You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
christos1917
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
μωρό δώσε τηλ να κανονίσουμε!Καλησπερα αν δεν κάνω λάθος είσαι η κοπέλα που έχεις δώσει και συνέντευξη σε κάποιο Κανάλι μαζί με μια άλλη κοπέλα που λέγατε για τις πιάτσες κτλ!!! Εγώ θέλω κάτι απλό πολύ απλό !! Να είσαι υποτακτική αργό χαλαρό τσιμπουκι να καβλωσο χωρίς πρόστυχα λόγια και έντονες ματιές διότι τα θεωρο ψεύτικα !!! Μετά θέλω να σε πάρω από πισο ( ενοειται να βάλεις λιπαντικό να μπαίνει καλά γιατί αλλιώς ξεκαβλωνο και μετά καθώς στο μπαινοβγαζο αισθησιακά να στον παίζω και να χύσουμε μαζί εγώ μέσα σου ( ενοειται με καποτα ) και εσυ στο χέρι μου !! Γίνεται αυτό το απλό πράγμα ??? Ευχαριστώ καλημέρα
christos1917
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
μωρό δώσε τηλ να κανονίσουμε!kalispera mwrakia
christos1917
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
μωρό δώσε τηλ να κανονίσουμε!
χαχαχα ακυρο!
TRIARCHYLOSTLOVERS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Christian Makris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2019
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Το έχω ξαναπεί, ραντεβού σε ξενοδοχείο αλλά δεν πάω, γιατί δεν δείχνει πρόσωπο και θέλω και δικό της χώρο.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.331
- Πόντοι
- 2.356
Αυτή η Μαλεβί φαίνεται ξεπέτα και ότι σκέφτεται μονο τα λεφτά. Ξέρει κανείς αν έχω λάθος; Εννοώ έχει εμπειρία κανείς;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
η πείρα μου λέει, πως όταν βλέπεις αγγελία με τη φράση "έλα και δεν θα χάσεις" το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσεις.. τουλάχιστον ένα 50ρικο..
Αυτή η Μαλεβί φαίνεται ξεπέτα και ότι σκέφτεται μονο τα λεφτά. Ξέρει κανείς αν έχω λάθος; Εννοώ έχει εμπειρία κανείς;
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
gypsy καλο κοριτσι δεν ειναι ξεπετα πολυ καλη πιπα και τρυπα
Christian Makris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2019
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Οι πιο πολλές, αν όχι όλες, που λένε Κύπριες, είναι gypsy.gypsy καλο κοριτσι δεν ειναι ξεπετα πολυ καλη πιπα και τρυπα
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Αρκετα καλο προσωπο και σωμα , υπερβολικα βογγητα που εμενα αυτα με ξενερωνουν.30 ευρω σε μια καβατζα πισω απ την Συγγρου.Δεν τα κλαιω αλλα δεν θα ξαναπαω κιολας
Εχει καποιος γνωμη για αυτη?
Εχουμε γνωμη για αυτο?πραγματικο ή fake?
Christian Makris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2019
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Για ώρες πάρε τηλέφωνο. Το βρίσκεις εύκολα σε αγγελίες.Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρει κάποιος τι ώρες είναι η μαύρη τρανς (κουβανέζα ή κάτι τέτοιο) στο Φυλής 99; Αξίζει επίσκεψης; Παρακαλώ τα φώτα και τις πληροφορίες σας.
Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν έχω ασχοληθεί καν με τη φάση αυτή. Δεν έχω δοκιμάσει να πάω με κάποια τρανς κοπέλα. Θα δοκίμαζα ως ενεργητικος. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Να ψάξω αγγελίες; Πιάτσες; Επίσης ποσο κοστίζει στο περίπου η κάθε επιλογή. Ευχαριστώ.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Από αγγελίες κοστίζει συνήθως 50, οι βραζιλιανες είναι πιο ακριβές, στα 100-150 ανάλογα πόση ώρα θα κάτσεις. Για Συγγρού δεν είμαι σίγουρος.Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν έχω ασχοληθεί καν με τη φάση αυτή. Δεν έχω δοκιμάσει να πάω με κάποια τρανς κοπέλα. Θα δοκίμαζα ως ενεργητικος. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Να ψάξω αγγελίες; Πιάτσες; Επίσης ποσο κοστίζει στο περίπου η κάθε επιλογή. Ευχαριστώ.
Psol78
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Like
- 287
- Πόντοι
- 21
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις