α
Τι έγινε έφαγες φολα ?εχω σκιαχτει εκυ μεσα μουτρο κ εχω κανει ταμα ν μην ξαναπαω
Τι έγινε έφαγες φολα ?εχω σκιαχτει εκυ μεσα μουτρο κ εχω κανει ταμα ν μην ξαναπαω
Πώ πώ ! Μεγάλη μέρα για την Χριστιανοσύνη , να χτίσουμε μιά εκκλησιά !!!
Καλημερα , ποιο γελοιο και σιχαμερο , το ακουσα κι εγω , ουστ γαβ γαβ !!Όσο αφορά τα κρόσια που έγραψε ο άλλος από πάνω ειρωνικά - να σας πω ότι δεν υπάρχουν καλά κρόσσια στην Ελλάδα δυστυχώς. Μόνο Μπαμπηδες με περούκα συναντώ ή κάτι Νίνες (από kanesex) που σου ζητάνε paysafe 50 ευρώ προκαταβολή για να βρεθείς μαζί τους...
Μα ακριβώς γι αυτό είναι στανταράκια.Τα στανταράκια έχουν πολλές φορές και την τάση να κάνουν καλύτερες τιμές στον μόνιμο πελάτη. Ακόμη και να μην κάνουν, σίγουρα τον προσέχουν, οπότε οι καλές υπηρεσίες είναι εγγυημένες (εκτός πια αν συμβεί κάτι ακραίο, είναι άρρωστη κλπ). Χώρια ότι ο πελάτης αισθάνεται πιο άνετα με τα στάνταρ του. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι όταν βρίσκομαι με κοπέλες με τις οποίες βρίσκομαι σχετικά συχνά.
Το πρόβλημα με τα "στανταράκια" είναι να τα εντοπίσεις φίλε, Γιατί όσο περνάνε τα χρόνια πολλές αποχωρούν από το επάγγελμα. Εγώ πια δεν έχω διαθέσιμο κανένα στανταράκι και ακόμα αναζητώ και κάνω νέες κασκαντεριές ανά διαστήματα.Μα ακριβώς γι αυτό είναι στανταράκια.
Ξέρεις ότι θα περάσεις καλά χωρίς βιασύνες και με ποιότητα στη συνεύρεση.
Καλύτερες τιμές κάποιες κάνουν κάποιες όχι αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τις ανεβάζουν.
Μενέδημε εγώ σκέψου στα 15 χρόνια που είμαι στο "άθλημα" έχω μόνο 2-3 που πηγαίνω τακτικά οπότε καταλαβαίνεις ότι όλες είναι 40ρες και βάλεΤο πρόβλημα με τα "στανταράκια" είναι να τα εντοπίσεις φίλε, Γιατί όσο περνάνε τα χρόνια πολλές αποχωρούν από το επάγγελμα. Εγώ πια δεν έχω διαθέσιμο κανένα στανταράκι και ακόμα αναζητώ και κάνω νέες κασκαντεριές ανά διαστήματα.
Μα και εγώ είχα σου λέω μέχρι και πέρυσι την Άνοιξη - τώρα πια δεν έχω στανταράκια και "ρισκάρω" αριστερά δεξιά - και τίποτα αξιόλογο δεν βρίσκω. Οι δε αγγελίες στο kanesex είναι όλες για πέταμα. Μία και μία. Χαχα.Μενέδημε εγώ σκέψου στα 15 χρόνια που είμαι στο "άθλημα" έχω μόνο 2-3 που πηγαίνω τακτικά οπότε καταλαβαίνεις ότι όλες είναι 40ρες και βάλε
Όπως τα λες είναι, θέλει κασκαντεριλίκια αναγκαστικά...
A μάλιστα. Δεν έχω πρόβλημα με τις κροςς - κάθε άλλο θα έλεγα κιόλας. Ε πρόωθησέ μου σε μήνυμα μερικές περιπτώσεις να ψαχτώ και εγω. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.Αν δεν έχεις θέμα με κροσακια μπορώ να πω ότι εξεπλάγην με το πόσες ψάχνονται. Πέτυχα και μια τρανς η οποία ρε γαμωτο το γύρισε σε επαγγελματικό αλλά πρόλαβα και πήγα τσάμπα αρκετές φορές
Μέχρι και στο Facebook βρήκα τρανς από καθαρή τύχη, της έστειλα αίτημα φιλίας γιατί φαινόταν γυναίκα εκ γενετής και μου απαντάει "είμαι τρανς και το κάνω επαγγελματικά" ,εκεί έμεινα μπορώ να πω![]()
Και με τέτοιους έχω πάει. Αλλά δε γουστάρω μούσια, μουστάκια και ιστορίες. Τα κρόσια βγάζουν μεγαλύτερη θηλυπρέπεια. Ό,τι πρέπει δλδ.
Αν εχει καποιος εμπειρία με αυτην ας μου στειλει ενα pm
Κάποια είναι χάλια, να τα λέμε κι αυτά. Υπάρχουν όμως αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις.Ε όχι και χάλια όλα τα crossάκια...!!!
Είμαστε κι εμείς εδώ...
![]()
Σού αρέσει αυτό ;
![]()
ναι και αρκετα μαλισταΣού αρέσει αυτό ;![]()
Εσένα δεν σε έχουμε δει. Δεν μας έχεις κάνει την τιμή να μας δείξεις φωτό σου.Ε όχι και χάλια όλα τα crossάκια...!!!
Είμαστε κι εμείς εδώ...
![]()
![]()
ΛΑΡΑ Εντυπωσιακή τρανς 19 χρονον
Καλησπέρα μωράκι μου με λένε LARA….,Είμαι 19 χρονών ένα μικρό κοριτσάκι βασίλισσα της καύλας!!!Εννοείται προσφέρω ενεργόπαθητικές υπηρεσίες όπως ερωτικό μασάζ και ότι γουστάρεις . Οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές χωρίς Photoshop ✅ Κάτω από τα πόδια μου έχω 20 cm. Ξέρω καλύτερα από όλες τα...kanesex.com
Για πες μας και με πολλά λόγια, μια και αποφάσισες τρεις μήνες μετά την εγγραφή σου να γράψεις και τα πρώτα σου μηνύματα. Για πες μας, πως είναι ο χώρος της, τι πρόγραμμα κάνατε, αν είναι όπως στις φωτογραφίες. Αν είναι καθαρή, πως είναι σε συμπεριφορά, τι δωράκι σου ζήτησε. Περιμένουμε να μάθουμε...Λαρα TOP TRANS 19 χρονον
Την έχω δοκιμάσει με λίγα λόγια είναι δυνατή
Τί θες να μάθεις;Για πες μας και με πολλά λόγια, μια και αποφάσισες τρεις μήνες μετά την εγγραφή σου να γράψεις και τα πρώτα σου μηνύματα. Για πες μας, πως είναι ο χώρος της, τι πρόγραμμα κάνατε, αν είναι όπως στις φωτογραφίες. Αν είναι καθαρή, πως είναι σε συμπεριφορά, τι δωράκι σου ζήτησε. Περιμένουμε να μάθουμε...