Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Αυτή εδώ εννοείς αδερφέ μου?

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
48
Πόντοι
0

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.077
Πόντοι
371

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
75
Πόντοι
0

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
171
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει η κοπελάρα, είναι #1!
Συμφωνώ!!! Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές και απολαμβανω την επαφή μαζί της γιατί βγάζει πολύ καυλα!!! Απο τις Top!!! Απολύτως θηλυκή με κορμί θανατηφορο !!!

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Περισσότερο ενεργητική ή παθητική; από χαρακτήρα τι λέει; είναι καλή ή έχει τουπέ; γλωσσόφιλα δίνει; και τέλος τι τιμές παίζει; σηκώνει παζάρι; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά όταν τα φράγκα είναι λίγα ψάχνεις το VFM

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
171
Πόντοι
0
Περισσότερο ενεργητική ή παθητική; από χαρακτήρα τι λέει; είναι καλή ή έχει τουπέ; γλωσσόφιλα δίνει; και τέλος τι τιμές παίζει; σηκώνει παζάρι; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά όταν τα φράγκα είναι λίγα ψάχνεις το VFM
Έχει πολύ καυλα το κοριτσι και το απολαμβάνει!!Απαντα μονο στο τηλ της 6932537074 αλλά πρέπει να επιμείνεις γιατί έχει σταθερό πελατολόγιο

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Λοιποοοοον
Δευτέρα πετάω για Αθήνα, παίρνω τις κριτικές του Giorgos H σαν ευαγγέλιο και η πρώτη που θα δοκιμάσω θα είναι η BRUNA GUTIERREZ, εννοείται θα ακολουθήσει review.... wish me luck

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Λοιποοοοον
Δευτέρα πετάω για Αθήνα, παίρνω τις κριτικές του Giorgos H σαν ευαγγέλιο και η πρώτη που θα δοκιμάσω θα είναι η BRUNA GUTIERREZ, εννοείται θα ακολουθήσει review.... wish me luck
Ελπίζω να πάει καλά ΄,μην τ'ακούσω μετά...:D:

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
171
Πόντοι
0
Ήρθε Θεσσαλονίκη, έχετε καμιά πληροφορία

Την ξέσκισα και εδω στην Σαλονικη πριν λίγο!!! Πολύ καυλα το κοριτσι!!! Μου είπε ότι της μπλόκαραν τον λογαριασμο από το Κανεσεξ!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα,.

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
67
Πόντοι
0
Την ξέσκισα και εδω στην Σαλονικη πριν λίγο!!! Πολύ καυλα το κοριτσι!!! Μου είπε ότι της μπλόκαραν τον λογαριασμο από το Κανεσεξ!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα,.
Από προσόντα τι λέει μύστη μου; Γιατί κανείς δεν έχει απαντήσει...κάνει και ενεργητικό;

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
171
Πόντοι
0
Ως επι το πλείστον λειτουργεί παθητικά αλλά κάποιες φορές έχει και ενεργητικό ρόλο! Εμένα με ενδιαφέρει ο παθητικός της ρόλος!!! Τα δίνει όλα στο παιχνιδι!!!!

vasilissa

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Γελάω απλά, κάνει μπαμ οτι αυτες τις κριτηκές τις γράφει η ίδια (προφανώς) για τον εαυτο της... Αν δείτε όλα τα μνμτ του Easg31 απο το 2023 μέχρι σήμερα, λένε πόσο καβλιάρα και μουνάρα είναι αυτη και την αποθεώνουν... καθόλου τυχαίο.. καθώς μιλάει ΜΟΝΟ για αυτή... Χαχα
Πριν λίγο καιρό την πηδούσε στο Κολωνάκι, και χθες πηγε στην Θεσσαλονίκη και την πήδηξε.... Ε ρε κουτόχορτο... Γατούληδες μου, προσέχτε που πάτε και δίνεται τα λεφτά σας, οι περισσότερες εδω μέσα γεράσαν και αντι να βγουν σε σύνταξη ή να το ξανα γυρίσουν σε άντρες γιατι έγιναν παπουδες κάθονται και κάνουν.... σενάρια επιστημονικής φαντασίας :P
(Η τύπισα μάλλον πήγε Θεσσ, οι πελάτες δεν ανταποκρίθηκαν και κάνει ότι μπορεί να αυξήσει τις "πωλήσεις" ανεβάζοντας αποθεωτικές κριτηκές)
Επαγγελματίας τρανς είμαι κ εγώ και ξέρω πολυ καλα πως λειτουργεί το "επάγγελμα".

SatoshiKon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα!
Ετσι μετα την Ελινα που δοκιμασα πριν αρκετο καιρο από φυλης, ειπα να δοκιμασω Μικαελα!Κλεισαμε σχετικα ευκολα αλλα δεν ειπαμε τοιποτα για ρολους!Το μονο προβλημα για μενα είναι ότι ειμαι λιγο μακρια!Εφτασα και με υποδεχθηκε με εσωρουχα!Αφου ανταλλαξαμε καποιες κουβεντες της ζητησα ευγενικα να παω για ντουζ!Βγαινοντας τη βρηκα στην ακρη του κρεβατιου να τον εχει σηκωσει και να με ρωταει "θα τον φας"?Της απαντησα "θα δειξει"!Η αληθεια είναι ότι δεν εχω δοκιμασει τον παθητικο μου ρολο παρα μονο με τα παιχνιδια μου!Ξεκινησαμε με αισθησιακα γλλωσοφιλα πιανοντας και παιζοντας το εργαλειο της.Επειτα κατεβηκα στα στηθη της και μετα τον εβαλα στο στομα μου καθως της τον επαιζα ολη την ωρα και ηταν καγκελο!Εχει φοβερο καβλι και σε σχημα και σε υφη για γλυψιμο!Αφου μου γαμησε για λιγο το στομα, γυρισαμε σε 69 και μετα την εβαλα στα 4!!!Μπηκα και σιγα σιγα αρχισα να σφυροκοπω!Αφου μειναμε λιγο σ αυτή τη σταση γυρισαμε πλαγια και μετα ιεραποστολικα!Εκει και σε συνδιασμο με τα γλωσσοφιλα τελειωσα!Περασα για ένα ντουζ τα ειπαμε για λιγο και εφυγα γεματος!Ειχα περασει πολύ καλα και η Μικαελα είναι από τις τοπ και φοβερος χαρακτηρας!Την επομενη φορα …ισως και να τον φαω!Τετοιο καυλι θελω να με πρωτοπαρει! Σαν τις Μικαελας!Ισως την επομενη φορα !!! Σιγουρα θελω να την ξανα δω!!!

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
171
Πόντοι
0
Γελάω απλά, κάνει μπαμ οτι αυτες τις κριτηκές τις γράφει η ίδια (προφανώς) για τον εαυτο της... Αν δείτε όλα τα μνμτ του Easg31 απο το 2023 μέχρι σήμερα, λένε πόσο καβλιάρα και μουνάρα είναι αυτη και την αποθεώνουν... καθόλου τυχαίο.. καθώς μιλάει ΜΟΝΟ για αυτή... Χαχα
Πριν λίγο καιρό την πηδούσε στο Κολωνάκι, και χθες πηγε στην Θεσσαλονίκη και την πήδηξε.... Ε ρε κουτόχορτο... Γατούληδες μου, προσέχτε που πάτε και δίνεται τα λεφτά σας, οι περισσότερες εδω μέσα γεράσαν και αντι να βγουν σε σύνταξη ή να το ξανα γυρίσουν σε άντρες γιατι έγιναν παπουδες κάθονται και κάνουν.... σενάρια επιστημονικής φαντασίας :P
(Η τύπισα μάλλον πήγε Θεσσ, οι πελάτες δεν ανταποκρίθηκαν και κάνει ότι μπορεί να αυξήσει τις "πωλήσεις" ανεβάζοντας αποθεωτικές κριτηκές)
Επαγγελματίας τρανς είμαι κ εγώ και ξέρω πολυ καλα πως λειτουργεί το "επάγγελμα"
Για να μην τρελαθούμε έχω να επισημάνω το εξής ::
Οι επισκέψεις μου ανά την Ελλάδα λόγω δουλειάς είναι συχνές !!! Την Ιρις όντως την έχω επισκεφτεί και στην Αθήνα και στην Κρητη και στην Σαλονικη!!!! Επομένως εκφέρω την άποψη μου για την κοπελα γιατί έχουμε αναπτύξει και φιλια!!!
Ούτως η άλλως δεν είμαι ο μονος που εκφράζομαι θετικά για το προσωπο της!!!
Τα μηνύματα πολλών άλλων είναι δηλωτικά της θετικής εντύπωσης που έχει απο το κοινό της!!!
Μακάρι και αλλες κοπέλες να είχαν την θηλυκότητα και την καυλα που βγάζει η Ιρις!!!!
Τα υπόλοιπα που αναφέρεται στο μήνυμα σας ειναι κακεντρέχεια και δείχνουν χαμηλή ποιότητα προσέγγισης από κοπελα που θεωρεί ότι μπορεί να την ανταγωνιστεί !!!
Κρίμα αλλά η Ιρις για ολους εσάς είναι απιαστη!!!!Καλο σας βράδυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom