batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
ειναι παθητικη την επερνα προ πολεμουΑπό προσόντα τι λέει μύστη μου; Γιατί κανείς δεν έχει απαντήσει...κάνει και ενεργητικό;
ειναι παθητικη την επερνα προ πολεμουΑπό προσόντα τι λέει μύστη μου; Γιατί κανείς δεν έχει απαντήσει...κάνει και ενεργητικό;
Έψαξες πολύ και δεν βρήκες πληροφορίες? Για κάνε μια βόλτα στο Αγγελίες Trans...καλησπερα
εχει κανεις εμπειρια κυριως ενεργητικη θελω να δωκιμασω αλλα 100 πολλα φενεται θα φαω φολα
Αφροδίτη __
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 695 5420738 ❣️kanesex.com
Εμένα πάντως δεν μου βγαίνει να κάνω παζάρι, και αν κάνω μετά μου φαίνεται περίεργο να μην πέσω στα μάτια της "κοπελας" σίγουρα θα σκεφτεί "είναι γύφτος"Εγω που παω 2 με 3 φορες το χρονο με τραβεστι, δεν εχω προβλημα να δωσω 100 ευρω, αλλα και παλι θα παιξει παζαρι κι οτι κοψω. Καποιες πεφτουν στα 80 καποιες οχι. Αλλα 150ρια δεν δινω ουτε σε μοντελο γυναικα για να γαμησω.
Ο καθενας βεβαια αμα εχει χρημα οπου θελει το χαλαει, δεν θα γινουμε νταβαδες της τσεπης του, αλλα δεν μπορει ρε μαγκες η καθε λατινα τραβελω που στην χωρα της γαμιεται για πενταροδεκαρες να ερχεται στην Ελλαδα και να ζηταει 150ρια. Στη Γερμανια, Ολανδια κτλ.. ας τα ζητησει αλλα στη φτωχωτερη χωρα της Ευρωπης που γαμας με 10 ευρω στα μπουρδελα (πουθενα αλλου στην Ευρωπη δεν υπαρχει αυτο) το θεωρω εξαπατηση.
Θα πει καποιος και τα SM, το ρευμα στην Ελλαδα ειναι ακριβοτερα στην Ελλαδα απο αλλες χωρες της Ευρωπης και θα εχει δικιο, αλλα αυτη την κουβεντα την κανουμε σε αλλα θεματα.
Εγώ σκέφτομαι ότι οι εκπτώσεις στις τιμές μπορεί να φέρνουν εκπτώσεις στις υπηρεσίες.Εμένα πάντως δεν μου βγαίνει να κάνω παζάρι, και αν κάνω μετά μου φαίνεται περίεργο να μην πέσω στα μάτια της "κοπελας" σίγουρα θα σκεφτεί "είναι γύφτος"
ακριβως αυτοΕγώ σκέφτομαι ότι οι εκπτώσεις στις τιμές μπορεί να φέρνουν εκπτώσεις στις υπηρεσίες.
Όπως το είπεςΕγώ σκέφτομαι ότι οι εκπτώσεις στις τιμές μπορεί να φέρνουν εκπτώσεις στις υπηρεσίες.
Σού αρέσουν τα αγοράκια ; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει ...Τελευταία απόπειρα να πάρω πληροφορίες από κανά Χριστιανό (ή μη χαχα) που να έχει πάει με αυτην.
Και με μήνυμα προσωπικό και δημόσια, όπως θέλετε απαντήστε όσοι έχετε εμπειρία. Μην την πατήσουμε. Μια στο τόσο πάμε.
Θέλουμε να αποφύγουμε την "ρηξιά" ή την "ζαριά".
θα συμφωνήσω δείχνει αγόρι με περούκα, τώρα αμα την βρίσκει ο φίλος πιο πάνω, δεν μας πέφτει λόγος.Σού αρέσουν τα αγοράκια ; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει ...
Θα σου πω εγώ για Φένια που πήγα πρόσφατα. Ήθελα να γράψω αξιολόγηση αλλά θα κάτσω να το κάνω μια άλλη στιγμή.Γνώμη για Φένια μύστες μου; Αξίζει; Για ενεργητική; Αλήθειες παρακαλώ και από συμπεριφορά επίσης; Ευχαριστώ πολύ
Όχι δεν μας πέφτει αλλά μπορούμε να κράζουμε κιόλας αν θέλουμε , δεν είμαστε της πολιτικής ορθότητας εδώ πέρα , εγώ τουλάχιστον όχι .θα συμφωνήσω δείχνει αγόρι με περούκα, τώρα αμα την βρίσκει ο φίλος πιο πάνω, δεν μας πέφτει λόγος.
ναι βεβαια γαμας ακομη και απο 10 ευρω βεβαια αν σκαεφτεις στο αγαπημενο Πουκετ ,πως ερχεται για διωρο στο δωματιο ,με 40 ευρω ,και εχει κατι κορμια και εμφανιση γυναικας και καλυτερες απο οτι τουλαχιστον πολλες γυναικες εκει , αντε μετα να δωσεις αυατ τα χρηματα εδω ..οκ ισως για παθητικους να ειναι καπως δυσκολα αφου δεν ειναια ευκολομ το μεγαλο μεγεθος εκει , εμενα βεβαι δεν με νοιαζει μου αρεσει να ειναι σαν γυναικα και στην ομιλια ακομη αν γινεταιΕγω που παω 2 με 3 φορες το χρονο με τραβεστι, δεν εχω προβλημα να δωσω 100 ευρω, αλλα και παλι θα παιξει παζαρι κι οτι κοψω. Καποιες πεφτουν στα 80 καποιες οχι. Αλλα 150ρια δεν δινω ουτε σε μοντελο γυναικα για να γαμησω.
Ο καθενας βεβαια αμα εχει χρημα οπου θελει το χαλαει, δεν θα γινουμε νταβαδες της τσεπης του, αλλα δεν μπορει ρε μαγκες η καθε λατινα τραβελω που στην χωρα της γαμιεται για πενταροδεκαρες να ερχεται στην Ελλαδα και να ζηταει 150ρια. Στη Γερμανια, Ολανδια κτλ.. ας τα ζητησει αλλα στη φτωχωτερη χωρα της Ευρωπης που γαμας με 10 ευρω στα μπουρδελα (πουθενα αλλου στην Ευρωπη δεν υπαρχει αυτο) το θεωρω εξαπατηση.
Θα πει καποιος και τα SM, το ρευμα στην Ελλαδα ειναι ακριβοτερα απο αλλες χωρες της Ευρωπης και θα εχει δικιο, αλλα αυτη την κουβεντα την κανουμε σε αλλα θεματα.
ναι την εια επισκεφτει το 2021 ηταν πολυ φιλικη ,ειχε επιοδερμιδα τρυφερη σαν κοριτσακι , και περασαμε πολυ ωραια ,αφου φροντιζω και εγω να περιποιουμαι δεοντως ,εδω παρολιγον να παμε και στο σινεμα γιατι επαιζε σε καποια ταινια ,ηταν και χορευτρια ,μιλξησαμε αρκετη ωρα κοντεωαμε να γινουμε φιλαρακια ,πολυ ευγενικος χαρακτηρας καλλιτεχνικη φυση ,ειχα κανει και δευτερη επισκςψη παλι πολυ ωραια περασα , αν εισαι ευγενης στο ανταποδιδει και με το παραπανω .Βεβαια η πιο θηλυκη ηταν η Ρια που νομιζες πως εχεις μια κοπελα που την γνωρισες στη πενταημερη του σχολειου ..Θα σου πω εγώ για Φένια που πήγα πρόσφατα. Ήθελα να γράψω αξιολόγηση αλλά θα κάτσω να το κάνω μια άλλη στιγμή.
Η Φένια είναι πολύ καλό παιδί. Ευγενέστατη και πεντακάθαρη. Άριστη επαγγελματίας και ο χώρος της είναι πολύ καθαρός.
Συμμετέχει πολύ ενεργά και φυσικά της αρέσει ο ενεργετικος ρόλος. Βέβαια εγώ δεν της το ζήτησα αν και ήταν πολύ καυλωμένη και ήθελε.
Ωστόσο δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου και δεν θα ξαναπήγαινα. Γουστάρω λίγο πιο αντρουά τρανς για δικούς μου λόγους. (Χαχα)
Η Φένια είναι πολύ θηλυκό και όμορφη. Βέβαια έχει μεγάλα προσόντα όποιος θέλει να πάει ως παθητικός...
Το μόνο που με "χάλασε" είναι ότι με υποδέχτηκε με ένα απλό εσώρουχο - εγώ θα ήθελα να είναι με καλσόν κ γενικά κάπως πιο ντυμένη κλπ αλλά αυτό είναι ένα "βίτσιο" δικό μου.
Σου προτείνω να την δοκιμάσεις. Η επικοινωνία μαζί της ήταν πολύ εύκολη. Να αποφύγεις να πας μέρες όπως Σάββατο ή Παρασκευή. Λόγω των αρκετών ραντεβού που πιθανόν να έχει. (Όχι μόνον αυτή αλλά όλες)
Συγνώμη αλλά ξέρεις κανέναν που δεν θέλει ψυχολόγο;Πρώτα από όλα, τι λες ρε φίλε? Έχει πέχτει τέτοιο σκηνικό? Έκλαιγε στο τηλέφωνο ο τύπος και έλεγε τέτοια πράγματα? Χρειάζεται ψυχολόγο ο τσακαλος
η Μιχαέλα η γνωστή στο Περιστέρι, έχει στήθος βαρβάτο, φαίνεται και στις φωτογραφίες της άλλωστεκαλσπερα
Λογο οικονμικων οι επιλογες περιοριζονται Φενια δεν εχω παει Μιχαελα την ξερω αλλα λεει στην αγγελια χωρις στηθος ξερει κανεις τπτ?