kαλα τι να σε πω...δεν αντιλεγω ετσι ειναι τις πιο πολλες φορες...αλλα και μερικες απο αυτες ειναι και πρωταρες και οσο να ναι θελει να αποκτησουν πειρα γιατι δεν ειναι εμπειρες ουτε ξερουν πολλες φορες πως να χειριστουν ευγενικα τον πελατη(εφοσον βεβαια και ο πελατης ειναι ευγενικος γιατι υπαρχουν πολλοι κατεστραμενοι που δεν σεβονται τπτ)..αρκει να μην ειναι της αρπακτης.. μονον...τυχανει ν την πηρα τηλ σημερα δεν μ κανε η φωνη και δεν πηγα ...αλλα κ στην αλλη που πηγα παλυ εφηγα δεν εκατσα πηρα τουσ δρομους τα στενα και κατελιξα για αλλη μια φορα ν λεω δεν αξιζει ποια .....ειναι μετρημενες στα δαχτυλα και τισ ξερουμαι ολοι ποια μην τ κουραζουμαι ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
εγω μουτρο εχω ενα προβλημα η θα δουλευω η θα γαμαω δεν υπαρχει μεση λιση ......πες μου τωρα σει τη θα γαμησω που δεν βρυσκω ......μαλον θα πιασω ξανα δουλεια ν π ν γαμηθει....μαλον θα ψαξω ν βρω γκομενα κ τελοςkαλα τι να σε πω...δεν αντιλεγω ετσι ειναι τις πιο πολλες φορες...αλλα και μερικες απο αυτες ειναι και πρωταρες και οσο να ναι θελει να αποκτησουν πειρα γιατι δεν ειναι εμπειρες ουτε ξερουν πολλες φορες πως να χειριστουν ευγενικα τον πελατη(εφοσον βεβαια και ο πελατης ειναι ευγενικος γιατι υπαρχουν πολλοι κατεστραμενοι που δεν σεβονται τπτ)..αρκει να μην ειναι της αρπακτης.. μονον...
μακαρι ευχομαι να βρεις γκομενα και να γαμας γενικα....γιατι πολυ δυσκολο στις μερες να βρεις γκομενα...δυστυχως!εγω μουτρο εχω ενα προβλημα η θα δουλευω η θα γαμαω δεν υπαρχει μεση λιση ......πες μου τωρα σει τη θα γαμησω που δεν βρυσκω ......μαλον θα πιασω ξανα δουλεια ν π ν γαμηθει....μαλον θα ψαξω ν βρω γκομενα κ τελος
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
τ κορμη ειναι αυτο ??????γαμαει
Αν ηταν ξανθια, θα θυμιζε εντονα την Μαρκελλα.
Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα.
Αλλα η Ζενια δεν ειναι Μαρκελλα ν
θεοςεγω μουτρο εχω ενα προβλημα η θα δουλευω η θα γαμαω δεν υπαρχει μεση λιση ......πες μου τωρα σει τη θα γαμησω που δεν βρυσκω ......μαλον θα πιασω ξανα δουλεια ν π ν γαμηθει....μαλον θα ψαξω ν βρω γκομενα κ τελος
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.331
- Πόντοι
- 2.356
καλα απο τι φαινεται σε σενα?χωρις δοκιμη πως το λες?ας μην συκοφαντουμε ατομα χωρις προσωπικη εμπειρια....ας γραψει καποιος που ειχε πραγματικη εμπειρια μαζι της και οχι τι μας φαινεται....
Βρε άσχετε, δεν συκοφαντώ. Άκου άσχετε: Είναι απολύτως λογικό κάποιος να καταλαβαίνει εμπειρικά από ένα σημείο και μετά.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
ΙΣΧΥΕΙ 6984192974 ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
κορυφαιος πατος !
wheelerdealer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
εχουμε καμια πληροφορια?
απλα καλη ...εχουμε καμια πληροφορια?
wheelerdealer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
καλη καλη?η' εριμη?βγαζει καβλα η' ξεπετα?το πηρρες μετα την αλλαγη φυλου?
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
σορρυ ρε φίλε αλλά τι πάει να πει "το" πήρες; τραπέζι είναι; άνθρωπος είναι, λίγη ευγένεια...καλη καλη?η' εριμη?βγαζει καβλα η' ξεπετα?το πηρρες μετα την αλλαγη φυλου?
φιλικά
μαθε πρωτα τροπους και μετα μας την λες...αν δεν εχεις κατι σαν εμπειρια δεν μπορεις να κρινεις γενικα αν ειναι καλο η κακο οκ??στοιχειωδη γνωση...σου φανηκε ειπες ουτε μιλησες καν μαζι της...λοιπον αν εχεις οποιαδηποτε μορφης εμπειρια μπορεις να την πεις σαν κριση για ενα ατομο αλλα αν οχι το τι σου φαινεται οταν ο αλλος ζητα πληροφοριες για ατομο.αυτο κρατα ...(α και που σαι σχετικε! δεν ξες ο καθενας τι εμπειρια εχει με τον χωρο αυτο και μας το παιζεις ο μονος ειδημων οκ??)Βρε άσχετε, δεν συκοφαντώ. Άκου άσχετε: Είναι απολύτως λογικό κάποιος να καταλαβαίνει εμπειρικά από ένα σημείο και μετά.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
μαθε πρωτα τροπους και μετα μας την λες...αν δεν εχεις κατι σαν εμπειρια δεν μπορεις να κρινεις γενικα αν ειναι καλο η κακο οκ??στοιχειωδη γνωση...σου φανηκε ειπες ουτε μιλησες καν μαζι της...λοιπον αν εχεις οποιαδηποτε μορφης εμπειρια μπορεις να την πεις σαν κριση για ενα ατομο αλλα αν οχι το τι σου φαινεται οταν ο αλλος ζητα πληροφοριες για ατομο.αυτο κρατα ...(α και που σαι σχετικε! δεν ξες ο καθενας τι εμπειρια εχει με τον χωρο αυτο και μας το παιζεις ο μονος ειδημων οκ??)
για μενα τ 30 τ τυμα παραπανω ουτε για πλακα.....
Καλησπερα
Γενικα βλεπω οτι πολυ λιγες αξιζουν τελικα. Απλα επειδη γενικα δεν ειμαι απο τους εμπειρους και θα ηθελα καποια βοηθεια για μια καλη επιλογη που να αξιζει τα λεφτα, θα ηθελα να μου πειτε ποιες ειναι αυτες που τελικα αξιζουν, οσες κι αν ειναι... Πιστευω θα βοηθησει κι αλλους. Αν θελετε στελνετε και πμ. Ευχαριστω.
Γενικα βλεπω οτι πολυ λιγες αξιζουν τελικα. Απλα επειδη γενικα δεν ειμαι απο τους εμπειρους και θα ηθελα καποια βοηθεια για μια καλη επιλογη που να αξιζει τα λεφτα, θα ηθελα να μου πειτε ποιες ειναι αυτες που τελικα αξιζουν, οσες κι αν ειναι... Πιστευω θα βοηθησει κι αλλους. Αν θελετε στελνετε και πμ. Ευχαριστω.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
αυτη η καβλα ειναι μονημα θες πλεων??????
amanes705
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδες νεο μελος αλλα καιρο αναγνωστης!με την νανσυ τρανσ εχει καπιος εμπειρια? δεν εχει αναφερθει τιποτα απο οτι κοιταξα.
ναι.και κυκλοφορει ετσι σεξι στο enola και σχεδον καθε παρασκευη ειναι εκει που κανει η diona το show της.αυτη η καβλα ειναι μονημα θες πλεων??????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
ναι.και κυκλοφορει ετσι σεξι στο enola και σχεδον καθε παρασκευη ειναι εκει που κανει η diona το show της.
προς σημορφωση απο τους μαλακες αθηνεους ετσι σε λιγο μονο σαυρες θα εχουμε αθηνανκαι θεσαλονικες ξεπετες που στη θες δεν κανουν ουτε ενα ραντευοθ τ μηνα και κανουν γυρες για αρπαχτες .....ρε καλα μα κανουν
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
προς σημορφωση απο τους μαλακες αθηνεους ετσι σε λιγο μονο σαυρες θα εχουμε αθηνανκαι θεσαλονικες ξεπετες που στη θες δεν κανουν ουτε ενα ραντευοθ τ μηνα και κανουν γυρες για αρπαχτες .....ρε καλα μα κανουν
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
Σ ΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Παρόμοια θέματα