Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Η πρωτη ειναι η Τανια Κελυ. Ονομα με βαρια ιστορια. Οι αποψεις διυστανται. Υπαρχει σχετικο νημα

Μάλιστα, φίλε, βλέπεις αυτό που έγραψα για τα ονόματα, έχει βάση νομίζω. Απλά θα ήθελα να βοηθήσω του φίλου μας που ρώτησε, εγώ πέρασα και δεν έφυγα ικανοποιημένος. Να το γράψω ειλικρινά, οπτικά φαίνετε καλή, συμπεριφορά μέτρια, καλό σιλικόνη, μεγάλα αρχίδια, σχεδόν μηδενική στύση, αντέχει σφυροκόπημα. Έχυνα, μάλιστα, αλλά έφυγα δυσαρεστημένος.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.217
Πόντοι
201
αν δε κάνω λάθος έχει σταματήσει να δουλεύει. Τουλάχιστον με αγγελίες
Και στο ts dating το προφίλ της είναι απενεργοποιημένο και έχει να μπει από το 2018.
διορθώστε με αν κάνω λάθος, γιατί ήθελα πολύ να το συναντήσω αυτό το κορίτσι, αλλά όποτε το έπαιρνα τηλ ήταν για ποτάρες έξω.

Birbas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Σ'ευχαριστώ φίλε SheFucker, σημαντικές οι πληροφορίες.
Παρά την κακή σου εμπειρία, θα την δοκιμάσω εάν την πετύχω ίσως και από περιέργεια. Προς το παρόν θα δοκιμάσω την Μικαέλα από το Περιστέρι, οπότε θα ενημερώσω άμεσα.
Και γι'αυτήν οι απόψεις διίστανται αλλά όλα είναι και θέμα γούστου.
Οι εμπειρίες του καθενός βοηθάνε περισσότερο σχετικά με τις συμπεριφορές των κοριτσιών, την καθαριότητα κλπ.
Γι'αυτό σημαντικό είναι να γράφουμε με ειλικρίνεια.
Περιμένω απόψεις για Μικαέλα, θα υπάρχουν σίγουρα, την βλέπω πολύ ενεργή στα site.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Καλημερα και Καλο Καλοκαιρι , ως χιωτης πιστευω οποια κοπελα κανει τουρ στην Χιο με ανακοινωση βεβαια , πιστευω θα εχει καλη ζωη και πελατεια !! Προτεινω περιοχη καρφα ενοικιαζομενα ! Καλα να περνατε !
Πολύ ωραίο νησί!! Και πλούσιο!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.542
Πόντοι
456
Σ'ευχαριστώ φίλε SheFucker, σημαντικές οι πληροφορίες.
Παρά την κακή σου εμπειρία, θα την δοκιμάσω εάν την πετύχω ίσως και από περιέργεια. Προς το παρόν θα δοκιμάσω την Μικαέλα από το Περιστέρι, οπότε θα ενημερώσω άμεσα.
Και γι'αυτήν οι απόψεις διίστανται αλλά όλα είναι και θέμα γούστου.
Οι εμπειρίες του καθενός βοηθάνε περισσότερο σχετικά με τις συμπεριφορές των κοριτσιών, την καθαριότητα κλπ.
Γι'αυτό σημαντικό είναι να γράφουμε με ειλικρίνεια.
Περιμένω απόψεις για Μικαέλα, θα υπάρχουν σίγουρα, την βλέπω πολύ ενεργή στα site.
προσωπικά έχω πολύ καλή εμπειρία με τη Μιχαέλα, εχω καιρό βέβαια να την επισκεφτώ αλλά δεν νομιζω ότι εχει σημασία... ειναι πολύ φιλική και άνετη, δεν βιάζεται καθόλου, πολύ καθαρη και δείχνει να προτιμά τον παθητικό ρόλο, αλλά δεν έχει πρόβλημα να είναι κι ενεργητική. Νομίζω ότι θα περάσεις καλά..

Birbas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλε Glykomouts, μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω μια Ροζα που ηταν στα μέσα της Συγγρού, δεν βγαίνει πια, είχα πάει παλιότερα 2-3 φορές, ήταν πολύ καλά.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Ευχαριστώ φίλε Glykomouts, μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω μια Ροζα που ηταν στα μέσα της Συγγρού, δεν βγαίνει πια, είχα πάει παλιότερα 2-3 φορές, ήταν πολύ καλά.

Ρόζυ ή Ζιζέλ, θυμάμαι παλιότερα αυτήν. Γι' αυτήν ψάχνεις φίλε;

Birbas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Όχι φίλε μου,δεν είναι η Ζιζέλ, είναι στο Ageliessex.gr ROZA TRANS.Δεν μπορώ να στο στείλω, μόνο σε αυτό την βρίσκω και είναι πριν 5 χρόνια. Εγώ είχα πάει πριν 2-3 χρόνια. Δεν είναι φοβερή;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.542
Πόντοι
456
κι εμενα στη Ζιζελ πηγε το μυαλο μου, γιατι χρησιμοποιουσε και το "Ροζα" πιο παλια.. οχι δεν μου λεει κατι..

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Όχι φίλε μου,δεν είναι η Ζιζέλ, είναι στο Ageliessex.gr ROZA TRANS.Δεν μπορώ να στο στείλω, μόνο σε αυτό την βρίσκω και είναι πριν 5 χρόνια. Εγώ είχα πάει πριν 2-3 χρόνια. Δεν είναι φοβερή;

Δεν καταλαβαίνω ποιά λες φίλε μου.

Birbas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Sorry, δεν μου βγαίνει
Στο SEXAGGELIES.GR είναι πάντως

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
π
Παλιά καραβάνα από Λ.Καβάλας στην ομάδα των τότε κοριτσιών απο την Βουλγαρία (είναι με το κιτρινοφούξια )που είχε φέρει η Συχωρεμένη Αλόμα.
Μετά θητεία στο Λονδίνο (πρέπει να έχει κάνει και πασαρέλλα )και επιστροφη εδώ στη Λ.Συγγρου χαμηλά.

Συνημμένα

• rx_P7250360.jpg
    rx_P7250360.jpg
    473 KB · Εμφανίσεις: 84

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
πΠαλιά καραβάνα από Λ.Καβάλας στην ομάδα των τότε κοριτσιών απο την Βουλγαρία (είναι με το κιτρινοφούξια )που είχε φέρει η Συχωρεμένη Αλόμα.
Μετά θητεία στο Λονδίνο (πρέπει να έχει κάνει και πασαρέλλα )και επιστροφη εδώ στη Λ.Συγγρου χαμηλά.

Φίλε νομίζω αυτή που βλέπουμε στην φώτο είναι η Κατερίνα από πιπινου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom