Διεισδυτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Καμμία ομορφούλα παιδιά προτεινετε
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Έχουν πει εδώ μέσα ότι είναι πολύ καλήΉρθε Θεσσαλονίκη, έχετε καμιά πληροφορία
Ακαταμάχητη Τρανσέξουαλ 6932537074 Θεσσαλονίκη
Άκρως εντυπωσιακή Τρανσέξουαλ σε περιμένει στον χώρο της για ατελείωτα παιχνίδια !!!! 6932537074kanesex.com
Πολύ καλή...Ήρθε Θεσσαλονίκη, έχετε καμιά πληροφορία
Άκρως εντυπωσιακή Τρανσέξουαλ σε περιμένει στον χώρο της για ατελείωτα παιχνίδια !!!! 6932537074kanesex.com
Ήρθε Θεσσαλονίκη, έχετε καμιά πληροφορία
Συμφωνώ!!! Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές και απολαμβανω την επαφή μαζί της γιατί βγάζει πολύ καυλα!!! Απο τις Top!!! Απολύτως θηλυκή με κορμί θανατηφορο !!!Δεν υπάρχει η κοπελάρα, είναι #1!
Περισσότερο ενεργητική ή παθητική; από χαρακτήρα τι λέει; είναι καλή ή έχει τουπέ; γλωσσόφιλα δίνει; και τέλος τι τιμές παίζει; σηκώνει παζάρι; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά όταν τα φράγκα είναι λίγα ψάχνεις το VFMΔεν υπάρχει η κοπελάρα, είναι #1!
Έχει πολύ καυλα το κοριτσι και το απολαμβάνει!!Απαντα μονο στο τηλ της 6932537074 αλλά πρέπει να επιμείνεις γιατί έχει σταθερό πελατολόγιοΠερισσότερο ενεργητική ή παθητική; από χαρακτήρα τι λέει; είναι καλή ή έχει τουπέ; γλωσσόφιλα δίνει; και τέλος τι τιμές παίζει; σηκώνει παζάρι; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά όταν τα φράγκα είναι λίγα ψάχνεις το VFM
Ελπίζω να πάει καλά ΄,μην τ'ακούσω μετά...Λοιποοοοον
Δευτέρα πετάω για Αθήνα, παίρνω τις κριτικές του Giorgos H σαν ευαγγέλιο και η πρώτη που θα δοκιμάσω θα είναι η BRUNA GUTIERREZ, εννοείται θα ακολουθήσει review.... wish me luck
Εξαρτάται γιατί τη θέλεις, πολλές οι καλές.Καμμία ομορφούλα παιδιά προτεινετε
Ανάλογα όμως αν θέλεις Ελληνίδα ή Βραζιλιάνα, παθητική ή ενεργητική.Εξαρτάται γιατί τη θέλεις, πολλές οι καλές.
Δεν υπάρχει η κοπελάρα, είναι #1!
Την ξέσκισα και εδω στην Σαλονικη πριν λίγο!!! Πολύ καυλα το κοριτσι!!! Μου είπε ότι της μπλόκαραν τον λογαριασμο από το Κανεσεξ!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα,.Ήρθε Θεσσαλονίκη, έχετε καμιά πληροφορία
Από προσόντα τι λέει μύστη μου; Γιατί κανείς δεν έχει απαντήσει...κάνει και ενεργητικό;Την ξέσκισα και εδω στην Σαλονικη πριν λίγο!!! Πολύ καυλα το κοριτσι!!! Μου είπε ότι της μπλόκαραν τον λογαριασμο από το Κανεσεξ!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα,.
Γελάω απλά, κάνει μπαμ οτι αυτες τις κριτηκές τις γράφει η ίδια (προφανώς) για τον εαυτο της... Αν δείτε όλα τα μνμτ του Easg31 απο το 2023 μέχρι σήμερα, λένε πόσο καβλιάρα και μουνάρα είναι αυτη και την αποθεώνουν... καθόλου τυχαίο.. καθώς μιλάει ΜΟΝΟ για αυτή... ΧαχαΤην ξέσκισα και εδω στην Σαλονικη πριν λίγο!!! Πολύ καυλα το κοριτσι!!! Μου είπε ότι της μπλόκαραν τον λογαριασμο από το Κανεσεξ!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα,.
Για να μην τρελαθούμε έχω να επισημάνω το εξής ::Γελάω απλά, κάνει μπαμ οτι αυτες τις κριτηκές τις γράφει η ίδια (προφανώς) για τον εαυτο της... Αν δείτε όλα τα μνμτ του Easg31 απο το 2023 μέχρι σήμερα, λένε πόσο καβλιάρα και μουνάρα είναι αυτη και την αποθεώνουν... καθόλου τυχαίο.. καθώς μιλάει ΜΟΝΟ για αυτή... Χαχα
Πριν λίγο καιρό την πηδούσε στο Κολωνάκι, και χθες πηγε στην Θεσσαλονίκη και την πήδηξε.... Ε ρε κουτόχορτο... Γατούληδες μου, προσέχτε που πάτε και δίνεται τα λεφτά σας, οι περισσότερες εδω μέσα γεράσαν και αντι να βγουν σε σύνταξη ή να το ξανα γυρίσουν σε άντρες γιατι έγιναν παπουδες κάθονται και κάνουν.... σενάρια επιστημονικής φαντασίας
(Η τύπισα μάλλον πήγε Θεσσ, οι πελάτες δεν ανταποκρίθηκαν και κάνει ότι μπορεί να αυξήσει τις "πωλήσεις" ανεβάζοντας αποθεωτικές κριτηκές)
Επαγγελματίας τρανς είμαι κ εγώ και ξέρω πολυ καλα πως λειτουργεί το "επάγγελμα"