marineroloco
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
πραγματικα με αυτη θα αθετουσα τον ορκο μου,προσωπαρα,κορμαρα....
κι εδω ηρακλειο παντως παιζει φαση,υπαρχει κινηση.
φάση? κινηση? για πες...
πραγματικα με αυτη θα αθετουσα τον ορκο μου,προσωπαρα,κορμαρα....
κι εδω ηρακλειο παντως παιζει φαση,υπαρχει κινηση.
ωωωωωω καλα δεν γνωριζεις την seniora elena? MAKRIA!!!!XMMMMMMMMM...ειναι μια ΑΜΑΡΤΩΛΗ προτεραιοτητα,,,μια ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ,,,μια κολασμενη,,,υπαρχει κινδυνος να σε κρατηση για παντα σκλαβο της,,,και να γινεις παιχνιδι στης δικες της απαιτησεις ...αυτο το κορμι ειναι ενα αριστουργημα...με γευση τρικυμιας...θα πρεπει να εχεις φαει καλα για να μπορεις να σκεφτεις καλα προτου την συναντησεις...και τοτε θαθελες να ηταν ψεμα... μα ελα που ειναι αληθεια!!!μιλησε της για της αμαρτιες σου για να προσθεσεις ακομη μια μαζι της.....ωωωωωω seniora elena.....Καλησπέρα στη παρέα...!
Τη γνωρίζει κανείς τη "κοπέλα" γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα πληροφορίες... τουλάχιστον με αυτό το όνομα. Έχει συναντηθεί κανείς μαζί της να μου πεί τι ρόλο βαράει γιατι φαίνεται σωστό μωρό.
ωωωωωω καλα δεν γνωριζεις την seniora elena? MAKRIA!!!!XMMMMMMMMM...ειναι μια ΑΜΑΡΤΩΛΗ προτεραιοτητα,,,μια ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ,,,μια κολασμενη,,,υπαρχει κινδυνος να σε κρατηση για παντα σκλαβο της,,,και να γινεις παιχνιδι στης δικες της απαιτησεις ...αυτο το κορμι ειναι ενα αριστουργημα...με γευση τρικυμιας...θα πρεπει να εχεις φαει καλα για να μπορεις να σκεφτεις καλα προτου την συναντησεις...και τοτε θαθελες να ηταν ψεμα... μα ελα που ειναι αληθεια!!!μιλησε της για της αμαρτιες σου για να προσθεσεις ακομη μια μαζι της.....ωωωωωω seniora elena.....
Τσολόχυμα βιολογικό!
"Παλτό"
παιδιά αυτήν την βυζαρού την έχει δοκιμάσει κανένας?
Ευχαριστώ!!!Για τη Marjory παίζουν πληροφορίες εδώ:
Για Renata θα σε γελάσω...
να τον φας θες?Καλημερα παιδι και απο μενα τυχαια ανακαλυψα το site, ποτε δεν περιμενα να υπαρχει κατι τοσο εξιδευκεμενο πολυσ λασος χεχε.
Εγω ειμαι 24 και δεν εχω ακομα καμια εμπειρεια με trans αλλα με ψηνει.
Υπαρχει καποιος κοντα στην ηλικια που να εχει δοκιμασει ας στειλει pm