Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Αυτή εδώ εννοείς αδερφέ μου?

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
46
Πόντοι
0

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.075
Πόντοι
371

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
75
Πόντοι
0

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
165
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει η κοπελάρα, είναι #1!
Συμφωνώ!!! Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές και απολαμβανω την επαφή μαζί της γιατί βγάζει πολύ καυλα!!! Απο τις Top!!! Απολύτως θηλυκή με κορμί θανατηφορο !!!

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
68
Πόντοι
0
Περισσότερο ενεργητική ή παθητική; από χαρακτήρα τι λέει; είναι καλή ή έχει τουπέ; γλωσσόφιλα δίνει; και τέλος τι τιμές παίζει; σηκώνει παζάρι; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά όταν τα φράγκα είναι λίγα ψάχνεις το VFM

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
165
Πόντοι
0
Περισσότερο ενεργητική ή παθητική; από χαρακτήρα τι λέει; είναι καλή ή έχει τουπέ; γλωσσόφιλα δίνει; και τέλος τι τιμές παίζει; σηκώνει παζάρι; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά όταν τα φράγκα είναι λίγα ψάχνεις το VFM
Έχει πολύ καυλα το κοριτσι και το απολαμβάνει!!Απαντα μονο στο τηλ της 6932537074 αλλά πρέπει να επιμείνεις γιατί έχει σταθερό πελατολόγιο

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Λοιποοοοον
Δευτέρα πετάω για Αθήνα, παίρνω τις κριτικές του Giorgos H σαν ευαγγέλιο και η πρώτη που θα δοκιμάσω θα είναι η BRUNA GUTIERREZ, εννοείται θα ακολουθήσει review.... wish me luck

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.448
Πόντοι
1.196
Λοιποοοοον
Δευτέρα πετάω για Αθήνα, παίρνω τις κριτικές του Giorgos H σαν ευαγγέλιο και η πρώτη που θα δοκιμάσω θα είναι η BRUNA GUTIERREZ, εννοείται θα ακολουθήσει review.... wish me luck
Ελπίζω να πάει καλά ΄,μην τ'ακούσω μετά...:D:

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
165
Πόντοι
0
Ήρθε Θεσσαλονίκη, έχετε καμιά πληροφορία

Την ξέσκισα και εδω στην Σαλονικη πριν λίγο!!! Πολύ καυλα το κοριτσι!!! Μου είπε ότι της μπλόκαραν τον λογαριασμο από το Κανεσεξ!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα,.

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
67
Πόντοι
0
Την ξέσκισα και εδω στην Σαλονικη πριν λίγο!!! Πολύ καυλα το κοριτσι!!! Μου είπε ότι της μπλόκαραν τον λογαριασμο από το Κανεσεξ!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα,.
Από προσόντα τι λέει μύστη μου; Γιατί κανείς δεν έχει απαντήσει...κάνει και ενεργητικό;

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
165
Πόντοι
0
Ως επι το πλείστον λειτουργεί παθητικά αλλά κάποιες φορές έχει και ενεργητικό ρόλο! Εμένα με ενδιαφέρει ο παθητικός της ρόλος!!! Τα δίνει όλα στο παιχνιδι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom