Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206

Έχει δοκιμάσει εδώ κανείς???

• Like
Αντιδράσεις: nuktas

CharisPsolaras

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
103
Πόντοι
0
Μαγκες ξέρουμε μηπως ποια ειναι αυτη; Ενα όνομα που ειναι γνωστη στον χωρο, καποια αγγελια; Στη συγγρου κανει λαιβ και βιντεακια στο τικτοκ

Συνημμένα

• FA271021-B7B3-44A8-A872-4AB3FBD9CEA3.jpeg
    FA271021-B7B3-44A8-A872-4AB3FBD9CEA3.jpeg
    486 KB · Εμφανίσεις: 274

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Μαγκες ξέρουμε μηπως ποια ειναι αυτη; Ενα όνομα που ειναι γνωστη στον χωρο, καποια αγγελια; Στη συγγρου κανει λαιβ και βιντεακια στο τικτοκ

Ναι έχει αγγελία στο κανεσεξ με κάτι γαλλικα. Μη με ρωτήσεις για λινκ πάει καιρός. Θα την βρεις όμως με υπομονη.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Νομίζω συνάδελφοι που την έχουν επισκεφτεί δεν έχουν πει τα καλύτερα

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Είναι η "Καταρίνα" βγαίνει Συγγρού στην στο ύψος του "Γρηγόρη" εκεί που στρίβει το 040 . Βαρύ και ψηλό κορμί .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Είναι η "Καταρίνα" βγαίνει Συγγρού στην στο ύψος του "Γρηγόρη" εκεί που στρίβει το 040 . Βαρύ και ψηλό κορμί .

Α γεια σου. Αυτή.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Εν τω μεταξύ δείτε πώς έγινε η μικρή που ερχόταν και Θεσσαλονίκη στον τέταρτο κοντά Ετνατια το 19-20 αν θυμάμαι πριν φύγει να τουράρει Γερμανία.

:2funny::2funny::2funny:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Εν τω μεταξύ δείτε πώς έγινε η μικρή που ερχόταν και Θεσσαλονίκη στον τέταρτο κοντά Ετνατια το 19-20 αν θυμάμαι πριν φύγει να τουράρει Γερμανία.

:2funny::2funny::2funny:
O Michael Jackson των τρανς!!! Μπαίνεις στο δωμάτιο και βγαίνει με moonwalk....:P:buck2:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
O Michael Jackson των τρανς!!! Μπαίνεις στο δωμάτιο και βγαίνει με moonwalk....:P:buck2:

Όταν την είχα πάρει ήταν ακόμα με περούκα και ένα άθλιο λιπγκλος φράουλα αλλά ήταν καλό μωράκι, τώρα έγινε... σα την Αγκάθα ένα πράγμα (την Ματσουμοτο, την έχεις δει πώς έγινε..)

Κριμα. Να δεις μου είχε πει ήταν από Ιράκ; Κάτι τέτοιο. Ή όχι, αυτή ήταν μια άλλη Λαρίσα. Τεσπα.

Μια καλή ήταν μια πως τη λέγανε ρε φίλε... ήταν στην αχαρνων σε ισογειο, Γκαλινα κάπως. Δε ξέρω από που ήταν νομιζω Βουλγαρία/Ρωσία ιδεα δεν έχω. Ήταν πολύ καλό πριν ψιλομεγαλώσει. Είχε και πίνακα της στο δωμάτιο μαλακα με είχαν πιάσει γέλια. Πολύ εκφυλο όμως. Θυμάμαι είχαμε πιει του σκασμού, είχε βάλει ντισκοτέκ φώτα, τσακίρ κέφι.

Ε: Γαλενα νομιζω

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Όταν την είχα πάρει ήταν ακόμα με περούκα και ένα άθλιο λιπγκλος φράουλα αλλά ήταν καλό μωράκι, τώρα έγινε... σα την Αγκάθα ένα πράγμα (την Ματσουμοτο, την έχεις δει πώς έγινε..)

Κριμα. Να δεις μου είχε πει ήταν από Ιράκ; Κάτι τέτοιο. Ή όχι, αυτή ήταν μια άλλη Λαρίσα. Τεσπα.

Μια καλή ήταν μια πως τη λέγανε ρε φίλε... ήταν στην αχαρνων σε ισογειο, Γκαλινα κάπως. Δε ξέρω από που ήταν νομιζω Βουλγαρία/Ρωσία ιδεα δεν έχω. Ήταν πολύ καλό πριν ψιλομεγαλώσει. Είχε και πίνακα της στο δωμάτιο μαλακα με είχαν πιάσει γέλια. Πολύ εκφυλο όμως. Θυμάμαι είχαμε πιει του σκασμού, είχε βάλει ντισκοτέκ φώτα, τσακίρ κέφι.

Ε: Γαλενα νομιζω
Τι τις πιάνει δεν μπορώ να καταλάβω με τι πλαστικές, θέλουν να προλάβουν το χρόνο ή μάλλον να τον ξεγελάσουν και εθίζονται επίσης...Για τη Γκαλένα λές, έχει ακόμα αγγελίες στο κάνεσεξ...

κλειδαρας

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
6
Πόντοι
0

Έχει δοκιμάσει εδώ κανείς???
Φαίνεται καλη περίπτωση, δεν έχει δοκιμάσει κανείς να πει αν αξίζει ? ;)

baker45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
1.761
Πόντοι
206
σεντονακι θα βγει μαλλον.. Μια φορα εχω παει με τρανς κ αυτη οχι με πληρωμη.. Εποχη του rave κινηματος που ημουν πολυ ενεργος.. Μιλαω για εποχες Οινοφυτων,Βαρυμπομπης κτλ κτλ . οσοι ξερουν με καταλαβαινουν.. Σαββατο βραδυ στο Underwear παραλιακη.. Ξημερωματα σκαω με τυπισσα που συνεργαζομουν φορτω με καψουλες(Οσοι ξερουν ξερουν ) Ανεβαινω στην γεφυρα εκει που χορευαν οι "διαφορετικες κοπελες" Κ μου την πεφτει μια που με σβουριζε καιρο. κατι που ηταν προκλητικη.. κατι το MDMA > ενδιδω! Κατεβαινουμε παραλια ξαπλωστρες.. Η τσιμπουκαρα αξεχαστη.. Εγω σκαρτα 20 εκεινη καμμια 30αρα.. Στηνεται κ μπαινω.. αλλα ρε οταν συγκρουστηκανε τα γκογκοβια, κατι με χλασε.. βεβαια με αυτα που χα καταπιει τρυπαγα κ μπετο στα 19-20 μου.. Απλα δεν ξαναπηγα. Ισως να ξαναδοκιμαζα με κατι πολυ καλο ή κατι ανευ τσουτσουνιου.. ειδομεν

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
σεντονακι θα βγει μαλλον.. Μια φορα εχω παει με τρανς κ αυτη οχι με πληρωμη.. Εποχη του rave κινηματος που ημουν πολυ ενεργος.. Μιλαω για εποχες Οινοφυτων,Βαρυμπομπης κτλ κτλ . οσοι ξερουν με καταλαβαινουν.. Σαββατο βραδυ στο Underwear παραλιακη.. Ξημερωματα σκαω με τυπισσα που συνεργαζομουν φορτω με καψουλες(Οσοι ξερουν ξερουν ) Ανεβαινω στην γεφυρα εκει που χορευαν οι "διαφορετικες κοπελες" Κ μου την πεφτει μια που με σβουριζε καιρο. κατι που ηταν προκλητικη.. κατι το MDMA > ενδιδω! Κατεβαινουμε παραλια ξαπλωστρες.. Η τσιμπουκαρα αξεχαστη.. Εγω σκαρτα 20 εκεινη καμμια 30αρα.. Στηνεται κ μπαινω.. αλλα ρε οταν συγκρουστηκανε τα γκογκοβια, κατι με χλασε.. βεβαια με αυτα που χα καταπιει τρυπαγα κ μπετο στα 19-20 μου.. Απλα δεν ξαναπηγα. Ισως να ξαναδοκιμαζα με κατι πολυ καλο ή κατι ανευ τσουτσουνιου.. ειδομεν

Δηλαδη πήρες έγραψες μια παπατζα για να περάσεις ειρωνικό μήνυμα στα παιδιά εδώ; Τι παιδιά είστε σεις ρε φίλε... τι τραυματα κουβαλάτε...

baker45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
1.761
Πόντοι
206

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
την εχετε δοκιμασει;

Μέτρια πράγματα, θα σου έλεγα προσπέρνα. Επίσης μη περιμένεις να δεις το μωρό των φωτό, είναι απογοήτευση από κοντά. Δε ξέρω τώρα τι έκανε αν άλλαξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom