Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Alekoskost

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.242
Πόντοι
201

Λαρα TOP TRANS 19 χρονον
Την έχω δοκιμάσει με λίγα λόγια είναι δυνατή
Για πες μας και με πολλά λόγια, μια και αποφάσισες τρεις μήνες μετά την εγγραφή σου να γράψεις και τα πρώτα σου μηνύματα. Για πες μας, πως είναι ο χώρος της, τι πρόγραμμα κάνατε, αν είναι όπως στις φωτογραφίες. Αν είναι καθαρή, πως είναι σε συμπεριφορά, τι δωράκι σου ζήτησε. Περιμένουμε να μάθουμε...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.367
Πόντοι
1.446
Για πες μας και με πολλά λόγια, μια και αποφάσισες τρεις μήνες μετά την εγγραφή σου να γράψεις και τα πρώτα σου μηνύματα. Για πες μας, πως είναι ο χώρος της, τι πρόγραμμα κάνατε, αν είναι όπως στις φωτογραφίες. Αν είναι καθαρή, πως είναι σε συμπεριφορά, τι δωράκι σου ζήτησε. Περιμένουμε να μάθουμε...
Τί θες να μάθεις;
Ξόανο με ψωλάρα φαίνεται

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.320
Πόντοι
2.356
Κάτι τέτοια προφίλ, τόσο του σχολιαστή με τα δύο μηνύματα, όσο και της κοπέλας της αγγελίας απλά τα προσπερνάμε. Δεν ασχολούμαστε. Νομίζω είναι αυτονόητο. Ο κόσμος είναι μικρός. Είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Είτε είμαστε στην Αθήνα είτε οπουδήποτε αλλού. Φαίνεται αν ένα προφίλ είναι σοβαρό κ.λπ. Επίσης, συνήθως τέτοιες "κοπέλες" ζητάνε κατά βάση να βγάζουν λεφτά από το only fans - βέβαια απορία το έχω αν στην Ελλάδα έχουμε μαλάκες που πληρώνουν για να έχουν only fans αλλά τέλος πάντων. Καλημέρα σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες του νήματος.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
21
Πώ πώ ! Μεγάλη μέρα για την Χριστιανοσύνη , να χτίσουμε μιά εκκλησιά !!!:2funny:

Κάτι τέτοια προφίλ, τόσο του σχολιαστή με τα δύο μηνύματα, όσο και της κοπέλας της αγγελίας απλά τα προσπερνάμε. Δεν ασχολούμαστε. Νομίζω είναι αυτονόητο. Ο κόσμος είναι μικρός. Είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Είτε είμαστε στην Αθήνα είτε οπουδήποτε αλλού. Φαίνεται αν ένα προφίλ είναι σοβαρό κ.λπ. Επίσης, συνήθως τέτοιες "κοπέλες" ζητάνε κατά βάση να βγάζουν λεφτά από το only fans - βέβαια απορία το έχω αν στην Ελλάδα έχουμε μαλάκες που πληρώνουν για να έχουν only fans αλλά τέλος πάντων. Καλημέρα σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες του νήματος.
Μην έχεις τέτοιες απορίες. Φυσικά και έχουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom