Το οτι μερικοι εδω μεσα αποθεωνετε προμοταρετε και πενευεται ασυστολα κατι κακασχημες αγενεστατες καρακροσαρες φολες ξεπετες που δεν προσεχουν την υγυεινη τους ..και παραμορφωμενες με πρησμενα χειλη μαγουλα και δεν ξερω τι αλλο....και κατι κορμια με μια γραμμωση λες και πανε σε αγωνες μπποντιμπιλντινγκ και κραζετε εμενα που ειμαι εμφανεστατα ανωτερη σε επιπεδο καθαριοτητα εμφανιση και υπηρεσιες δειχνει ακριβως τις σκοπιμοτητες που κρυβονται πισω απο τα λογια ορισμενων που μας πλασαρονται για αντικειμενικοι ενω στην πραγματικοτητα καθε αλλο παρα αυτο ειναι.....Μην ριχνετε αλλο σταχτη στα ματια μερικες και μερικοι..Ευτυχως για τους πελατες μερα με την ημερα αποκαλυπτεται το πραγματικο προσωπο των φορουμ ( 99% φεικ προφιλ που φτιαχνονται απο τις ιδιες τις τρανς για να πενευσουν τις ιδιες, η πελατες η οποιοι επωφελουμενοι απο τσαμπα σεξ προμοταρουν συγκεκριμενα ατομα).....Εγω ουδεμια αναγκη εχω να φτιαχνω ψευτικα προφιλ για να πενεψω τον εαυτο μου ποσο μαλλον να κραξω τριτους......Δειχνει εντονη κακια και μικροψυχια..Απλα δεν ειναι και ωραιο να λεγονται ανακριβειες που θιγουν ατομα......Καλως η κακως ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε....Η φολα η ασχημομουρα η ξεπετα και η κακιασμενη φαινεται απο την φατσα και οποιος κοβει φατσες καταλαβαινει......Δεν θα ξεκατινιαστω αλλο....Ο νοων νοειτο