Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Η Μινα ορφανου εκανε ποτε πιατσα??
νομιζω οτι κανεις πλακα ετσι ?????οχι βέβαιαΗ Μινα ορφανου εκανε ποτε πιατσα??
ακομπλεξαριστη γαμω τα παιδια και απο υπηρεσιες η καλυτερη μια δοκιμη θα σας πεισει!!!
μούτρο έπρεπε ν πεις ένα για στ μωρόΠαιδιά άσχετο, αλλά πέτυχα την Ladyboy Thippy στο Tinder πριν λίγο. Αθήνα.
https://www.instagram.com/ladyboy.thippy/
Την βλέπω καιρό τώρα στο chaturbate και σε διάφορα βίντεο και μου έκανε εντύπωση πού είναι Ελλάδα. Πρέπει να είναι πρώτη φορά που βλέπω Ταϊλανδέζα εδώ.
Μήπως πήρε χαμπάρι κανένας καμιά αγγελία πουθενά; Πρέπει να είναι καλή φάση, αλλά άντε να σού κάνει swipe right τώρα αυτή.
Τύπε άμα σου περισσεύουν 600 για ένα σκάρτο μισαωράκι, τράβα και πες μας και εντυπώσεις
αγγελία έβαλε, τιμή δεν έβαλε.. αν χρεώνει τα ιδια με την Αμερική, αγάμητη θα φύγειΤο 600άρι από που προκύπτει; Έχεις δεί κάπου αγγελία;
οσο για τα πεταμενα λεφτα που λενε καποιες απελπισμενες και ζηλοφθονες τρανσεξουαλ κρυμμενες πισω απο προφιλ αντρων αφηνω τη φωτογραφια μου στην οποια ειμαι τελειως αβαφτη να απαντησει....μια εικονα χιλιες λεξεις λενε
αγγελία έβαλε, τιμή δεν έβαλε.. αν χρεώνει τα ιδια με την Αμερική, αγάμητη θα φύγει
τι σας αρεσει απο αυτο τ πραγμα ????πολύ σωστός ο Γλυκομουτσουνος. Αν είναι δυνατόν, την στιγμή που στην πατρίδα τους παίρνουν 40 δολλάρια το ραντεβού
Γύρισα πρόσφατα από το Πουκέτ της Ταιλάνδης όπου πηγαίνω από το 2005.πολύ σωστός ο Γλυκομουτσουνος. Αν είναι δυνατόν, την στιγμή που στην πατρίδα τους παίρνουν 40 δολλάρια το ραντεβού
ουτε αυτα δ θ έδινα μουτρο δεν βλέπετε ..Γύρισα πρόσφατα από το Πουκέτ της Ταιλάνδης όπου πηγαίνω από το 2005.
Εχω στο κινητό μου εφαρμογή line 3 πολύ όμορφες καλύτερες και από αυτήν και έρχονται στο δωμάτιο με 1.οοο μπατ δηλαδή 27ευρώ.Και η συμφωνία είναι για 2 φορές η 2 ώρες μάξιμουμ.Βεβαίως ζητάνε και τα διπλά.Μία που ήταν και πορνοστάρ ζήταγε 1.500 μπάτ δηλαδή 41 ευρώ.Εδώ ήρθε να τα πάρει χοντρά .Τέλος πάντων το γράφω για να γνωρίζεται έτσι εγκυκλοπαιδιθκά τις τιμές κάτω
Ναι έχεις δίκιο μετά μπήκα και την είδα .Είναι μεγάλη και άσχημη για όσους έχουν πάει εκεί και ξέρουν.Αυτές που λέω είναι 22, 24 και 27 χρονών και πολύ όμορφες αν τις δεις στο δρόμο πιστεύεις πως είναι γυναίκες.τελικά παίρνεις ενα εισιτήριο με low cost εγώ βρήκα με 365 ευρώ και κάθεσε ένα μήνα και περνάς θεικά καλά μην το πάρετε και στα σοβαρά αυτό το καταλαβαίνω πως δεν μπορούν όλοι να το κάνουν λόγω υποχρεώσεων απλώς αισθάνομαι ότι η συγκεκριμένη αλλά και άλλες πάνε να μας πιάσουν κώτσους.....ουτε αυτα δ θ έδινα μουτρο δεν βλέπετε ..
στην ταιλαδνη/Φιλιππίνες τα ladyboys μοιαζουν περισσοτερο με γυναικες απο τις κανονικες γυναικεςΝαι έχεις δίκιο μετά μπήκα και την είδα .Είναι μεγάλη και άσχημη για όσους έχουν πάει εκεί και ξέρουν.Αυτές που λέω είναι 22, 24 και 27 χρονών και πολύ όμορφες αν τις δεις στο δρόμο πιστεύεις πως είναι γυναίκες.τελικά παίρνεις ενα εισιτήριο με low cost εγώ βρήκα με 365 ευρώ και κάθεσε ένα μήνα και περνάς θεικά καλά μην το πάρετε και στα σοβαρά αυτό το καταλαβαίνω πως δεν μπορούν όλοι να το κάνουν λόγω υποχρεώσεων απλώς αισθάνομαι ότι η συγκεκριμένη αλλά και άλλες πάνε να μας πιάσουν κώτσους.....