Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
Η Μινα ορφανου εκανε ποτε πιατσα??

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.244
Πόντοι
206
Την ορφανού μπορούσες κάποτε να τη βρεις από το badoo...πιάτσα στη Συγγρού δεν εκανε

exalosklmt

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερά στην ομάδα
ειμαι πρωτάρης και θα ηθελα να δοκιμάσω τα παντα με μια τρανς
μενω τριπολη και καλαματα εχετε να μου προτεινεται καποια καλη και καθαρη!;
σας ευχαριστω γι ατο χρονο σας

Tsad69

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά άσχετο, αλλά πέτυχα την Ladyboy Thippy στο Tinder πριν λίγο. Αθήνα.

https://www.instagram.com/ladyboy.thippy/

Την βλέπω καιρό τώρα στο chaturbate και σε διάφορα βίντεο και μου έκανε εντύπωση πού είναι Ελλάδα. Πρέπει να είναι πρώτη φορά που βλέπω Ταϊλανδέζα εδώ.

Μήπως πήρε χαμπάρι κανένας καμιά αγγελία  πουθενά; Πρέπει να είναι καλή φάση, αλλά άντε να σού κάνει swipe right τώρα αυτή.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Παιδιά άσχετο, αλλά πέτυχα την Ladyboy Thippy στο Tinder πριν λίγο. Αθήνα.

https://www.instagram.com/ladyboy.thippy/

Την βλέπω καιρό τώρα στο chaturbate και σε διάφορα βίντεο και μου έκανε εντύπωση πού είναι Ελλάδα. Πρέπει να είναι πρώτη φορά που βλέπω Ταϊλανδέζα εδώ.

Μήπως πήρε χαμπάρι κανένας καμιά αγγελία  πουθενά; Πρέπει να είναι καλή φάση, αλλά άντε να σού κάνει swipe right τώρα αυτή.
μούτρο έπρεπε ν πεις ένα για στ μωρό

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Τύπε άμα σου περισσεύουν 600 για ένα σκάρτο μισαωράκι, τράβα και πες μας και εντυπώσεις

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
Της εστειλα μνμ και μετα απο καποια ωρα μου το κατεβασε στα
300€.  Στα 200€ το συζηταγα. Ειμαι πορνοσταρ και μαλακιες μου ελεγε.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
οσο για τα πεταμενα λεφτα που λενε καποιες απελπισμενες και ζηλοφθονες τρανσεξουαλ κρυμμενες πισω  απο προφιλ αντρων  αφηνω τη φωτογραφια μου στην οποια ειμαι τελειως αβαφτη να απαντησει....μια εικονα χιλιες λεξεις λενε

Έλα μουνάρα τώρα τι να λέμε  :wanker:  :wanker: :cum::wanker:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
αγγελία έβαλε, τιμή δεν έβαλε.. αν χρεώνει τα ιδια με την Αμερική, αγάμητη θα φύγει

πολύ σωστός ο Γλυκομουτσουνος. Αν είναι δυνατόν, την στιγμή που στην πατρίδα τους παίρνουν 40 δολλάρια το ραντεβού

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

Paokara24

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Πολύ καλό είναι βατραχε! διαφορετικο απτά συνηθισμένα γι'αυτό  :erection:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
πολύ σωστός ο Γλυκομουτσουνος. Αν είναι δυνατόν, την στιγμή που στην πατρίδα τους παίρνουν 40 δολλάρια το ραντεβού
Γύρισα πρόσφατα από το Πουκέτ της Ταιλάνδης όπου πηγαίνω από το 2005.
Εχω στο κινητό μου εφαρμογή line 3 πολύ όμορφες καλύτερες και από αυτήν και έρχονται στο δωμάτιο με 1.οοο μπατ δηλαδή 27ευρώ.Και η συμφωνία είναι για 2 φορές η 2 ώρες μάξιμουμ.Βεβαίως ζητάνε και τα διπλά.Μία που ήταν και πορνοστάρ ζήταγε 1.500 μπάτ δηλαδή 41 ευρώ.Εδώ ήρθε να τα πάρει χοντρά .Τέλος πάντων το γράφω για να γνωρίζεται έτσι εγκυκλοπαιδιθκά τις τιμές κάτω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Γύρισα πρόσφατα από το Πουκέτ της Ταιλάνδης όπου πηγαίνω από το 2005.
Εχω στο κινητό μου εφαρμογή line 3 πολύ όμορφες καλύτερες και από αυτήν και έρχονται στο δωμάτιο με 1.οοο μπατ δηλαδή 27ευρώ.Και η συμφωνία είναι για 2 φορές η 2 ώρες μάξιμουμ.Βεβαίως ζητάνε και τα διπλά.Μία που ήταν και πορνοστάρ ζήταγε 1.500 μπάτ δηλαδή 41 ευρώ.Εδώ ήρθε να τα πάρει χοντρά .Τέλος πάντων το γράφω για να γνωρίζεται έτσι εγκυκλοπαιδιθκά τις τιμές κάτω
ουτε αυτα δ θ έδινα μουτρο δεν βλέπετε ..

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
ουτε αυτα δ θ έδινα μουτρο δεν βλέπετε ..
Ναι έχεις δίκιο μετά μπήκα και την είδα .Είναι μεγάλη και άσχημη για όσους έχουν πάει εκεί και ξέρουν.Αυτές που λέω είναι 22, 24 και 27 χρονών και πολύ όμορφες αν τις δεις στο δρόμο πιστεύεις πως είναι γυναίκες.τελικά παίρνεις ενα εισιτήριο με low cost εγώ βρήκα με 365 ευρώ και κάθεσε ένα μήνα και περνάς θεικά  καλά μην το πάρετε και στα σοβαρά αυτό το καταλαβαίνω πως δεν μπορούν όλοι να το κάνουν λόγω υποχρεώσεων απλώς αισθάνομαι ότι η συγκεκριμένη αλλά και άλλες πάνε να μας πιάσουν κώτσους.....

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ναι έχεις δίκιο μετά μπήκα και την είδα .Είναι μεγάλη και άσχημη για όσους έχουν πάει εκεί και ξέρουν.Αυτές που λέω είναι 22, 24 και 27 χρονών και πολύ όμορφες αν τις δεις στο δρόμο πιστεύεις πως είναι γυναίκες.τελικά παίρνεις ενα εισιτήριο με low cost εγώ βρήκα με 365 ευρώ και κάθεσε ένα μήνα και περνάς θεικά  καλά μην το πάρετε και στα σοβαρά αυτό το καταλαβαίνω πως δεν μπορούν όλοι να το κάνουν λόγω υποχρεώσεων απλώς αισθάνομαι ότι η συγκεκριμένη αλλά και άλλες πάνε να μας πιάσουν κώτσους.....
στην ταιλαδνη/Φιλιππίνες τα ladyboys μοιαζουν περισσοτερο με γυναικες απο τις κανονικες γυναικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom