Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.101
Πόντοι
206
Όταν έρχονται πρέπει να τις φτύνουμε τις πρώτες μέρες να μη νομίζουν πως είμαστε λιγούρια. Όταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ντύνονταν γυναίκες, οι δικοί τους κοίταζαν να μην πέσουν απ' τις πιρόγες και τους φάνε τα πιράνχας.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Έχει αναλυθεί αρκετές φορές το θέμα τιμή...προφανώς τα 150 και τα 200 είναι πολλά ωστόσο αρκετοί τα δίνουν. Τα κορίτσια λοιπόν θα συνεχίσουν να χρεώνουν έτσι αφού με λιγότερη κούραση βγάζουν τα ίδια...απλό.

Σχετικά με τα κρος, αυτό είναι καθαρά θέμα προτίμησης οπότε αν κάποιος γουστάρει τη συγκεκριμένη φάση είναι δικαίωμα του να δώσει όσα θέλει.

Υπάρχουν πολλά κρος σε κανονικές εφαρμογές dating που απλά θέλουν να περάσουν καλά χωρίς χρήματα ,όπως επίσης και τρανς. Μιλάω από προσωπική πείρα.

Σχετικά με τις "δικές" μας τρανς τα τελευταία χρόνια πάω με 2-3 στανταράκια που λέμε και μέχρι εκεί. Τιμές όλες στο τίμιο 50ρικο ,το πολύ 60 αλλά οι υπηρεσίες σταθερότατες και αξιολογότατες...

Τελευταία τροποποίηση:

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.101
Πόντοι
206
Τα στανταράκια έχουν πολλές φορές και την τάση να κάνουν καλύτερες τιμές στον μόνιμο πελάτη. Ακόμη και να μην κάνουν, σίγουρα τον προσέχουν, οπότε οι καλές υπηρεσίες είναι εγγυημένες (εκτός πια αν συμβεί κάτι ακραίο, είναι άρρωστη κλπ). Χώρια ότι ο πελάτης αισθάνεται πιο άνετα με τα στάνταρ του. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι όταν βρίσκομαι με κοπέλες με τις οποίες βρίσκομαι σχετικά συχνά.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.101
Πόντοι
206
Βρήκα την ισπανική αγγελία:

Παραθέτω ξανά την τωρινή για αντιπαραβολή:

Υπάρχει ομοιότητα με την πρώτη να ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα. Είναι και πιο πρόσφατες οι φωτογραφίες. Έχει παίξει επεξεργασία, αλλά μια χαρά είναι το κροσάκι.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.324
Πόντοι
1.446
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Like
125
Πόντοι
0
Όσο αφορά τα κρόσια που έγραψε ο άλλος από πάνω ειρωνικά - να σας πω ότι δεν υπάρχουν καλά κρόσσια στην Ελλάδα δυστυχώς. Μόνο Μπαμπηδες με περούκα συναντώ ή κάτι Νίνες (από kanesex) που σου ζητάνε paysafe 50 ευρώ προκαταβολή για να βρεθείς μαζί τους...
Καλημερα , ποιο γελοιο και σιχαμερο , το ακουσα κι εγω , ουστ γαβ γαβ !!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Τα στανταράκια έχουν πολλές φορές και την τάση να κάνουν καλύτερες τιμές στον μόνιμο πελάτη. Ακόμη και να μην κάνουν, σίγουρα τον προσέχουν, οπότε οι καλές υπηρεσίες είναι εγγυημένες (εκτός πια αν συμβεί κάτι ακραίο, είναι άρρωστη κλπ). Χώρια ότι ο πελάτης αισθάνεται πιο άνετα με τα στάνταρ του. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι όταν βρίσκομαι με κοπέλες με τις οποίες βρίσκομαι σχετικά συχνά.
Μα ακριβώς γι αυτό είναι στανταράκια.
Ξέρεις ότι θα περάσεις καλά χωρίς βιασύνες και με ποιότητα στη συνεύρεση.
Καλύτερες τιμές κάποιες κάνουν κάποιες όχι αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τις ανεβάζουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.286
Πόντοι
2.356
Μα ακριβώς γι αυτό είναι στανταράκια.
Ξέρεις ότι θα περάσεις καλά χωρίς βιασύνες και με ποιότητα στη συνεύρεση.
Καλύτερες τιμές κάποιες κάνουν κάποιες όχι αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τις ανεβάζουν.
Το πρόβλημα με τα "στανταράκια" είναι να τα εντοπίσεις φίλε, Γιατί όσο περνάνε τα χρόνια πολλές αποχωρούν από το επάγγελμα. Εγώ πια δεν έχω διαθέσιμο κανένα στανταράκι και ακόμα αναζητώ και κάνω νέες κασκαντεριές ανά διαστήματα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Το πρόβλημα με τα "στανταράκια" είναι να τα εντοπίσεις φίλε, Γιατί όσο περνάνε τα χρόνια πολλές αποχωρούν από το επάγγελμα. Εγώ πια δεν έχω διαθέσιμο κανένα στανταράκι και ακόμα αναζητώ και κάνω νέες κασκαντεριές ανά διαστήματα.
Μενέδημε εγώ σκέψου στα 15 χρόνια που είμαι στο "άθλημα" έχω μόνο 2-3 που πηγαίνω τακτικά οπότε καταλαβαίνεις ότι όλες είναι 40ρες και βάλε :2funny:

Όπως τα λες είναι, θέλει κασκαντεριλίκια αναγκαστικά...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.286
Πόντοι
2.356
Μενέδημε εγώ σκέψου στα 15 χρόνια που είμαι στο "άθλημα" έχω μόνο 2-3 που πηγαίνω τακτικά οπότε καταλαβαίνεις ότι όλες είναι 40ρες και βάλε :2funny:

Όπως τα λες είναι, θέλει κασκαντεριλίκια αναγκαστικά...
Μα και εγώ είχα σου λέω μέχρι και πέρυσι την Άνοιξη - τώρα πια δεν έχω στανταράκια και "ρισκάρω" αριστερά δεξιά - και τίποτα αξιόλογο δεν βρίσκω. Οι δε αγγελίες στο kanesex είναι όλες για πέταμα. Μία και μία. Χαχα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Το kanesex έχει χαλάσει όντως. Έχω πετύχει καλές περιπτώσεις κρος σε κανονικά dating sites και μάλιστα χωρίς χρήματα, ψάξου λίγο κι εκεί.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Αν δεν έχεις θέμα με κροσακια μπορώ να πω ότι εξεπλάγην με το πόσες ψάχνονται. Πέτυχα και μια τρανς η οποία ρε γαμωτο το γύρισε σε επαγγελματικό αλλά πρόλαβα και πήγα τσάμπα αρκετές φορές :2funny:

Μέχρι και στο Facebook βρήκα τρανς από καθαρή τύχη, της έστειλα αίτημα φιλίας γιατί φαινόταν γυναίκα εκ γενετής και μου απαντάει "είμαι τρανς και το κάνω επαγγελματικά" ,εκεί έμεινα μπορώ να πω :rockon:

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
64
Πόντοι
0
Ε όχι και χάλια όλα τα crossάκια...!!!
Είμαστε κι εμείς εδώ...
:buck2:

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.286
Πόντοι
2.356
Αν δεν έχεις θέμα με κροσακια μπορώ να πω ότι εξεπλάγην με το πόσες ψάχνονται. Πέτυχα και μια τρανς η οποία ρε γαμωτο το γύρισε σε επαγγελματικό αλλά πρόλαβα και πήγα τσάμπα αρκετές φορές :2funny:

Μέχρι και στο Facebook βρήκα τρανς από καθαρή τύχη, της έστειλα αίτημα φιλίας γιατί φαινόταν γυναίκα εκ γενετής και μου απαντάει "είμαι τρανς και το κάνω επαγγελματικά" ,εκεί έμεινα μπορώ να πω :rockon:
A μάλιστα. Δεν έχω πρόβλημα με τις κροςς - κάθε άλλο θα έλεγα κιόλας. Ε πρόωθησέ μου σε μήνυμα μερικές περιπτώσεις να ψαχτώ και εγω. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Btm79

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
Και με τέτοιους έχω πάει. Αλλά δε γουστάρω μούσια, μουστάκια και ιστορίες. Τα κρόσια βγάζουν μεγαλύτερη θηλυπρέπεια. Ό,τι πρέπει δλδ.

Αν εχει καποιος εμπειρία με αυτην ας μου στειλει ενα pm

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
  • Like