Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (15 μέλη και 28 επισκέπτες)

Alekoskost

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.244
Πόντοι
201

Λαρα TOP TRANS 19 χρονον
Την έχω δοκιμάσει με λίγα λόγια είναι δυνατή
Για πες μας και με πολλά λόγια, μια και αποφάσισες τρεις μήνες μετά την εγγραφή σου να γράψεις και τα πρώτα σου μηνύματα. Για πες μας, πως είναι ο χώρος της, τι πρόγραμμα κάνατε, αν είναι όπως στις φωτογραφίες. Αν είναι καθαρή, πως είναι σε συμπεριφορά, τι δωράκι σου ζήτησε. Περιμένουμε να μάθουμε...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.379
Πόντοι
1.446
Για πες μας και με πολλά λόγια, μια και αποφάσισες τρεις μήνες μετά την εγγραφή σου να γράψεις και τα πρώτα σου μηνύματα. Για πες μας, πως είναι ο χώρος της, τι πρόγραμμα κάνατε, αν είναι όπως στις φωτογραφίες. Αν είναι καθαρή, πως είναι σε συμπεριφορά, τι δωράκι σου ζήτησε. Περιμένουμε να μάθουμε...
Τί θες να μάθεις;
Ξόανο με ψωλάρα φαίνεται

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.322
Πόντοι
2.356
Κάτι τέτοια προφίλ, τόσο του σχολιαστή με τα δύο μηνύματα, όσο και της κοπέλας της αγγελίας απλά τα προσπερνάμε. Δεν ασχολούμαστε. Νομίζω είναι αυτονόητο. Ο κόσμος είναι μικρός. Είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Είτε είμαστε στην Αθήνα είτε οπουδήποτε αλλού. Φαίνεται αν ένα προφίλ είναι σοβαρό κ.λπ. Επίσης, συνήθως τέτοιες "κοπέλες" ζητάνε κατά βάση να βγάζουν λεφτά από το only fans - βέβαια απορία το έχω αν στην Ελλάδα έχουμε μαλάκες που πληρώνουν για να έχουν only fans αλλά τέλος πάντων. Καλημέρα σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες του νήματος.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
21
Πώ πώ ! Μεγάλη μέρα για την Χριστιανοσύνη , να χτίσουμε μιά εκκλησιά !!!:2funny:

Κάτι τέτοια προφίλ, τόσο του σχολιαστή με τα δύο μηνύματα, όσο και της κοπέλας της αγγελίας απλά τα προσπερνάμε. Δεν ασχολούμαστε. Νομίζω είναι αυτονόητο. Ο κόσμος είναι μικρός. Είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Είτε είμαστε στην Αθήνα είτε οπουδήποτε αλλού. Φαίνεται αν ένα προφίλ είναι σοβαρό κ.λπ. Επίσης, συνήθως τέτοιες "κοπέλες" ζητάνε κατά βάση να βγάζουν λεφτά από το only fans - βέβαια απορία το έχω αν στην Ελλάδα έχουμε μαλάκες που πληρώνουν για να έχουν only fans αλλά τέλος πάντων. Καλημέρα σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες του νήματος.
Μην έχεις τέτοιες απορίες. Φυσικά και έχουμε...

odisseas11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Θα ήθελα επειδή είμαι νέος στο άθλημα να μάθω πληροφορίες για την Μιχαέλα στο Περιστέρι. Επειδή είμαι πρωτάρης, θα ήθελα να το κάνω με κάποια που θα έχει υπομονή και θα προσέξει. Ευχαριστώ

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Τροφη για σκεψη...Ενας ανδρας φοραει περουκα καλσον και γοβες και ζηταει 50ρικα και 60 ευρω και τα περνει.Μια τρανς η οποια εχει ριξει ενα καρο λεφτα σε καλλωπισμο και χειρουργεια και εχει γαμησει το σωμα και το μυαλο παιρνοντας ορμονες οταν βλεπει αυτα δεν ειναι λογικο να ζητησει παραπανω λεφτα ΑΣΧΕΤΑ αν οι υπηρεσιες της παραμενουν ιδιες;Ολοι εχουμε συμετασχει για να συμβει αυτο.....
το τι ζητάει ο καθένας δεν σημαινει οτι τα παίρνει ή οτι τα αξιζει...οπότε δεν μπορεις να συγκρινεις και να λες επειδη ο ένας μπορει να ζητάει τοσο που δεν τα παιρνει του αλλου με τα αρκετά παραπάνω να ειναι λογικο...

Οπως επισης αυτές με τις ακριβές τιμές δεν ποντάρουν στους λιγους που θα πάρουν...αν βρουν.... αλλιως έχουν αλλα εισοδήματα από only fans κτλπ και σου λεει αμα τσιμπήσω και από κανένα θυμα 150 οκ...αλλιως δεν με νοιάζει

vasilissa

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Τροφη για σκεψη...Ενας ανδρας φοραει περουκα καλσον και γοβες και ζηταει 50ρικα και 60 ευρω και τα περνει.Μια τρανς η οποια εχει ριξει ενα καρο λεφτα σε καλλωπισμο και χειρουργεια και εχει γαμησει το σωμα και το μυαλο παιρνοντας ορμονες οταν βλεπει αυτα δεν ειναι λογικο να ζητησει παραπανω λεφτα ΑΣΧΕΤΑ αν οι υπηρεσιες της παραμενουν ιδιες;Ολοι εχουμε συμετασχει για να συμβει αυτο.....
Αρχικα,

Δεν ειναι αιτια να ανεβασει μια τρανς την τιμη επειδη εχει κανει παρα πολλες πλαστικες επεμβασεις στο σωμα της. Ειδικα κιολας αν συνεχιζει να φαινεται σαν αντρας μεταλλας με αλογοουρα και γυναικομαστεια(εχουμε αρκετες τετοιες στην Ελλαδα).
Τις πλαστικες τις εκανε γιατι πριν ηταν αντρας! Σαν εσας! Και μαλιστα στις περισσοτερες περιπτωσεις αρρενωπος αντρας με μηδεν θηλυπρεπεια!

Οποτε εκανε επεμβασεις για να αποκτησει μια πιο θηλυκη εικονα.
Υπαρχουν τρανς που απλα εβαλαν στηθος, μακρυναν μαλλι και δεν εκαναν καμια αλλη πλαστικη
(- να ξερετε αυτες με τις λιγοτερες πλαστικες συνηθως μοιαζουν πιο πολυ με γυναικες). Οπου βλεπετε χειλη, ζυγωματικα, μυτες, ματια τραβηγμενα, ετοιμαστειτε να συναντησετε μουμια που φτηνει οταν μιλαει.

Οπως γραφτηκε πιο πανω απο εναν, για αυτο οι κρος εχουν ολο και μεγαλυτερη ζητηση. Γιατι οι τρανς το εχουμε ξεφτιλυσει λιγο με το πειραξε-πειραξε και τραβα-τραβα τελικα γινομαστε σαν μουμιες. ευτυχως οχι εγω, εχω σταματησει εδω και χρονια να δινω λεφτα για πλαστικες.

Τελικα ομως, εσεις τι πληρωνετε; τι σας νοιαζει; το ποια φαινεται πιο θηλυκη ή ποια εχει κανει τις πιο πολλες πλαστικες; Νομιζω το 1ο!

Επισης, ουτε λογος για ανεβασουν τις τιμες ειναι πως αντρες με περουκες και γοβες τους παιρνουν την πελατεια.

Η αιτια ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι οι τουριστριες (Βραζιλιανες κτλ). Που σαν χαζοι εσεις πατε και σκατε 200-250 (γιατι σασ εξιταρει το "Βραζιλιανα" και τα σκατε χωρις δευτερη σκεψη παρολο που τρωτε φολα οταν πατε). Τα μαθαινουμε μετα εμεις αυτα, και λεμε τι καλυτερο εχουν αυτες απο εμας? οποτε καπως ετσι βλεπετε αυξησεις.

Δεν το μαθατε απο εμενα αυτο.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.105
Πόντοι
206
Μιλώντας για εμένα προσωπικά, όπου ακούω για φουλ θηλυκότητα δεν ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα (καθόλου για την ακρίβεια), γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σημαίνει πως δεν κάνει "κούκου". Προτιμώ μια ντεμί (ή και κάτω του ντεμί) θηλυκότητα με λειτουργικά τα υδραυλικά παρά τη Βουγιουκλάκη και νιάου βρε γατούλα σε τρανς βερσιόν, thank you very much. Αν ήμουν αμιγώς ενεργητικός αυτό ενδεχομένως να άλλαζε, αν και πάλι διατηρώ τις αμφιβολίες μου. Καλύτερα βιολογικές γυναίκες (το real thing δλδ που άλλωστε και φθηνότερα θα ερχόταν - για την ακρίβεια τζάμπα. Δε χάθηκαν οι γυναίκες εκεί έξω).

Όσο για το "Τα μαθαινουμε μετα εμεις αυτα, και λεμε τι καλυτερο εχουν αυτες απο εμας?":
(Με κάποιες χαρακτηριστικές εξαιρέσεις στιλ Τζένης, Ντόρας κλπ), το διπλό και πιο πάνω μέγεθος για αρχή. Και στα γράφει κάποιος που δεν πετά και τη σκούφια του για τις Βραζιλιάνες (δε θεωρώ τους Βραζιλιάνους όμορφη ράτσα, απλώς είναι θελκτικό το έκφυλο που αποπνέουν). Εντούτοις, υπάρχει υπερπροσφορά από τις συγκεκριμένες, οπότε όποιος επιδίδεται στο σπορ, μοιραία θα πάει κάποια ή και περισσότερες ή πολύ περισσότερες (ανάλογα τον αγωνιστή) φορές μαζί τους.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.055
Πόντοι
446
Συγγρού τώρα
Καυκάς, Σε πορτοκαλί όχημα, μάλλον renault clio, με μαύρο καρπού έκανε live στο tiktok, λίγο πιο κάτω πάνω στο πεζούλι μια πορτοκαλομάλλα , πάνω από δύο μέτρα με τα τακούνια , καλσόν ριγέ παρδαλό σκισμένο να κρέμεται το παπαρι που αν και πεσμένο ήταν μεγάλο. Μόλις με είδε που έκοψα ταχύτητα κουνήθηκε και το παπαρι πήγαινε πέρα δοθεί σαν γλωσσιδι από καμπαναριό. Πιο κάτω ΝάνσυΓκαλος

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.379
Πόντοι
1.446
Αρχικα,

Δεν ειναι αιτια να ανεβασει μια τρανς την τιμη επειδη εχει κανει παρα πολλες πλαστικες επεμβασεις στο σωμα της. Ειδικα κιολας αν συνεχιζει να φαινεται σαν αντρας μεταλλας με αλογοουρα και γυναικομαστεια(εχουμε αρκετες τετοιες στην Ελλαδα).
Τις πλαστικες τις εκανε γιατι πριν ηταν αντρας! Σαν εσας! Και μαλιστα στις περισσοτερες περιπτωσεις αρρενωπος αντρας με μηδεν θηλυπρεπεια!

Οποτε εκανε επεμβασεις για να αποκτησει μια πιο θηλυκη εικονα.
Υπαρχουν τρανς που απλα εβαλαν στηθος, μακρυναν μαλλι και δεν εκαναν καμια αλλη πλαστικη
(- να ξερετε αυτες με τις λιγοτερες πλαστικες συνηθως μοιαζουν πιο πολυ με γυναικες). Οπου βλεπετε χειλη, ζυγωματικα, μυτες, ματια τραβηγμενα, ετοιμαστειτε να συναντησετε μουμια που φτηνει οταν μιλαει.

Οπως γραφτηκε πιο πανω απο εναν, για αυτο οι κρος εχουν ολο και μεγαλυτερη ζητηση. Γιατι οι τρανς το εχουμε ξεφτιλυσει λιγο με το πειραξε-πειραξε και τραβα-τραβα τελικα γινομαστε σαν μουμιες. ευτυχως οχι εγω, εχω σταματησει εδω και χρονια να δινω λεφτα για πλαστικες.

Τελικα ομως, εσεις τι πληρωνετε; τι σας νοιαζει; το ποια φαινεται πιο θηλυκη ή ποια εχει κανει τις πιο πολλες πλαστικες; Νομιζω το 1ο!

Επισης, ουτε λογος για ανεβασουν τις τιμες ειναι πως αντρες με περουκες και γοβες τους παιρνουν την πελατεια.

Η αιτια ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι οι τουριστριες (Βραζιλιανες κτλ). Που σαν χαζοι εσεις πατε και σκατε 200-250 (γιατι σασ εξιταρει το "Βραζιλιανα" και τα σκατε χωρις δευτερη σκεψη παρολο που τρωτε φολα οταν πατε). Τα μαθαινουμε μετα εμεις αυτα, και λεμε τι καλυτερο εχουν αυτες απο εμας? οποτε καπως ετσι βλεπετε αυξησεις.

Δεν το μαθατε απο εμενα αυτο.
Δεν τα σκάμε σε τουρίστριες (εγώ 200 δεν δίνω)
Και οι Βραζιλιάνες -στην Ελλάδα ,- ΕΙΝΑΙ καλύτερες , κάποιες δε είναι σούπερ θηλυκές καί με καυλιά πού όχι μόνο κούκου κάνουν αλλά ξεσηκώνουν όλη τη γειτονιά.
Μην λέμε και μαλακίες τώρα.
Και παίρνουν ΚΑΙ ορμόνες.
Δεν τό'μαθες από μένα, εντάξει ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom