουτρο.....
" το μουνί δεν είναι αρνί να το βάλεις σε παχνί
το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ' αρχίδια "
Με τέτοιο μουνί όμως που έχει φτιάξει αυτή.......ούτε για τα μπάζα
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 654
- Πόντοι
- 96
...γιατι ειναι μερακλής !!!! ;)ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ??? ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΚΥΕΙ??ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ
Ωραία τότε γιατί δεν πάει με άντρα?
Ρε συ Άλεξ, τι ψάχνεις τώρα ? Είναι τόσο απλό και τόσο περίπλοκο... Είναι το ίδιο να έχεις ένα άντρα μπροστά σου, με τρίχες ή όχι,ξυρισμένο ή αξύριστο και με παπάρι και το ίδιο ένα γυναικείο κορμί με στήθος και παπάρι και γυναικείο πρόσωπο ? Πολύ μεγάλη διαφορά...Θέλει να το δουλέψεις πολύ στο μυαλό σου για να βγάλεις άκρη.Εγώ με αυτήν την ανωμαλία πάντως δεν βγάζω άκρη, οπότε σταματάω να το ψάχνω. Προφανώς η δική μου σκέψη, ανωμαλία, καύλα..όπως θες πες το, έχει διαφορά απ του άλλου που μπορεί να είναι ενεργοπαθητικός ή μόνο παθητικός, αυτός μάλλον άλλα πράγματα θα σου πει, άλλιώς του βγαίνει.. άλλα σκέφτεται..Άβυσσος μάστορα..
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αν παρεις το β ι π και της σκασης και ενα 150 δωρακι , δε μπα νασαι νευρικος δεν μπα να της πεις τι προβληματισμους εχεις περι σεχ..θα ειναι και ευχαρηστημενηΜάθε περισσότερα για μένα, τι κάνω, τι δεν κάνω, πως λειτουργώ...
Καταρχήν,
Μου αρέσει υπερβολικά αυτό που κάνω και τη δουλειά μου...
Έχω μεγάλο ψώνιο να φτιάχνονται μαζί μου και μου δίνει χαρά να διασκεδάζω, να χαρίζω ωραίες εμπειρίες και να γνωρίζω κόσμο.
Δεν έχω κανένα κόμπλεξ στο σεξ και απολαμβάνω και ενεργητικό αλλά και παθητικό ρόλο.
Σκοπός μου είναι να περάσεις καλά, όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξεις.
Στις επαφές μου:
Αποκλείω, Πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη.
Στοματικό δίχως προφύλαξη κάνω μόνο σε περίπτωση που νιώθω άνετα και είσαι πάρα πολύ καθαρός. Εγώ δέχομαι ελεύθερα τις περισσότερες φορές αφού είσαι καθαρός και υγιής.
Αποκλείω, Tελείωμα στο στόμα μου.
Φιλιά με γλώσσα... θα κάνω τη πρώτη κίνηση εγώ αν το θέλω και είμαι σε τέτοια διάθεση.
Δεν είμαι ψυχολόγος, Άτομα με θέματα, νευρικά, προβληματισμένα, γεμάτα απορίες με την σεξουαλικότητα τους δεν με αφορούν, γιατί θέλω να απολαμβάνω το σεξ χωρίς άγχος και στρές.
Δεν θα έχω την μέγιστη απόδοση, ΑΝ...
Είσαι υπερβολικά νευρικός και το μεταδώσεις και σε μένα.
Δεν είσαι διατεθειμένος να περάσεις καλά και να περάσω και εγώ καλά!
Αν δεν είσαι προετοιμασμένος δηλαδή φρέσκος και καθαρός.
Αν έχουμε φτωχή χημεία.
Αν μιλάς πάρα πολύ.
Δεν δέχομαι πιέσεις. Κάνω ότι συμφωνώ εξ' αρχής.
Αν είσαι ιδιότροπος στο σεξ, Δύσκολος, Απαιτητικός, Δεν ξέρεις τι θες και χρειάζεσαι πολύ χρόνο μαζί μου, σου προτείνω να πάρεις το VIP Session για 2 ώρες η περισσότερο για να με έχεις αποκλειστικά στη διάθεση σου.
Συνήθως,
δεν τελειώνω για να έχω πάντα δυνάμεις να εξυπηρετήσω τη πελατεία μου και εσένα.
Ολοκληρώνω μόνο με πεπειραμένους και γνώστες του καλού στοματικού σεξ.
Είμαι περισσότερο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ αλλά και ΠΑΘΗΤΙΚΗ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ θέμα.
Με φτιάχνουν:
Αρρενωπά άτομα. Ωραία κορμιά, Καλοσχηματισμένα οπίσθια και πέη, τα ωραία στόματα (χείλια,μεγάλη γλώσσα)
Δεν με φτιάχνουν:
Θηλυπρεπή άτομα. Υπέρβαροι, μεγάλης ηλικίας (55 και άνω), νεαρής ηλικίας (20 και κάτω)
Αποκλείω:
Λαγνείες (ούρο/κόπρο) χειροδικίες, σφιξίματα, τραβήγματα, δαγκώματα, σπρωξίματα.
Ευχαριστώ...
Μάγκες βλέπω μία μουρμούρα δικαιολογημένη ίσως για τον τιμοκατάλογο της Ελενας, αλλά αν μπείτε στο site της Αθηνάς, τα ίδια και χειρότερα θα δείτε. Σύμπέρασμα: Τα βίτσια πληρώνονται. Κι εγώ έχω θεόμουνο και γαμάω τζάμπα, και κάθομαι ο μαλάκας και την ψάχνω. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..
Μάγκες βλέπω μία μουρμούρα δικαιολογημένη ίσως για τον τιμοκατάλογο της Ελενας, αλλά αν μπείτε στο site της Αθηνάς, τα ίδια και χειρότερα θα δείτε. Σύμπέρασμα: Τα βίτσια πληρώνονται. Κι εγώ έχω θεόμουνο και γαμάω τζάμπα, και κάθομαι ο μαλάκας και την ψάχνω. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..
Εγώ πάλι νομίζω ότι της Αθηνάς είναι πιο προσγειωμένες οι τιμές..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις