Μετα απο επικοινωνια: 100 το μισαωρο 150 η ώραΤουρκάλα απ' ό,τι έχω δει.
Καλά τα έλεγαν τα κανάλια πως δε θα μας αφήσει σε ησυχία η Τουρκία φέτος το καλοκαίρι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.353
- Πόντοι
- 1.196
ήρθε για γεωτρήσεις στην ...υφαλοκρηπίδα μας...Τουρκάλα απ' ό,τι έχω δει.
Καλά τα έλεγαν τα κανάλια πως δε θα μας αφήσει σε ησυχία η Τουρκία φέτος το καλοκαίρι.
Πριν κανα μηνα περασα απο clowndogs. Ειχε 2 παρεες συνολο 6 με κατι τυπους τωρα νταβαδες ηταν γκομενοι ηταν η αν απλα πληρωναν τα ποτα δε ξερω περαστικος ημουν για σφινακι δε προλαβα να κοψω φασηΜαγαζί που να μαζεύει τραβελακια στο κέντρο;
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Μετα απο επικοινωνια: 100 το μισαωρο 150 η ώρα καλημέρα πηγές τελικά να μας πεις καμία αποψη; τα αξίζει τα 150 ή δεν;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Βραζιλίανα 694 6557296
Είμαι η Λουίζα, είμαι Βραζιλιάνα. Πώς είσαι ? Είμαι πολύ καλά. Θα είμαι καλύτερα με την επίσκεψή σας. Είμαι μια τρανς 20 εκατοστών, πολύ φιλελεύθερη χωρίς ταμπού, για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις σου, από την πιο απλή έως την πιο επικίνδυνη. Μου αρέσει να κυριαρχώ και να με εξουσιάζουν...
kanesex.com
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
Rosalia 6972633969
Γεια σας ζουζουνάκια! Είμαι εδώ για να κάνω τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα! New onlyfans account! https://onlyfans.com/callistw Xx
kanesex.com
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανα.. φαινεται διαστημικό !!! έχει κανεις άποψη ?
Πολύ θηλυκό και για σκίσιμο φαίνεται, νομίζω αξίζει μια δοκιμή!Rosalia 6972633969
Γεια σας ζουζουνάκια! Είμαι εδώ για να κάνω τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα! New onlyfans account! https://onlyfans.com/callistw Xxkanesex.com
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 31.618
Είναι οπος την βλέπεις. εντελώς παθιτηκηRosalia 6972633969
Γεια σας ζουζουνάκια! Είμαι εδώ για να κάνω τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα! New onlyfans account! https://onlyfans.com/callistw Xxkanesex.com
Καλή στο γαμιση
Αξίζει τον κόπο
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
150€;
καηλησπερα.. προχθες λοιπον ειδα αγγελια της Ελενα Sunrise.. 100 η ωρα.. εχω να πω τα εξης.. πολυ καλος χωρος στην ιπποκρατους.. πεντακαθαρη και πολυ φιλοξενη.. στα του αγωνα τωρα.. ειναι δυσκολο, εγω δεν τα καταφερα, να χειριστεις το εργαλειο της.. οχι λογο μηκους αλλα λογω παχους.. αξιζει τα χρηματα νομιζω η εν λογω κυρια..
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Καλή περίπτωση είναι η μιχαελα στο περιστέρι, ευγενική και δεν βιάζεται καθόλου.
Πολύ καλή επίσης η φενια, φοβερό σώμα ( αν και τα τελευταία 2-3 χρόνια μάλλον έκοψε τη γυμναστική λόγω κορονωιου) και πολύ καλή συμμετοχή επίσης.
Φοβερή συμμετοχή και όρεξη έχει μια ξανθιά από Νίκαια,όνομα δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Η Αντριάνα από πεδίον του Άρεως αρκετά καλή με πολύ ωραίο σώμα και ωραίο χώρο.
Όσοι έχετε απορίες ευχαρίστως να σας βοηθήσω, είμαι οπαδός του τρίτου φύλου
Πολύ καλή επίσης η φενια, φοβερό σώμα ( αν και τα τελευταία 2-3 χρόνια μάλλον έκοψε τη γυμναστική λόγω κορονωιου) και πολύ καλή συμμετοχή επίσης.
Φοβερή συμμετοχή και όρεξη έχει μια ξανθιά από Νίκαια,όνομα δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
στειλε και τα links να καταλαβαινουμε ποιες λες...Καλή περίπτωση είναι η μιχαελα στο περιστέρι, ευγενική και δεν βιάζεται καθόλου.
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Τώρα βάζεις δύσκολα,πως το κάνω αυτό ?στειλε και τα links να καταλαβαινουμε ποιες λες...
kostasfb40
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Σεξι Giselle 6980381728
Ψηλή ts για πολλά παιχνίδια μ άτριχο και βελούδινο κορμί. Ενεργοπαθητική για πολλά γούστα! Είμαι 1.93 μέτρα ύψος με αθλητικό κορμί, ξανθό μαλλί, 78 κιλά. Κάνε τις φαντασίες σου πραγματικότητα! Κάλεσε με τώρα η στείλε μου μήνυμα στο Viber o WhatsApp: +30 6980381728 Μόνο με δωράκι! Όλες τις...
kanesex.com
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Αδερφέ εγώ παθητικός δεν είμαι αλλά με τη λογική να το πάρεις πήγαινε σε μία με μέτριο εργαλείο μη σου βγει ξινό...Καλησπέρα σας...δεν έχω εμπειρίες αλλά θέλω να δοκιμάσω σε παθητικό ρόλο. Τι προτείνετε;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις