Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
μου απαντησε και μενα τελικα. αλλα μου ζητησε 150...πολλα...Έστειλα ινστα και απαντησε αμέσως, ισως έτυχε δε ξέρω
μου απαντησε και μενα τελικα. αλλα μου ζητησε 150...πολλα...Έστειλα ινστα και απαντησε αμέσως, ισως έτυχε δε ξέρω
Μαγκες ξέρουμε μηπως ποια ειναι αυτη; Ενα όνομα που ειναι γνωστη στον χωρο, καποια αγγελια; Στη συγγρου κανει λαιβ και βιντεακια στο τικτοκ
Νομίζω συνάδελφοι που την έχουν επισκεφτεί δεν έχουν πει τα καλύτεραΜαγκες ξέρουμε μηπως ποια ειναι αυτη; Ενα όνομα που ειναι γνωστη στον χωρο, καποια αγγελια; Στη συγγρου κανει λαιβ και βιντεακια στο τικτοκ
Είναι η "Καταρίνα" βγαίνει Συγγρού στην στο ύψος του "Γρηγόρη" εκεί που στρίβει το 040 . Βαρύ και ψηλό κορμί .Μαγκες ξέρουμε μηπως ποια ειναι αυτη; Ενα όνομα που ειναι γνωστη στον χωρο, καποια αγγελια; Στη συγγρου κανει λαιβ και βιντεακια στο τικτοκ
Είναι η "Καταρίνα" βγαίνει Συγγρού στην στο ύψος του "Γρηγόρη" εκεί που στρίβει το 040 . Βαρύ και ψηλό κορμί .
Ακριβώς συναγωνιστή !!Α γεια σου. Αυτή.
Katarina
My name is katarina i have sex very head and im passif and active my old 23 and i have a nice blowjob if somebady like me this my namber 6986740906 and this viber 6998337279 thanks im in island rhodeskanesex.com
O Michael Jackson των τρανς!!! Μπαίνεις στο δωμάτιο και βγαίνει με moonwalk....Εν τω μεταξύ δείτε πώς έγινε η μικρή που ερχόταν και Θεσσαλονίκη στον τέταρτο κοντά Ετνατια το 19-20 αν θυμάμαι πριν φύγει να τουράρει Γερμανία.
ΑΘΗΝΑ +306977588749 ΜΑΡΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΡΑΝΣ ΜΕ POLLES ΚΑΥΛΕΣ
Το όνομά μου είναι η μαριτα ηλικίας 28 ετών. Είμαι.. από Άγιος δομίνικοσ ενεργό-παθητικό! 20cm Απολύτως λειτουργικό! Οι εικόνες μου είναι 100% πραγματικές! Δουλεύω στην Καλλιθέα στο διακριτικό μου διαμέρισμα. 6.9.7.7.5.8.8.7.4.9…kanesex.com
O Michael Jackson των τρανς!!! Μπαίνεις στο δωμάτιο και βγαίνει με moonwalk....
Τι τις πιάνει δεν μπορώ να καταλάβω με τι πλαστικές, θέλουν να προλάβουν το χρόνο ή μάλλον να τον ξεγελάσουν και εθίζονται επίσης...Για τη Γκαλένα λές, έχει ακόμα αγγελίες στο κάνεσεξ...Όταν την είχα πάρει ήταν ακόμα με περούκα και ένα άθλιο λιπγκλος φράουλα αλλά ήταν καλό μωράκι, τώρα έγινε... σα την Αγκάθα ένα πράγμα (την Ματσουμοτο, την έχεις δει πώς έγινε..)
Κριμα. Να δεις μου είχε πει ήταν από Ιράκ; Κάτι τέτοιο. Ή όχι, αυτή ήταν μια άλλη Λαρίσα. Τεσπα.
Μια καλή ήταν μια πως τη λέγανε ρε φίλε... ήταν στην αχαρνων σε ισογειο, Γκαλινα κάπως. Δε ξέρω από που ήταν νομιζω Βουλγαρία/Ρωσία ιδεα δεν έχω. Ήταν πολύ καλό πριν ψιλομεγαλώσει. Είχε και πίνακα της στο δωμάτιο μαλακα με είχαν πιάσει γέλια. Πολύ εκφυλο όμως. Θυμάμαι είχαμε πιει του σκασμού, είχε βάλει ντισκοτέκ φώτα, τσακίρ κέφι.
Ε: Γαλενα νομιζω
Φαίνεται καλη περίπτωση, δεν έχει δοκιμάσει κανείς να πει αν αξίζει ? ;)Βερονίκη Trans Νέος Κόσμος Φοιτήτρια
Hi!!!! Mε λένε Βερονίκη και είμαι φοιτήτρια 21 ετών, σε ορμονοθεραπεία εδώ και 3 χρόνια και πλήρως θηλυκή. Κάνω ερωτικές συναντήσεις με ευγενικούς και καθαρούς ανθρώπους είτε στον χώρο μου είτε σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Λειτουργώ ενεργοπαθητικά και ο χώρος μου βρίσκεται στον Νέο Κόσμο. Υγιής...kanesex.com
Έχει δοκιμάσει εδώ κανείς???
Υπαρχει τηλ επικονωνιας?
σεντονακι θα βγει μαλλον.. Μια φορα εχω παει με τρανς κ αυτη οχι με πληρωμη.. Εποχη του rave κινηματος που ημουν πολυ ενεργος.. Μιλαω για εποχες Οινοφυτων,Βαρυμπομπης κτλ κτλ . οσοι ξερουν με καταλαβαινουν.. Σαββατο βραδυ στο Underwear παραλιακη.. Ξημερωματα σκαω με τυπισσα που συνεργαζομουν φορτω με καψουλες(Οσοι ξερουν ξερουν ) Ανεβαινω στην γεφυρα εκει που χορευαν οι "διαφορετικες κοπελες" Κ μου την πεφτει μια που με σβουριζε καιρο. κατι που ηταν προκλητικη.. κατι το MDMA > ενδιδω! Κατεβαινουμε παραλια ξαπλωστρες.. Η τσιμπουκαρα αξεχαστη.. Εγω σκαρτα 20 εκεινη καμμια 30αρα.. Στηνεται κ μπαινω.. αλλα ρε οταν συγκρουστηκανε τα γκογκοβια, κατι με χλασε.. βεβαια με αυτα που χα καταπιει τρυπαγα κ μπετο στα 19-20 μου.. Απλα δεν ξαναπηγα. Ισως να ξαναδοκιμαζα με κατι πολυ καλο ή κατι ανευ τσουτσουνιου.. ειδομεν
αυτο καταλαβες ?Δηλαδη πήρες έγραψες μια παπατζα για να περάσεις ειρωνικό μήνυμα στα παιδιά εδώ; Τι παιδιά είστε σεις ρε φίλε... τι τραυματα κουβαλάτε...
την εχετε δοκιμασει;Ακριβώς συναγωνιστή !!
την εχετε δοκιμασει;