Ivan_Drago
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχουμε πληροφορίες για το κορίτσι;
Ναι φενεται εμφανισιμη οπότε θα την προτιμήσω. Ευχαριστώπολυ καλη για μενα απο τ ποιο ομωρφα και καλα παιδια
Καλησπέρα , έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη;
πολυ καλη για μενα απο τ ποιο ομωρφα και καλα παιδια
προφανώς όλες κλεμμένες θα τις έχει..Μου κλεβει φωτο....προσοχη(η πρωτη ειναι δικη μου)
τζουρνεύτρα...προφανώς όλες κλεμμένες θα τις έχει..
:-* :-* :-*Τζούλη όταν κατέβω Αθήνα θα είσαι η πρώτη τρανς που θα δοκιμάσω στη ζωή μου. Έχω διαβάσει τα καλύτερα για σενα
Καλησπέρα , έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη;
ακομπλεξαριστη γαμω τα παιδια και απο υπηρεσιες η καλυτερη μια δοκιμη θα σας πεισει!!!Καλησπέρα , έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη;
φαινετε πολύ κουκλάκι και με χωρίς ορμόνες ...θα την καλεσο να δούμε..1η φορά βλέπω αγγελία ..γνωρίζει κανείς τίποτα ?περίεργο να είναι στην Θράκη και να μην έχει έρθει Αθήνα, Θεσσαλονίκη
όταν την είχα πάρει τηλ μου είπε θα στην καρφοσο λίγο ,της λέω όχι είμαι ενεργητικός μόνο!!και γενικά με πίεζε ..έτσι της το ακύρωσα το ραντεβούακομπλεξαριστη γαμω τα παιδια και απο υπηρεσιες η καλυτερη μια δοκιμη θα σας πεισει!!!
θεωρώ πως είναι fake αγγελία παιδιά αν την προσθέσετε σαν επαφή βγάζει 1 άντρα με αντρικό όνομα βέβαια...to good to be true !
αρα γιαυτο γράφει στην αγγελία (είμαι σίγουρη πως θα βρω αυτό που ψάχνω ) αρα είναι άνδρας που ψάχνεται για τηλ σεξ με αγοράκιαθεωρώ πως είναι fake αγγελία παιδιά αν την προσθέσετε σαν επαφή βγάζει 1 άντρα με αντρικό όνομα βέβαια...to good to be true !
ειναι διαφημιστικο, αν προσέξεις στην αγγελία της γράφει μια δ/νση για να μπεις... πολυ πιθανο να αρπαξεις και κανεναν ιόφαινετε πολύ κουκλάκι και με χωρίς ορμόνες ...θα την καλεσο να δούμε..