Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
102
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ευχαριστώ για τις προτάσεις να παραθέσω επίσης μια ανησυχία μου περί τρανς. Σας ρώτησα για θηλυκότητα γιατί η εικόνα ενός πούτσου δεν είναι και τόση ευχαριστη στα μάτια μου

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν από πολλά χρόνια. Τώρα η εικόνα γυναίκας με π@υτσο με τρελενει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.368
Πόντοι
2.356
καλσπερα
Λογο οικονμικων οι επιλογες περιοριζονται Φενια δεν εχω παει Μιχαελα την ξερω αλλα λεει στην αγγελια χωρις στηθος ξερει κανεις τπτ?
Μιχαέλα θα πήγαινα ΧΘΕΣ αλλά δεν με βολεύει καθόλου ο χώρος της. Είναι πολύ μακριά και εγώ δεν έχω μεταφορικό μέσο.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.641
Πόντοι
1.196
Μιχαέλα θα πήγαινα ΧΘΕΣ αλλά δεν με βολεύει καθόλου ο χώρος της. Είναι πολύ μακριά και εγώ δεν έχω μεταφορικό μέσο.
Μα το σόι Σπουδαίος είσαι χωρίς μιά ρόδα ; ένα ποδήλατο ,ένα πατίνι κάτι , τίποτα ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.368
Πόντοι
2.356
Μα το σόι Σπουδαίος είσαι χωρίς μιά ρόδα ; ένα ποδήλατο ,ένα πατίνι κάτι , τίποτα ;
Χαχαχα.
(Κάπου έχω κάνει μια σοβαρή ανάλυση για το πόσο άχρηστο είναι το αυτοκίνητο. Μηχανή δεν καβαλούσα ποτέ και δεν με αφορά. Αν θα ήθελα τόοοσο πολύ να πάω κάπου μακριά, θα έπαιρνα ταξί όπως και κάνω μια στο τόσο.)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
αυτοκηνιτο περνουν καποιοι αχριστοι για ν βγαλουν γκομενα !!!!!!αμα εισαι χωρις οικογενια ειναι αχριστο πραγματικα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.368
Πόντοι
2.356
αυτοκηνιτο περνουν καποιοι αχριστοι για ν βγαλουν γκομενα !!!!!!αμα εισαι χωρις οικογενια ειναι αχριστο πραγματικα
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά - βέβαια off topic αλλά θα μας το "επιτρέψουν" πιστεύω.

Το αυτοκίνητο δεν είναι όπως ήταν πριν από 10 ή ακόμα και 5 χρόνια. Αν μένεις σε προάστια των Αθηνών και δεν έχεις δικό σου πάρκινγκ ή κάποιο πάρκινγκ στην εργασία σου το αυτοκίνητο είναι μια ταλαιπωρία πρακτικά.
- Σχεδόν όλες τις ώρες έχει τρελή κίνηση.
- Η Τροχαία είναι ανύπαρκτη.
- Σχεδόν πουθενά δεν έχει να παρκάρεις.
- Έχεις επί της ουσίας πολλά λεφτά στο δρόμο.
- Το κόστος της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου έχει ανέβει εφιαλτικά.
- Συνέχεια μπαίνουν νέα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας με τα παλιά να μην αποσύρονται και να υπάρχει τρελό πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης.

Φυσικά το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο αν κατά κάποιο τρόπο σου κάνει
"απόσβεση": Δηλαδή είναι απαραίτητο για την εργασία σου ή στο παρέχει η εργασία σου. Ή αν μένεις επαρχία ή αν έχεις παντού πάρκινγκ.
Στην επαρχία και εκτός Αθηνών γενικά το αυτοκίνητο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

Το να έχεις ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα και να στέκεται στο πάρκινγκ για να βγαίνεις βόλτα τα Σαββατοκύριακα πλέον δεν συμφέρει.

Γενικότερα οι νέες εποχές θα μας αναγκάσουν να λάβουμε στα σοβαρά υπόψη τι χρειαζόμαστε πραγματικά.

Και αν δεν κάνω για μια γκόμενα επειδή δεν έχω αυτοκίνητο τότε δεν μου κάνει αυτή. Έτσι απλά.

Προσωπικά όταν πάω διακοπές ενοικιάζω για 3-5 μέρες αυτοκίνητο - και πολλές φορές πάω χωρίς να ενοικιάσω. Όταν θέλω να βγω κάπου οπωσδήποτε θα πιω ένα ποτήρι άρα και πάλι άχρηστο το αυτοκίνητο. Η εργασία μου είναι είτε με πόδια είτε με συγκοινωνία σταθερής τροχιάς.
Αυτά.

(Το αυτοκίνητο διαρκώς χάνει την αξία του άρα δεν είναι "επένδυση" αλλά εργαλείο μετακίνησης. Από τη στιγμή που η μετακίνηση με αυτό εντός Αττικής πάει να γίνει ασύμφορη δεν το παίρνω.
Εξαιρώ κάποιον που έχει οικογένεια και παιδιά. Εκεί πάω πάσο. Εκεί ίσως χρειάζεται ναι. Ακριβώς όπως λέει ο @batraxomouris )

Στις πουτάνες και τα τραβέλια πας με τα ΜΜΜ ή με ταξί στην ακραία περίπτωση.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.641
Πόντοι
1.196
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά - βέβαια off topic αλλά θα μας το "επιτρέψουν" πιστεύω.

Το αυτοκίνητο δεν είναι όπως ήταν πριν από 10 ή ακόμα και 5 χρόνια. Αν μένεις σε προάστια των Αθηνών και δεν έχεις δικό σου πάρκινγκ ή κάποιο πάρκινγκ στην εργασία σου το αυτοκίνητο είναι μια ταλαιπωρία πρακτικά.
- Συνέχεια μπαίνουν νέα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας με τα παλιά να μην αποσύρονται και να υπάρχει τρελό πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης.

"απόσβεση": Δηλαδή είναι απαραίτητο για την εργασία σου ή στο παρέχει η εργασία σου. Ή αν μένεις επαρχία ή αν έχεις παντού πάρκινγκ.

Το να έχεις ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα και να στέκεται στο πάρκινγκ για να βγαίνεις βόλτα τα Σαββατοκύριακα πλέον δεν συμφέρει.

Γενικότερα οι νέες εποχές θα μας αναγκάσουν να λάβουμε στα σοβαρά υπόψη τι χρειαζόμαστε πραγματικά.

Και αν δεν κάνω για μια γκόμενα επειδή δεν έχω αυτοκίνητο τότε δεν μου κάνει αυτή. Έτσι απλά.

Προσωπικά όταν πάω διακοπές ενοικιάζω για 3-5 μέρες αυτοκίνητο - και πολλές φορές πάω χωρίς να ενοικιάσω. Όταν θέλω να βγω κάπου οπωσδήποτε θα πιω ένα ποτήρι άρα και πάλι άχρηστο το αυτοκίνητο. Η εργασία μου είναι είτε με πόδια είτε με συγκοινωνία σταθερής τροχιάς.
Αυτά.

(Το αυτοκίνητο διαρκώς χάνει την αξία του άρα δεν είναι "επένδυση" αλλά εργαλείο μετακίνησης. Από τη στιγμή που η μετακίνηση με αυτό εντός Αττικής πάει να γίνει ασύμφορη δεν το παίρνω.
Εξαιρώ κάποιον που έχει οικογένεια και παιδιά. Εκεί πάω πάσο. Εκεί ίσως χρειάζεται ναι. Ακριβώς όπως λέει ο @batraxomouris )

"...Στις πουτάνες και τα τραβέλια πας με τα ΜΜΜ ή με ταξί στην ακραία περίπτωση..." Εγώ πάω και με τα πόδια (είναι όλες σε απόσταση 1,5-2χμ) αλλά δεν λέει να φτάνεις μπαγιάτικος-ιδρωμένος . Ευτυχώς έχω μηχανάκι ΟΧΙ μοτοσυκλέτα τις απεχθάνομαι - άχρηστες όπως οι μεγάλες ψωλές :D:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.368
Πόντοι
2.356
"...Στις πουτάνες και τα τραβέλια πας με τα ΜΜΜ ή με ταξί στην ακραία περίπτωση..." Εγώ πάω και με τα πόδια (είναι όλες σε απόσταση 1,5-2χμ) αλλά δεν λέει να φτάνεις μπαγιάτικος-ιδρωμένος
Σωραίος.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
ιδεολογικα δεν μ τεριαζει τ αμαξι και αν θ επερνα κατυ μικρο γκομενα κ μικρο παλυ δεν παει οποτε μηχανακι και δεν εχεις και καυσημα ..γκομενα που σ γουσταρει μονο για τ ψωλι σου και απο χωριο να τρωως και κανα φρεκο τυρακι και κανα λαδακι και ασε τ αλλους να τρεχουν ν βρουν μοντελες .....τ φαγαμε στ ζωη μας οταν επρεπε τωρα ειμαι στ γ ριλαξ καταστασεις ..οστοσο αν εχετε ξετριπωσει κατυ σ κρος τρανς που ν μην κυτα τ 100 ενημερωστε να μην ξεφευγει η κουβεντα γιατι παιζει απατη πολυ

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει (;)
Εν τω μεταξύ είναι και χάλια αυτή έτσι ;
Αγόρι στενόκωλο ...
Γελαω με τα σχόλια σας !! Έχω βρεθεί με αρκετές κοπέλες και αξιολογώ ως άκρως θηλυκό την Ιρις!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ανάγκη την επιβράβευση την δίκη μου!!!
Ίσως να ειναι λάθος που αναφέρομαι συνέχεια για αυτη γιατί από ότι γνωρίζω η ίδια ειναι πολύ επιλεκτική στις επαφές τις!!!
Πριν βρεθώ και εγω μαζί της πέρασα ανάκριση για το πως είμαι τι κάνω κτλ…
Θηλυκό από τα λίγα!!!

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.641
Πόντοι
1.196
Γελαω με τα σχόλια σας !! Έχω βρεθεί με αρκετές κοπέλες και αξιολογώ ως άκρως θηλυκό την Ιρις!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ανάγκη την επιβράβευση την δίκη μου!!!
Ίσως να ειναι λάθος που αναφέρομαι συνέχεια για αυτη γιατί από ότι γνωρίζω η ίδια ειναι πολύ επιλεκτική στις επαφές τις!!!
Πριν βρεθώ και εγω μαζί της πέρασα ανάκριση για το πως είμαι τι κάνω κτλ…
Θηλυκό από τα λίγα!!!
πες μας και οτι είναι η καλύτερη ...Αβυζη Ακωλη και Αχρωμη (λολ)
Πες οτι σού αρέσουν οι κρος , δεν είναι ντροπή , γούστα είναι αυτά !

Συνημμένα

• Καταγραφή.PNG
    Καταγραφή.PNG
    432,2 KB · Εμφανίσεις: 10

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Μαλλον σε λάθος κοπελα αναφερόμαστε !!! Δεν μιλώ για αυτη!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρουμε κάτι για αυτή την αγγελία ; Σε ενεργητικό κομμάτι είναι καλή ;
Σε αυτη αναφέρομαι

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.151
Πόντοι
31.618

Αυτά.

Είχα αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να πάω πουθενά
Κίνηση πάρκινγκ καύσιμα
Το πουλισα πήρα ένα παπάκι πάω παντού παρκάρω μπροστά όπου παω και καίω 6ευρο την εβδομάδα
Μόνο μιονεκτιμα τις μέρες που ρίχνει καρέκλες

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.236
Πόντοι
206
Είχα αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να πάω πουθενά
Κίνηση πάρκινγκ καύσιμα
Το πουλισα πήρα ένα παπάκι πάω παντού παρκάρω μπροστά όπου παω και καίω 6ευρο την εβδομάδα
Μόνο μιονεκτιμα τις μέρες που ρίχνει καρέκλες
Καλό το παπί και βολικό, αλλα δεν πας εκδρομές και ταξίδια με παπί... Επίσης αν έχεις οικογένεια πάλι δεν πας με το παπί...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.641
Πόντοι
1.196
Μαλλον σε λάθος κοπελα αναφερόμαστε !!! Δεν μιλώ για αυτη!!!

Σε αυτη αναφέρομαι
Oh είπα κι εγώ ! Αυτή την έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό ! Σκέτη καύλα είναι ... από τιμές τι παίζει ;
(Για νέους πελάτες έτσι ;)

• Like
Αντιδράσεις: Easg31

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206

Oh είπα κι εγώ ! Αυτή την έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό ! Σκέτη καύλα είναι ... από τιμές τι παίζει ;
(Για νέους πελάτες έτσι ;)
Αυτή ζητάει 80€ για βιντεοκλήση,

Συνημμένα

• Screenshot_20241116_170921_Chrome.jpg
    Screenshot_20241116_170921_Chrome.jpg
    450,3 KB · Εμφανίσεις: 12

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
102
Πόντοι
0
"...Στις πουτάνες και τα τραβέλια πας με τα ΜΜΜ ή με ταξί στην ακραία περίπτωση..." Εγώ πάω και με τα πόδια (είναι όλες σε απόσταση 1,5-2χμ) αλλά δεν λέει να φτάνεις μπαγιάτικος-ιδρωμένος . Ευτυχώς έχω μηχανάκι ΟΧΙ μοτοσυκλέτα τις απεχθάνομαι - άχρηστες όπως οι μεγάλες ψωλές :D:
Αυτό το λες γιατί προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει σωστά ούτε μεγάλη μηχανή ούτε μεγάλη ψωλη. (προσπαθώ να βαλω χαμογελαστή φασουλα αλλά δεν βγαίνει) :) :)

Τελευταία τροποποίηση:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
Ως επι το πλείστον λειτουργεί παθητικά αλλά κάποιες φορές έχει και ενεργητικό ρόλο! Εμένα με ενδιαφέρει ο παθητικός της ρόλος!!! Τα δίνει όλα στο παιχνιδι!!!!
ειναι μονο παθητικη πρω οικοσαετιας θα ταν που την επερνα κουκου γιοτ!!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
Αυτή ζητάει 80€ για βιντεοκλήση,
παλαβωσες μουτρο για καμια νταλικα καλη ειναι και μ κανα μπουκαλι τζονι βλεπετε κ ολα

Σίγουρα βρίσκεις και με 100 κ 150
και μ 50 ψαχτετο λιγο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
απο κορμη φωναρα !!!!οποιος ξερει καταλαβενει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom