Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αστα ματσα μούτσα και το ομορφιά μου βρε Αλεξία.
Ναι μεν η Τζούλη είναι φοβερό και οκ παιδί αλλα χρειάζεται και καποιες επικοδομητικές συμβουλές απο εμπειρα και σοβαρά ατομα όπως θέλω να πιστεύω εσυ.

:tits: :tits2:    :think:  Ααααααααχ ;)...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αν  δεις  πιο  πανω,θα  καταλαβεις.  Ανταλλασω.
Και  μετα,τι  συμβουλες  δηλ.?Τι  εκανε  το  παιδι,ποιον  πειραξε?

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Με  τις  φιλες  μου,θα  φιλιεμαι  οσο  θελω.
Χοτι,χοτουλιιιιι,χοτουλινακιιιιιιιι  μου....νινι :* :* :* :* :* :* :*

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς κανένα τραβελόσπιτο στον Πειραιά ?

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
δε καταλαβα ρε ζινεντιν εσενα ποιος σε ορισε να ρωτας τι ειναι ο καθενας κ δε μπορω να καταλαβω γιατι θηχτικες για κατι το οποιο εχω βιωσει εγω πτοσωπικα οπως επισης δε καταλαβα το ναυτικος που λες κ γιατι με ρωτας πως την εχω δει κ επισης οταν αυτοσαρκαζεσαι κ λες κ εμεις τη δουλεια κανουμε ναουμε ... ακου ρε γατακι σε εχω γραμμενο στα @@ μου.. εγω δε σε προσβαλα τσουτσεκι αμα κατι δε σου αρεσει να ξερεις να δινεις απαντησεις τεκμηριομενες κ οχι με υφακι απο τη στιγμη που δεν σε ξερω καν κ δεν σε εχω ειρωνευτει αντε γιατι μερικοι οπως εχω ξαναπει το εχετε δει εδω μεσα το σαιτ τσιφλικι σας

βατραχε εσενα δε μπορω να σου θυμωσω κ στο εχω ξαναπει πιστευω πολοι απο μας προσπαθουμε πολλες φορες να καταλαβουμε τι γραφεις αλλα πρεπει να διαβασουμε ξανα κ ξανα τα γραφομενα σου τουλαχιστον 15 φορεσ κ ΑΝ ειμαστε τυχεροι κ καταλαβουμε οποτε εσυ μη μασας κ ας συμφωνησες πιο πανω που αμφιβαλω αν καταλαβες τι εγραφα απο χθες αλλα οκ συνεχισε να γραφεις εγω θα σε ακολουθω πιστα ειμαι βατραχοφαν σου

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
τι εγεινε ρε παιδες?καλημερα!!!απο παντου ξεπειδανε τρανς_cros_τραβεστι_πουστηδες με περουκα_πουστηδες χωρις περουκα_τραβελια με βυζι_τραβελια χωρις βυζι_pre-op_  post op...και οτι ναναι να πουμε......εχουν μοιριστει 50 ρικακια ολοι και σπευδουν στο επαγγελμα που ειναι και ιερο...κριμας που δεν εχω κορμι και μποι και τεραστια προσοντα να βγαλω και γω κανα φραγκο..γιατι για να βγαλω το 50ρικο μου γηνεται η σουφρα να!!!!!περαν της πλακας...ολα ειναι γουστα......νταξει μπορεις να εισαι αντικειμενικος καπως και να πεις ειναι ωραια{ος} η κοπελα αυτη....αλλα απο εκει και περα παιζουν ρολο και αλλα πραγματα...συμπεριφορα...ναζι...γλυκητητα...και γενικα ρε παιδι μου αν γνωρισεις εναν ανθρωπο εστω και μια δυο φορες βγαζεις τα συμπερασματα σου για το ποιον αυτου...μαρκελα συμφωνω οτι μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις..γιατι μπορει να σου γυρισει....αλλα ολοι εχουμε κανει λαθη στη ζωη μας..και το να πηγαινουμε με αντρες μεταμφιεζμενους σε γυναικα για την κοινη γνωμη λαθος ειναι και αυτο...την ωρα που κανει ενας αντρας παθητικο ερωτα πιστευω οτι νιωθει τη γυναικεια του φυση να υπερτερει....νταξει θα μου πεις μια τρανς  με στηθος νιωθει πιο πολυ γυναικα σε χρονικη διαρκεια..συμφωνω...αλλα......????οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω...ας το ελεγες στη φιονα...εδω σχολιαζουμε εμπειριες και κανα πειραγμα οι πιο παλιοι ετσι για χαβαλε και καζουρα...δεν σε μαλωνω και τωρα με το δωρο του πασχα μπορει και να κανονισω συναντηση...για να δωσω και σχολια της εμπειριας στους συναδελφους...ανωνυμα ομως!!!!

να σαι καλα !!!!!!!!
συμφωνω σ ολα μαζι σου !!!!!!!!
τελειος αντικειμενικος κ αμεροληπτος

diverr_

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
γιατρε κατι αλλο ποιο χαρακτηριστικο στο σωμα της εκτος απο την αγριοφατσα της δεν προσεξες? :think: :think: :think: :think:

ποιο? αδυνατη καλο σωμα δεν μου εμεινε κατι αλλο να θυμαμαι, εργαλειο νομιζω νορμαλ
γιατι με λες γιατρο?  :huh:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έλα ρε ομορφιά μου, σε περιμέναμε η παληοπαρέα από εδώ μέσα πως και πως να μείνεις Αθήνα μερικές μέρες και συ έφυγες άρον άρον. Πότε θα κατέβεις ?

Γιασου  Τζουλακι  μου  ,ομορφια  μου,κουκλακι,στολιδι  του  Κεραμεικου.....

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Μετα  τις  γιορτες.  Συμφωνα  με  το  προγραμμα  μου  θα  παρεμενα  Αθηνα  14-28  Απριλιου.
Αλλα  κατι  εκτακτο,επρεπε  να  βρισκομαι στην  οικογενεια  μου.  Η  οικογενεια  μου  ειναι  διπλα  μου  απο  τοτε  που  θυμαμαι  τον  εαυτο  μου.Ετσι  δεν  μπορουσα  να  λειπω.
Και  επειδη,  μου  γραφουν  αρκετοι,οτι    λυπουνται,και  περαστικα  κ  τετοια,  επι  της  ευκαιριας  να  πω  οτι  ηταν  ενα  γεγονος  ευχαριστο.
Στο  μελλον  πιστευω  να  γνωριστουμαι.
Τιμη  μου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
δε καταλαβα ρε ζινεντιν εσενα ποιος σε ορισε να ρωτας τι ειναι ο καθενας κ δε μπορω να καταλαβω γιατι θηχτικες για κατι το οποιο εχω βιωσει εγω πτοσωπικα οπως επισης δε καταλαβα το ναυτικος που λες κ γιατι με ρωτας πως την εχω δει κ επισης οταν αυτοσαρκαζεσαι κ λες κ εμεις τη δουλεια κανουμε ναουμε ... ακου ρε γατακι σε εχω γραμμενο στα @@ μου.. εγω δε σε προσβαλα τσουτσεκι αμα κατι δε σου αρεσει να ξερεις να δινεις απαντησεις τεκμηριομενες κ οχι με υφακι απο τη στιγμη που δεν σε ξερω καν κ δεν σε εχω ειρωνευτει αντε γιατι μερικοι οπως εχω ξαναπει το εχετε δει εδω μεσα το σαιτ τσιφλικι σας

βατραχε εσενα δε μπορω να σου θυμωσω κ στο εχω ξαναπει πιστευω πολοι απο μας προσπαθουμε πολλες φορες να καταλαβουμε τι γραφεις αλλα πρεπει να διαβασουμε ξανα κ ξανα τα γραφομενα σου τουλαχιστον 15 φορεσ κ ΑΝ ειμαστε τυχεροι κ καταλαβουμε οποτε εσυ μη μασας κ ας συμφωνησες πιο πανω που αμφιβαλω αν καταλαβες τι εγραφα απο χθες αλλα οκ συνεχισε να γραφεις εγω θα σε ακολουθω πιστα ειμαι βατραχοφαν σου
καλα ξεμπερδεματα α  και που σε χρονια πολλα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
κ του χρονου βατραχε εγω παντως σε παω με χιλια χωρις να κανω πλακα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ετσι ειναι βατραχε εμεις οι ανθρωποι κ κυριως οι ελληνες αυτο ξερουμε να το κανουμε καλα δηλαδη να γκρινιαζουμε

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
εχω νεα να σας πω πηρε το ματι μου την στελλα φοξ σημερα κατω στον οπαπ σαν να εκανε στηθος ετσι μου φανηκε λετε απο cd να εξελιχθηκε  σε dvd  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αντε βρε στελλα και σε blu ray ευχομαι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αν  δεις  πιο  πανω,θα  καταλαβεις.  Ανταλλασω.
Και  μετα,τι  συμβουλες  δηλ.?Τι   εκανε  το  παιδι,ποιον  πειραξε?

Κανέναν δεν πείραξε!
Απλά αδικεί τον εαυτό της,...
Αν ειχε αυτο που θα μπορούσε ευκολα να εχει θα ήταν Η Βασίλισσα Νοτίου Ελλάδος και νήσων για να μην σας αδικούμε εσας εκει επάνω.

Δες προσεκτικά το προηγ μυνμα μουτ και σκεψου βρες τι εννοώ  ;)
δημόσια δεν θελω να το πείς,,, ;)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Κανέναν δεν πείραξε!
Απλά αδικεί τον εαυτό της,...
Αν ειχε αυτο που θα μπορούσε ευκολα να εχει θα ήταν Η Βασίλισσα Νοτίου Ελλάδος και νήσων για να μην σας αδικούμε εσας εκει επάνω.

Δες προσεκτικά το προηγ μυνμα μουτ και σκεψου βρες τι εννοώ  ;)
δημόσια δεν θελω να το πείς,,, ;)
εννοει Αλεξια να βαλω κατσικανά κι υστερα θα μ ανεβασει στο θρονο! μ αυτο το ονειρο ζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom