Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
για ενημερωστεμαι λιγο αυτη εδω αξιζει ??????γιατη την πηρα τηλ και ζηταγε 60 ε στον αγιο παντελεημονα μεγαλη χαρη του ......βαιβεα δεν πηγα εκει πεζει ν σ φαν κ λαχανο,,.....ειναι σοβαρη και σωστη?????

εβγαινε σατωβριανδου αυτη μεχρι προτεινως

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.209
Πόντοι
1.206
εβγαινε σατωβριανδου αυτη μεχρι προτεινως
ολα τα σαπακια εκει βγαινουν, γυναικες κ τρανς..στεκια που δεν μου περασε ποτε να κατεβω να ψωνισω..Μαγκες γνωμη μου μην τραβιεστε σε τετοια μερη..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
ολα τα σαπακια εκει βγαινουν, γυναικες κ τρανς..στεκια που δεν μου περασε ποτε να κατεβω να ψωνισω..Μαγκες γνωμη μου μην τραβιεστε σε τετοια μερη..

μουτρο εχω φαει εγω φολες κ δω κ κει κ ποιο κατω ολοι η περιοχη ειναι γεματη τζανκια .....με την καμια ομως δεν θ πηγενα ποτε .

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
μουτρο εχω φαει εγω φολες κ δω κ κει κ ποιο κατω ολοι η περιοχη ειναι γεματη τζανκια .....με την καμια ομως δεν θ πηγενα ποτε .
ρε φιλε μπας εισαι εσυ φολας και ολες ειναι φολες

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
k σολο παιζει ...αρχες στοπαραδρομο παιζη

ευχαριστω βατραχε

περιεργα μερει δυο φορες ψωνισα και το εχω μετανιωσει μακρια και αλαργα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.209
Πόντοι
1.206
Άστα χάλια μαύρα γνωστά τα θέματα της περιοχής κ όμως κάτι καμένοι πάνε. Καλά δεν νιώθουν;

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
δηλαδη ρε μουτρο εσυ ο κουβαρντας τ σκας τ 60 ?????στ αι παντελειμονα μες στα πρεζακια και τ αραπαδες?????/
η περιοχη ειναι εκκλησια εκτος αν φοβασε και την σκια σου τελος παντων .. για την κυρια οχι δεν σκαω 60αρι ρε μουτρο, 60 το εχει τωρα που εβαλε βυζα απο οτι βλεπω.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
Πες μας 2 λογια βρε μύστη. 

Με έχει καυλώσει.

Αξίζει να πάω;

1 περουκα
2 χωρις στηθος
3 ξυραφι
παρολα αυτα δυο φορες την πηρα και περασα καλα την τελευταια μου λεγε κατυ κουλα και απλα
δεν συνεχεισα βρηκα κατυ αλλο ν περασω την ωρα μου ...μιλω οταν ηταν σε ξενοδοχειο ετσι...

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
1 περουκα
2 χωρις στηθος
3 ξυραφι
παρολα αυτα δυο φορες την πηρα και περασα καλα την τελευταια μου λεγε κατυ κουλα και απλα
δεν συνεχεισα βρηκα κατυ αλλο ν περασω την ωρα μου ...μιλω οταν ηταν σε ξενοδοχειο ετσι...
καυλώνει; τι λέει από προσόντα ;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
και τώρα στο Λιτο κάνει πιάτσα η λεγάμενη (Γκαλένα).
Πολύ αδύνατη ρε μάγκες πετσί και κόκκαλο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606

Nikol345678

Trans
Εγγρ.
13 Απρ 2014
Like
12
Το οτι μερικοι εδω μεσα αποθεωνετε προμοταρετε και πενευεται ασυστολα κατι κακασχημες αγενεστατες καρακροσαρες φολες ξεπετες που δεν προσεχουν την υγυεινη τους ..και  παραμορφωμενες με πρησμενα χειλη μαγουλα και δεν ξερω τι αλλο....και κατι κορμια με μια γραμμωση λες και πανε σε αγωνες μπποντιμπιλντινγκ και κραζετε εμενα που ειμαι εμφανεστατα ανωτερη σε επιπεδο καθαριοτητα εμφανιση και υπηρεσιες δειχνει ακριβως τις σκοπιμοτητες που κρυβονται πισω απο τα λογια ορισμενων που μας πλασαρονται για αντικειμενικοι ενω στην πραγματικοτητα καθε αλλο παρα αυτο ειναι.....Μην ριχνετε αλλο σταχτη στα ματια μερικες και μερικοι..Ευτυχως για τους πελατες μερα με την ημερα αποκαλυπτεται το πραγματικο προσωπο των φορουμ ( 99% φεικ προφιλ που φτιαχνονται απο τις ιδιες τις τρανς για να πενευσουν τις ιδιες,  η πελατες η οποιοι επωφελουμενοι απο τσαμπα σεξ προμοταρουν συγκεκριμενα ατομα).....Εγω ουδεμια αναγκη εχω να φτιαχνω ψευτικα προφιλ για να πενεψω τον εαυτο μου ποσο μαλλον να κραξω τριτους......Δειχνει εντονη κακια και μικροψυχια..Απλα δεν ειναι και ωραιο να λεγονται ανακριβειες που θιγουν ατομα......Καλως η κακως ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε....Η φολα η ασχημομουρα η ξεπετα και η κακιασμενη φαινεται απο την φατσα και οποιος κοβει φατσες καταλαβαινει......Δεν θα ξεκατινιαστω αλλο....Ο νοων νοειτο 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom