Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
εγω βεβαια δεν ειμαι ο badboy... κι αλλος ενας που του ειπες να γαμησει ακαποτα.. μαλιστα..
καλά οκ ότι πειςεγω βεβαια δεν ειμαι ο badboy... κι αλλος ενας που του ειπες να γαμησει ακαποτα.. μαλιστα..
αφου στον αλλο εγραφες να σε πεισει για να μπει ακαποτα,πως δλδ να σε πεισει? με παραπανω λεφτα? γτ μαλλον καπου εκει το πηγαινεςΤην κωλαρα μου την προσέχω
α καλά ότι να ναι έχεις πρόβλημααφου στον αλλο εγραφες να σε πεισει για να μπει ακαποτα,πως δλδ να σε πεισει? με παραπανω λεφτα? γτ μαλλον καπου εκει το πηγαινες
θες να γαμησεις τζάμπα αγόρι μου? Έλα δεν έχω θέμα δεν είναι το παν τα φράγκα έλα να δεις πως θα βουλωσεις το στοματακι σου που πας να βγάλεις απτή μύγα ξυγκι επειδή έχεις πρόβλημα εδώ τον άλλον λέει τον παρακαλαγα για ακαποτο και σε αυτόν θα ζηταγα και παραπάνω? Μα πόσο χαμηλό iq έχεις μάλλον η μαλακία σε έχει βαρεσει πολύ άσχημα κόφτηαφου στον αλλο εγραφες να σε πεισει για να μπει ακαποτα,πως δλδ να σε πεισει? με παραπανω λεφτα? γτ μαλλον καπου εκει το πηγαινες
απλα στην αρχη το παιζεις δυσκολη και μετα σου προσφερουν παραπανω λεφτα και δεχεσαι απλοθες να γαμησεις τζάμπα αγόρι μου? Έλα δεν έχω θέμα δεν είναι το παν τα φράγκα έλα να δεις πως θα βουλωσεις το στοματακι σου που πας να βγάλεις απτή μύγα ξυγκι επειδή έχεις πρόβλημα εδώ τον άλλον λέει τον παρακαλαγα για ακαποτο και σε αυτόν θα ζηταγα και παραπάνω? Μα πόσο χαμηλό iq έχεις μάλλον η μαλακία σε έχει βαρεσει πολύ άσχημα κόφτη
μπράβο τι έξυπνος που είσαι πώς γίνεται να παρακαλάω και ταυτόχρονα να το παιζω και δύσκολη εξήγησε μου κ;ι αυτόαπλα στην αρχη το παιζεις δυσκολη και μετα σου προσφερουν παραπανω λεφτα και δεχεσαι απλο
δεν ειπα οτι παρακαλας αλλα μπορει και να θες ο πελατης να το παει σε ακαποτο για να παρεις εξτρα λεφταμπράβο τι έξυπνος που είσαι πώς γίνεται να παρακαλάω και ταυτόχρονα να το παιζω και δύσκολη εξήγησε μου κ;ι αυτό
ο άλλος δεν ειπε ότι παρακαλαγα λοιπόν άκου φίλε μου και χάρη θα έκανα σε κάποιους να με γαμησουν έτσι είδες δεν έχεις να απαντήσεις όμως σε αυτό που είπα ούτε να μπλοοφαρεις δεν ξέρεις μωρό μου φιλάκια αλήθεια εσύ το ψευδώνυμο προφυλακτικά έχεις σχέση με κατάστημα να έρθω να πάρω καποτες ή παραπέμπει σε υπονοούμενο ότι γαμας ακαποτα και το χρησιμοποιήσεις για καμουφλάζ ? Φιλιά και έλα μια βόλτα θα περάσουμε καλάδεν ειπα οτι παρακαλας αλλα μπορει και να θες ο πελατης να το παει σε ακαποτο για να παρεις εξτρα λεφτα
και ότι λέω είμαι σπαθί έλα και μια δοκιμή θα σε πείσει και θα δούμε τι κριτικές και σχόλια θα γράψεις μετά φιλιά η συζήτηση τελειώνει εδώ νομίζω κάλυψα τους υπόλοιπους αναγνώστες ή πελάτες που θέλουν να με δοκιμάσουν καληνυχτα καλή συνέχειαδεν ειπα οτι παρακαλας αλλα μπορει και να θες ο πελατης να το παει σε ακαποτο για να παρεις εξτρα λεφτα
οχι εσενα δεν σε περνει γι αυτο γυρνας την κουβεντα σε εμενα, το ψευδωνυμο ειναι οτι μου ηρθε να βαλω εκεινη τι στιγμη που εφτιαχνα λογαριασμο, ελα εχω καποτες να σου πουλησω σε καλη τιμηο άλλος δεν ειπε ότι παρακαλαγα λοιπόν άκου φίλε μου και χάρη θα έκανα σε κάποιους να με γαμησουν έτσι είδες δεν έχεις να απαντήσεις όμως σε αυτό που είπα ούτε να μπλοοφαρεις δεν ξέρεις μωρό μου φιλάκια αλήθεια εσύ το ψευδώνυμο προφυλακτικά έχεις σχέση με κατάστημα να έρθω να πάρω καποτες ή παραπέμπει σε υπονοούμενο ότι γαμας ακαποτα και το χρησιμοποιήσεις για καμουφλάζ ? Φιλιά και έλα μια βόλτα θα περάσουμε καλά
μα αν ερθω προφανως και δεν θα μου κανεις ακαποτο για μπω στο φορουμ μετα και να πω οτι ειχε δικιο η κοπελακαι ότι λέω είμαι σπαθί έλα και μια δοκιμή θα σε πείσει και θα δούμε τι κριτικές και σχόλια θα γράψεις μετά φιλιά η συζήτηση τελειώνει εδώ νομίζω κάλυψα τους υπόλοιπους αναγνώστες ή πελάτες που θέλουν να με δοκιμάσουν καληνυχτα καλή συνέχεια
εσενα δεν σε παίρνει όταν δίνεις τις ίδιες απαντησεις και μάλιστα όταν οι υποθέσεις σου δεν βγάζουν νόημα οκ να μου πουλήσεις γιατί όχι μην πεις μετά ότι τις κάνω μπαλόνια όμως χαχαχαχαοχι εσενα δεν σε περνει γι αυτο γυρνας την κουβεντα σε εμενα, το ψευδωνυμο ειναι οτι μου ηρθε να βαλω εκεινη τι στιγμη που εφτιαχνα λογαριασμο, ελα εχω καποτες να σου πουλησω σε καλη τιμη
χαχαχαχα δε με νοιάζει για αυτό με νοιάζει να δεις πόσο καλή ειμαι και ότι αυτός που το έγραψε αυτό έχει το πρόβλημα επειδή του έριξα άκυρο τες πα θες να πούμε κάτι άλλο ή έληξε η συνεδρίαση?μα αν ερθω προφανως και δεν θα μου κανεις ακαποτο για μπω στο φορουμ μετα και να πω οτι ειχε δικιο η κοπελα
οχι οκχαχαχαχα δε με νοιάζει για αυτό με νοιάζει να δεις πόσο καλή ειμαι και ότι αυτός που το έγραψε αυτό έχει το πρόβλημα επειδή του έριξα άκυρο τες πα θες να πούμε κάτι άλλο ή έληξε η συνεδρίαση?
ευχαριστω πολύ καλό βράδυοχι οκ