Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
επίσης δεν ειναι πρωτη μας προτεραιοτητα το αν εχετε βυζια... παράδειγμα η Νταίζη (που θεωρώ σημείο αναφοράς) είναι στις πρώτες θέσεις προτίμησης, οχι μόνο για τα αναμφισβήτητα προσόντα της... αλλά και λόγω συμπεριφοράς.. όχι μόνο είναι πάντα γελαστή κι ευδιάθετη, αλλά κάθε φορά σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι με τη γκόμενα σου... αυτά για όσες λένε πως θέλουν χημεία με όλους τους πελάτες.. αλλιώς τους ξεπετάνε.. εν κατακλείδι λοιπόν, χεστήκαμε αν είστε τρανς, τραβεστί η κρος.. ο κάθε ένας έχει τις δικές του προτεραιότητες.. άλλος εμφάνισης, άλλος συμπεριφοράς.. πάντως όλοι συμφωνούμε σε ένα: ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΞΕΠΕΤΕΣ  !!

Πάλι τα ίδιααααααααααα!!
Να σου συστησω αν θέλεις τον Νόντα τον Αρχιμπετατζή!!
Προσόντα πιο χοντρά και πιο μακριά απο το παράδειγμα που λές.
Και απο συμπεριφορά σκέτος τζέντλεμαν και πιο χαμογελαστός και πιο ευδιάθετος, και θα σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι με τον γκόμενό σου...
Τιθ να τα κάνεις τα βυζιά και τις τρίχες το εργαλείο είναι το ζήτημα.  :zfuck: :grin:

Ασε που θα σου κάνει αυτος το δωράκι και δεν θα ξοδευτείς...   ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τωρα,θα τα παραγγειλω απ την Ολλανδια :birdman:
Νο 2 η 3  και πεταχτά :tits: είναι νομίζω τα κατάλληλα για τον σωματότυπό σου!
Παρεπιμπτόντως η φωτογραφία στο αβατάρ σου πολύ σεξουαλική!!
:-* :-* :-* :-* :-*

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αγελαδινα  και  να  βαλεις  θα  θελει  μετα   κατσικισια.Κιαυτα   να   αλλαξεις  θα  θελει  αρνισια.
Και  μη  χειροτερα....
Παντως ,περα   απο  τα   αστεια, με  το  σχολιο  σου  για  τη  Βικυ  [κλαδεμα  κτλ]  εγω  διαβαζοντας  το   ΠΑΓΩΣΑ  Χοτυ.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αγελαδινα  και  να  βαλεις  θα  θελει  μετα   κατσικισια.Κιαυτα   να   αλλαξεις  θα  θελει  αρνισια.
Και  μη  χειροτερα....
Παντως ,περα   απο  τα   αστεια, με  το  σχολιο  σου  για  τη  Βικυ  [κλαδεμα   κτλ]  εγω  διαβαζοντας  το   ΠΑΓΩΣΑ  Χοτυ.

Σόρρυ!
Τα λέω ετσι χοντρα για να σοκάρω για καλό!
Μην το επιχειρήσεις κούκλα μου με τίποτε αυτό....
Ειλικρινά επίσης ευχομαι στο συγκεκριμένο κορίτσι να είναι πάντοτε ετσι όπως είναι τώρα.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Σόρρυ!
Ειλικρινά επίσης ευχομαι στο συγκεκριμένο κορίτσι να είναι πάντοτε ετσι όπως είναι τώρα.
Αυτη  η  αλλαγη  ειναι  αποφαση  ζωης. Εσυ  ετσι  αβασανιστα  νομιζω,νομιζω  λεω,πως  δεν  ηταν  σωστο  να  τοποθετηθεις
        ετσι  ωμα.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εννοει Αλεξια να βαλω κατσικανά κι υστερα θα μ ανεβασει στο θρονο! μ αυτο το ονειρο ζει...

νομιζω παντως οτι ειναι ωραιο να εχεις στηθος γενικα αν εχει καποιος τη δυνατοτητα και την ορεξη για την ολη διαδικασια...νομιζω οτι ειναι αρκετα απαξιωτικος ο συγκεκριμενος χαρακτηρισμος στα καλιαρντα(γιατι υπαρχουν και αλλοι) για το συγκεκριμενο σημειο του σωματος

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αυτη  η  αλλαγη  ειναι  αποφαση  ζωης. Εσυ  ετσι  αβασανιστα   νομιζω,νομιζω  λεω,πως  δεν  ηταν  σωστο  να  τοποθετηθεις
       ετσι   ωμα.
Ok Αλεξία.
Και πάλι συγνώμη.
Δεν είπα κατι περισσότερο απο μια πραγματικότητα.
Εσύ το σκεφτεσαι να το κανεις καποια στιγμη στο μελλον.... ;;; :think:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ok Αλεξία.
Και πάλι συγνώμη.
Δεν είπα κατι περισσότερο απο μια πραγματικότητα.
Εσύ το σκεφτεσαι να το κανεις καποια στιγμη στο μελλον.... ;;; :think:
Ταπεινα  συγνωμη  πρεπει  να  ζητησεις  πο  την  ιδια.Εμενα  παρολου  που  δεν  με  αφορα,σου  λεω  ξανα,ΠΑΓΩΣΑ  στην  κυριολεξια. Με  τη  διατυπωση,το  νοημα  και  ΚΥΡΙΩΣ  απο  τον  υπογραφοντα. Η πραγματικοτητα  ειναι  οτι  επειδη  χειρουργηθηκε  ειναι  αχρηστη?  Δεν  νομιζω.
Οσο  για  μενα  ,δεν  θα  τοκανα  ΠΟΤΕ. Μου  αρεσει  οπως  ειμαι,ετσι  ακριβως......

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Σόρρυ!
καλα εκανες ρε και τα χωσες με τα νατουραλιζε τρανς τα κλαδεμενα τωρα θα ασχολουμαστε :headbang:
ετσι ειναι ο χοτυ και σε οποιον αρεσει πεφτει χαμηλα για να αναδειξη το σπουδαιο που λεει και μια ψυχη :2funny: :2funny: :2funny:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
που εισαι συ αγοραρε?????

[size=10pt]Εχω μπλεξει στας εξωτερικας μακη μου και εμεινα χωρις υπολογιστη λογου μυαλου. τον ξεχασα στο γαρφειο στην νυρεμβεργη και ημουνα σαν ορφανο. τωρα ειμαι οκ. μολις εφτασα στην βαση μου. εμαι καλα το ιδιο ευχομαι για σενα και για ολους τους φιλους της κοινοτητας . [/size]

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
[size=10pt]Εχω μπλεξει στας εξωτερικας μακη μου και εμεινα χωρις υπολογιστη λογου μυαλου. τον ξεχασα στο γαρφειο στην νυρεμβεργη και ημουνα σαν ορφανο. τωρα ειμαι οκ. μολις εφτασα στην βαση μου. εμαι καλα το ιδιο ευχομαι για σενα και για ολους τους φιλους της κοινοτητας . [/size]

πολλα φιλια!!!!!!

Επισκέπτης
το να σχολιάζεις με "κατινιά" και κακία καποιο άτομο που δεν γνωρίζεις δείχνει το πρόβλημά σου που αφορά μαλλον ειδικούς γιατρούς. Λυπαμαι ειλικρινά για σενα και την κατάντια του ανύπαρκτου χαρακτήρα σου.
ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ Κ ΓΚΕΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΡΕΔΕΝΔΥΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΩ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΩΡΑ Κ ΤΩΡΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΤΕ ΠΕΡΟΥΚΙΤΣΑ Κ ΒΙΖΙΤΑ
ΕΠΕΣΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ
ΑΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΘΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΥΤΟ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
το να σχολιάζεις με "κατινιά" και κακία καποιο άτομο που δεν γνωρίζεις δείχνει το πρόβλημά σου που αφορά μαλλον ειδικούς γιατρούς. Λυπαμαι ειλικρινά για σενα και την κατάντια του ανύπαρκτου χαρακτήρα σου.

μαλλον ξεχνας το παρελθον , δεν εχεις καλη μνημη γιατρε μου οποτε ισως εσυ πρεπει να αποτανθεις σε συναδερφους σου ισως....
οπως ξεχνασ κ το παρων κ τι λες για τους αλλους....
καταντια ισως ναι να εχω εγω , αλλα εγω υπαρχω, σε αντιθεση με σενα που υπαρχεισ σε δωματια κρυφα  ξενοδοχειων που σου χαριζουν μεταμφιεσεις οπωσ αυτες που βλεπουμε.....
οταν θα ξαναμιλισεις λοιπον για καποια να το σκεφτεισ πολυ καλα, κ τι θα πεις επισης. ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο γιατρε μου....

καλο πασχα να εχεις α........

Επισκέπτης
μιλας για καποιο ατομο χωρίς να το γνωρίζεις, χωρις να σου δώσω την παραμικρή αφορμή και εκθετεις αληθινα η ψεύτικα προσωπικά στοιχεία, η ευθυνη για τα περαιτερω ειναι αποκλειστικά δική σου...
μαλλον ξεχνας το παρελθον , δεν εχεις καλη μνημη γιατρε μου οποτε ισως εσυ πρεπει να αποτανθεις σε συναδερφους σου ισως....
καταντια ισως ναι να εχω εγω , αλλα εγω υπαρχω, σε αντιθεση με σενα που υπαρχεισ σε δωματια κρυφα  ξενοδοχειων που σου χαριζουν μεταμφιεσεις οπωσ αυτες που βλεπουμε.....
οταν θα ξαναμιλισεις λοιπον για καποια να το σκεφτεισ πολυ καλα, κ τι θα πεις επισης. ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο γιατρε μου....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
μιλας για καποιο ατομο χωρίς να το γνωρίζεις, χωρις να σου δώσω την παραμικρή αφορμή και εκθετεις αληθινα η ψεύτικα προσωπικά στοιχεία, η ευθυνη για τα περαιτερω ειναι αποκλειστικά δική σου...
αν ανεφερα το ονομα σου καπου σε δικο μου γραπτο θα θελα να μου το παραθεσεεισ σε παρακαλω.
κ σου ευχηθηκα καλο πασχα αλλα εσυ επιμενεισ στο τρυοδυο....
να χεισ το θαροσ να μη μ απειλεισ σε προσωπικα μηνυματα αλλα δημοσια

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καταντια ισως ναι να εχω εγω , αλλα εγω υπαρχω, σε αντιθεση με σενα που υπαρχεισ σε δωματια κρυφα  ξενοδοχειων που σου χαριζουν μεταμφιεσεις οπωσ αυτες που βλεπουμε.....

Γιατρός είμαιγώ και όσους εχει αποκαλέσει έτσι ο Μέγας Μακεδόνας του Βορά και πάσης Ελλάδος.
Οχι ολοι ισοι και όμοιοι και ιατροί .
Πές αν θές εσύ Νοσοκόμε Νοσοκόμα  Τραυματιοφορέα ή κάπως ετσι...  :2funny:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Γιατρός είμαιγώ και όσους εχει αποκαλέσει έτσι ο Μέγας Μακεδόνας του Βορά και πάσης Ελλάδος.
Οχι ολοι ισοι και όμοιοι και ιατροί .
Πές αν θές εσύ Νοσοκόμε Νοσοκόμα  Τραυματιοφορέα ή κάπως ετσι...  :2funny:

χαχαχαχχαχα σωστα χοτυ μου
θα πω λοιπον αδερφη καλυτερα παει κουτι στην περισταση

μακιααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom