Και φαίνεται στις φωτό από τις τοπ .... Μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι και lohany η sarah ?η Lisa δεν ειναι καλη επιλογή.
το σωμα πιο μέτριο απο ό,τι βλέπεις στις φωτο.
οκ, προσπαθεί ,στο ρελαντί ομως.
εγω δεν εμεινα ευχαριστημένος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
εγώ θα σου πρότεινα τη LohanyΚαι φαίνεται στις φωτό από τις τοπ .... Μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι και lohany η sarah ?
Διαγραμμένο μέλος 182669
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Παιδες ψηνεται κανεις εδω για παρτουζα με cross η trans ??
εχεις καμια στο νου σου?Παιδες ψηνεται κανεις εδω για παρτουζα με cross η trans ??
Διαγραμμένο μέλος 182669
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Προς το παρόν όχι! Στο ψάξιμο είμαιεχεις καμια στο νου σου?
Εμφάνιση όπως στη φωτό , και καλές κριτικές διαβάζω , ότι το δουλεύει , καλή η πρόταση σουεγώ θα σου πρότεινα τη Lohany
προσφατη σηναντιση μετα απο πολυ καιρο ειπα ν περασω μια βολτα εχω αναφερθει κ παλιοτερα να μην κουραζω αγαπημενη παρουσια για αλλη μια φορα ολα πηγαν καλα !!!www.instagram.com
το κοριτσι πηδιεται; πηδαει;προσφατη σηναντιση μετα απο πολυ καιρο ειπα ν περασω μια βολτα εχω αναφερθει κ παλιοτερα να μην κουραζω αγαπημενη παρουσια για αλλη μια φορα ολα πηγαν καλα !!!!www.instagram.com
Πες με ποια σκέφτεσαιΠαιδες ψηνεται κανεις εδω για παρτουζα με cross η trans ??
mpourdas35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 617
- Πόντοι
- 311
η lohany ειναι η καλύτερη απο οοοοσες εχω πάει.Και φαίνεται στις φωτό από τις τοπ .... Μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι και lohany η sarah ?
η sarah πολύ καλή αλλά αν δεν είχε ενα σπίτι σωστο παλατάκι, δε ξέρω αν θα την θυμόμουν
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.015
- Πόντοι
- 3.886
Κάνα μαύρο τραβελακι έχετε να προτείνετε μάγκες;
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Ψάχνεις για εργαλείο μεγάλο με βυζιά μεγάλα να φωραει στριγκαρα και να έρχεται και ο γίγαντας από μέσαΚάνα μαύρο τραβελακι έχετε να προτείνετε μάγκες;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.015
- Πόντοι
- 3.886
Ακριβώς αυτό μπρο...Ψάχνεις για εργαλείο μεγάλο με βυζιά μεγάλα να φωραει στριγκαρα και να έρχεται και ο γίγαντας από μέσα
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
εγω της στελνω στο insta αλλα δεν απανταει...το κοριτσι πηδιεται; πηδαει;
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
παντως ρε παιδια οσες φορες εχω παρει τηλ ποτε δεν το σηκωνειEvita Kourkoumeli
Evita Kourkoumeli ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Evita Kourkoumeli und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte zu teilen und...www.facebook.com
Καλησπέρα,
Έχει κανείς γνώμη για τα παρακάτω κορίτσια που είναι τώρα στο Ηράκλειο?
Είναι κάπως ακριβές και οι 2
Alexandra
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...
kanesex.com
Feminine Trans 6943090918
Hello gentlemen, welcome to my exclusive profile. My photos are 100% real. I’m not Fake! Come check me out https://onlyfans.com/solpetersxxx Incall 150€ Outcall 350€ plus taxi My name is Monica, I am 22 years old and I am one of the most beautiful trans girls from Holland. I am a young girl with...
kanesex.com
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.950
- Πόντοι
- 206
Έστειλα ινστα και απαντησε αμέσως, ισως έτυχε δε ξέρωεγω της στελνω στο insta αλλα δεν απανταει...
LePa7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λέγεται η 1η στο φμπ.Καλησπέρα,
Alexandra
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...kanesex.com
Είναι κάπως ακριβές και οι 2Feminine Trans 6943090918
Hello gentlemen, welcome to my exclusive profile. My photos are 100% real. I’m not Fake! Come check me out https://onlyfans.com/solpetersxxx Incall 150€ Outcall 350€ plus taxi My name is Monica, I am 22 years old and I am one of the most beautiful trans girls from Holland. I am a young girl with...kanesex.com
Σχετικά καλή στο κρεβάτι έχω μάθει από φίλο. Όχι κάτι τοπ αλλά σίγουρα όχι και κάτι το άσχημο.
Τα χρήματα που ζητάει είναι πολλά για μένα αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό.
Εγώ την είχα γνωρίσει σε παρέα στη Μύκονο κ το επαιζε ντιβα.
Έχει βγάλει πολύ χρήμα από την βίζιτα.
Κύριοι οποίος ενδιαφέρεται για εμπειρία στην χαλκιδα με τρανς ενεργοπαθητικη μπορεί να μου στείλει ινμποξ. (Εννοείται ΟΧΙ βίζιτα)
Καλή ανασταση!
μυστη μου ενδιαφερομαι εγω αλλα δεν μπορω να στειλω inbox
στειλε μου μηνυμα μυστη μου..σαν δεν μπορω να στειλω και θελω να σε ρωτησω λεπτομερειες αν θες...Πρεπει να ειναι καλο παιδι . Ειχα κλησει να παω με την δικια μου αλλα τελευταια στιγμη κατι στράβωσε. Απο εμφάνιση πρεπει να εχει βελτιωθει αρκετα , γιατι πριν 2 χρονια περιπου πρέπει να ηταν πολυ άγουρη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις