Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
τελικα την δοκιμασε κανεις τωρα τελευται να μας πει γτ ο βατραχος ειχε πει οτι προσπαθησε να τον τελειωσει με πιπα + οτι δεν φαινοταν πολυ καθαρη
τελικα την δοκιμασε κανεις τωρα τελευται να μας πει γτ ο βατραχος ειχε πει οτι προσπαθησε να τον τελειωσει με πιπα + οτι δεν φαινοταν πολυ καθαρη
το ξερω γι αυτο ρωταω να πει καποιος, μην πεταξω και 50 ευρω στα σκουπιδιαπαντως φαίνεται πολυ δυνατο απο εμφάνιση
το ξερω γι αυτο ρωταω να πει καποιος, μην πεταξω και 50 ευρω στα σκουπιδια
[/quote
Ετσι μου έρχεται να τα πετάξω οι ότι γίνει ας γίνει. Τίγκα καυλα το μωρο
το ξερω γι αυτο ρωταω να πει καποιος, μην πεταξω και 50 ευρω στα σκουπιδια
χάλι μαύρο στον αγωνιστικό τομέα. Πανέμορφη και θηλυκότατη. Και προς τιμή της ξεκαθαρίζει ότι είναι αποκλειστικά παθητική. Εδώ τελειώνουν τα θετικά όμως. Στον αγώνα είναι με μπασκετικούς όρους ................ Μισούνοφ !
ειναι εγχειρισμενη και ειναι 100% παθητικη?χάλι μαύρο στον αγωνιστικό τομέα. Πανέμορφη και θηλυκότατη. Και προς τιμή της ξεκαθαρίζει ότι είναι αποκλειστικά παθητική. Εδώ τελειώνουν τα θετικά όμως. Στον αγώνα είναι με μπασκετικούς όρους ................ Μισούνοφ !
λες να ονομασω το ψευδονυμο μου αντι για προφυλακτικα μπαλονι?αχαχαχαχαχαχαχαχα όχι βαλαμε μπαλόνι
χαχαχαχαχααχαχαχαχαα και σακούλαλες να ονομασω το ψευδονυμο μου αντι για προφυλακτικα μπαλονι?
χαχαχα, κατι ασχετο, μου ειχες στειλει μηνυμα εσυ οτι σε κατηγορω για ακαποτα με τις εικονες με τις συνομιλιες?χαχαχαχαχααχαχαχαχαα και σακούλα
ναι επειδή είχες γράψει δίκασε την τες πα μην αρχίζουμε πάλι αυτή τη συζήτησηχαχαχα, κατι ασχετο, μου ειχες στειλει μηνυμα εσυ οτι σε κατηγορω για ακαποτα με τις εικονες με τις συνομιλιες?
το δικασε την για πλακα το εγραψα, απλα για να το ξεκαθαρησω δεν σε κατηγορω για κατι τετοιο γτ απλα δεν εχω παει μαζι σου, απλα για να ειμαστε ενταξει και σωστοιναι επειδή είχες γράψει δίκασε την τες πα μην αρχίζουμε πάλι αυτή τη συζήτηση
ναι οκ καταλαβαίνω μην αγχώνεσαιτο δικασε την για πλακα το εγραψα, απλα για να το ξεκαθαρησω δεν σε κατηγορω για κατι τετοιο γτ απλα δεν εχω παει μαζι σου, απλα για να ειμαστε ενταξει και σωστοι
δεν αγχωνομαι απλα επειδη δεν ειναι ωραιο να δυσφημιζεις τον αλλον χωρις αποδηξεις, anyway καλο βραδυ ;)ναι οκ καταλαβαίνω μην αγχώνεσαι
ε νταξει το κακό έγινε πάντως τες πα καλό βράδυ καλό ξημέρωμαδεν αγχωνομαι απλα επειδη δεν ειναι ωραιο να δυσφημιζεις τον αλλον χωρις αποδηξεις, anyway καλο βραδυ ;)
αν και πιστεύω η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση ελπίζω να τα πούμε φιλάκιαδεν αγχωνομαι απλα επειδη δεν ειναι ωραιο να δυσφημιζεις τον αλλον χωρις αποδηξεις, anyway καλο βραδυ ;)
ισως και να χεις δικιοαν και πιστεύω η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση ελπίζω να τα πούμε φιλάκια
πολύ όμορφηαπο εμφανιση φαινεται καλη, την εχει παρει κανεις?