Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (5 μέλη και 76 επισκέπτες)

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
15
Like
1.617
Πόντοι
491
Αρχικα,

Δεν ειναι αιτια να ανεβασει μια τρανς την τιμη επειδη εχει κανει παρα πολλες πλαστικες επεμβασεις στο σωμα της. Ειδικα κιολας αν συνεχιζει να φαινεται σαν αντρας μεταλλας με αλογοουρα και γυναικομαστεια(εχουμε αρκετες τετοιες στην Ελλαδα).
Τις πλαστικες τις εκανε γιατι πριν ηταν αντρας! Σαν εσας! Και μαλιστα στις περισσοτερες περιπτωσεις αρρενωπος αντρας με μηδεν θηλυπρεπεια!

Οποτε εκανε επεμβασεις για να αποκτησει μια πιο θηλυκη εικονα.
Υπαρχουν τρανς που απλα εβαλαν στηθος, μακρυναν μαλλι και δεν εκαναν καμια αλλη πλαστικη
(- να ξερετε αυτες με τις λιγοτερες πλαστικες συνηθως μοιαζουν πιο πολυ με γυναικες). Οπου βλεπετε χειλη, ζυγωματικα, μυτες, ματια τραβηγμενα, ετοιμαστειτε να συναντησετε μουμια που φτηνει οταν μιλαει.

Οπως γραφτηκε πιο πανω απο εναν, για αυτο οι κρος εχουν ολο και μεγαλυτερη ζητηση. Γιατι οι τρανς το εχουμε ξεφτιλυσει λιγο με το πειραξε-πειραξε και τραβα-τραβα τελικα γινομαστε σαν μουμιες. ευτυχως οχι εγω, εχω σταματησει εδω και χρονια να δινω λεφτα για πλαστικες.

Τελικα ομως, εσεις τι πληρωνετε; τι σας νοιαζει; το ποια φαινεται πιο θηλυκη ή ποια εχει κανει τις πιο πολλες πλαστικες; Νομιζω το 1ο!

Επισης, ουτε λογος για ανεβασουν τις τιμες ειναι πως αντρες με περουκες και γοβες τους παιρνουν την πελατεια.

Η αιτια ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι οι τουριστριες (Βραζιλιανες κτλ). Που σαν χαζοι εσεις πατε και σκατε 200-250 (γιατι σασ εξιταρει το "Βραζιλιανα" και τα σκατε χωρις δευτερη σκεψη παρολο που τρωτε φολα οταν πατε). Τα μαθαινουμε μετα εμεις αυτα, και λεμε τι καλυτερο εχουν αυτες απο εμας? οποτε καπως ετσι βλεπετε αυξησεις.

Δεν το μαθατε απο εμενα αυτο.
Συμφωνώ σε όλα !!!!
Προσωπικά για μένα οι Ελληνίδες τρανς είναι τοπ και δεν υστερούν σε τίποτα από Βραζιλιάνες κτλ.
Όλα τα διαθέτουν...
Ομορφιά,κορμί και θηλυκότητα φουλ οι περισσότερες...
Από παθος και καυλα δε,είναι κορυφή !!!!
Οι ξένες, πλην μερικών εξαιρέσεων στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι τέρμα μεταλλαγμενες από την κορυφή μέχρι τα νύχια από τις πλαστικές. Είναι απλά διεκπεραιωτικες και της αρπαχτής.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.168
Πόντοι
456
Μην υπερβάλουμε παιδιά, έχει ξένες τύπου Gisele Bittencourt ή Janny Costa (απίστευτη) που είναι θαύματα της...επιστήμης και είναι και μια χαρά στη συμπεριφορά.

vasilissa

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Τρανς,κρος,ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Έχω πάει με κρος που ήταν πιο θηλυκές κι από τρανς όπως επίσης με τρανς φουλ στις πλαστικές που ναι μεν ήταν εντυπωσιακές αλλά στο κρεββάτι ψυχρές.

Δεν είναι υποχρεωτικό ένας που είναι μόνο ενεργητικός να προτιμά τις πιο θηλυκές τρανς,γούστα είναι αυτά παιδιά...
Μια καλη μου φιλη κρος εχει φτασει στο σημειο να βγαζει πιο πολλα απο εμενα και απο αλλες γνωστες τρανς. Βεβαια ειναι πιτσιρικα με σωματαρα βαζει κατω και γυναικες. Κατι 35πλας κρος που κυκλοφορουν ομως ειναι φρικη. Τα μικρα κροσακια πολλες φορες μεχρι και εμενα με καυλωνουν που ειμαι τρανς και εχω κανει πολυ καλες φασεις με πιτσιρικα κρος. αλλα στην πενα οχι τριχες και μουσια

το πηγαινε για τρανς αλλα την σταματησα εγω. Βγαζει και ετσι λεφτα ενω παιζει διπλο ταμπλο και σε τρανσακηδες αλλα και σε γκει που γουσταρουν θηλυκοτητα και οχι μακρια μαλλια, βυζια, πλαστικες.

καποιες τρανς οσο εντυπωσιακες και αν ειναι απο τις πλαστικες δεν ειναι γεννημενες να κανουν αυτη την δουλεια για αυτο παρεχουν πολυ χαμηλες υπηρεσιες

αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι οι ενεργητικοι γουσταρουν πιο πολυ μικρα κροσακια και οι παθητικοι ερχονται σε εμας τις τρανς

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.168
Πόντοι
456
Μια καλη μου φιλη κρος εχει φτασει στο σημειο να βγαζει πιο πολλα απο εμενα και απο αλλες γνωστες τρανς. Βεβαια ειναι πιτσιρικα με σωματαρα βαζει κατω και γυναικες. Κατι 35πλας κρος που κυκλοφορουν ομως ειναι φρικη. Τα μικρα κροσακια πολλες φορες μεχρι και εμενα με καυλωνουν που ειμαι τρανς και εχω κανει πολυ καλες φασεις με πιτσιρικα κρος. αλλα στην πενα οχι τριχες και μουσια

το πηγαινε για τρανς αλλα την σταματησα εγω. Βγαζει και ετσι λεφτα ενω παιζει διπλο ταμπλο και σε τρανσακηδες αλλα και σε γκει που γουσταρουν θηλυκοτητα και οχι μακρια μαλλια, βυζια, πλαστικες.

καποιες τρανς οσο εντυπωσιακες και αν ειναι απο τις πλαστικες δεν ειναι γεννημενες να κανουν αυτη την δουλεια για αυτο παρεχουν πολυ χαμηλες υπηρεσιες

αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι οι ενεργητικοι γουσταρουν πιο πολυ μικρα κροσακια και οι παθητικοι ερχονται σε εμας τις τρανς
Ισχύει ότι κροσακια νεαρά είναι απόλαυση, εγώ μόνο ενεργητικός είμαι με αυτές. Με τις τρανς αναλόγως, αρκετοί πάνε για το παθητικό αλλά θεωρώ ότι είναι μοιρασμένα τα πράγματα.

Η ηλικία παίζει ρόλο, αν ένα κροσακι 20-25 χρονών είναι φουλ αδύνατο και άτριχο ε ναι εκεί θα έχει πέραση σίγουρα.

Dimitris2003ds

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ισχύει ότι κροσακια νεαρά είναι απόλαυση, εγώ μόνο ενεργητικός είμαι με αυτές. Με τις τρανς αναλόγως, αρκετοί πάνε για το παθητικό αλλά θεωρώ ότι είναι μοιρασμένα τα πράγματα.

Η ηλικία παίζει ρόλο, αν ένα κροσακι 20-25 χρονών είναι φουλ αδύνατο και άτριχο ε ναι εκεί θα έχει πέραση σίγουρα.
Ποια θα πρότεινες σε κάποιο που μπαίνει στο άθλημα για πρώτη φορά?
Θέλω να δοκιμάσω μια σε Ελληνίδα κατά προτίμηση αλλά δεν ξέρω ποια

Enaeriths 35

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα καινούργιος εδώ . Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε καμία τρανς κατά προτιμήσει μόνο παθητική για να εκπληρώσω μια φαντασιωσει που έχω . Είμαι παντρεμένος με ενδιαφέρει να είναι υγιείς και να μην ζητήσει ένα τσουβάλι λεφτά . Μένω ανατολική αττική οπότε αν υπάρχει κάτι στα μέρη μας ακόμα καλύτερα . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Αρχικα,

Η αιτια ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι οι τουριστριες (Βραζιλιανες κτλ). Που σαν χαζοι εσεις πατε και σκατε 200-250 (γιατι σασ εξιταρει το "Βραζιλιανα" και τα σκατε χωρις δευτερη σκεψη παρολο που τρωτε φολα οταν πατε). Τα μαθαινουμε μετα εμεις αυτα, και λεμε τι καλυτερο εχουν αυτες απο εμας? οποτε καπως ετσι βλεπετε αυξησεις.
Δεν ισχυουν αυτά που λες....ισα ισα οταν έρχονται ξένες τρανς παίρνουν τις δουλειές από τις ελληνίδες οπότε για να προσελκύσουν τους ελληνες οι ελληνηδες τρανς θα πρέπει να ριξουν τις τιμές αν δεν θέλου να βαράνε μυγες...

Περισσοτερες τρανς = μεγαλύτερη προσφορά άρα μείωση ζητησης για τις ελληνιδες τρανς....

και γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές πλεον, άρα η δουλειά θα μοιράζεται πολυ και μονο οσες έχουν τις καλύτερες τιμές με λογικές τιμές θα επιβιώσουν...

Alekoskost

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Για πες μας και με πολλά λόγια, μια και αποφάσισες τρεις μήνες μετά την εγγραφή σου να γράψεις και τα πρώτα σου μηνύματα. Για πες μας, πως είναι ο χώρος της, τι πρόγραμμα κάνατε, αν είναι όπως στις φωτογραφίες. Αν είναι καθαρή, πως είναι σε συμπεριφορά, τι δωράκι σου ζήτησε. Περιμένουμε να
Τι περιμένεις να πω ρε φίλε άλλο Είναι όπως στην φωτογραφία είναι καθαρή όμορφη περιποιημένη την ώρα παίρνει 100 το μισάωρο 70 Είναι όπως τη φωτογραφία Ελληνίδα είναι καταγωγή του Ασία

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
363
Πόντοι
21

Απιστευτο! Μολις πληρωσα και πηρε τα λεφτα και με πεταξε εξω απ το διαμερισμα ! Αρχισε να βριζει και απειλουσε να ανεβασει το μπουλντογκ απο κατω. Καμμια σχεση με τις φωτο ,πολυ αδυνατισμενη με δυσπνοια και σιγουρα καποια πολυ κακη ασθενια. Μυριζε πολυ ασχημα . Ολα αυτα λενορμαν 98 στο κολωνο
Προσοχή. Έχει πάει Θεσσαλονίκη.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.433
Πόντοι
1.446
Προσοχή. Έχει πάει Θεσσαλονίκη.
Αυτό το ηλίθιο το Νίνα πού το παίζει Bowie (απ' τα Lidl) με τα δίχρωμα μάτια έχει κολλητηλίκια με διάφορες γνωστές τρανς πάντως, αν δείτε στα "σοσιαλ μύδια"

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
363
Πόντοι
21
Αυτό το ηλίθιο το Νίνα πού το παίζει Bowie (απ' τα Lidl) με τα δίχρωμα μάτια έχει κολλητηλίκια με διάφορες γνωστές τρανς πάντως, αν δείτε στα "σοσιαλ μύδια"
Αυτό γιατί το αναφέρεις; δεν κατάλαβα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom