Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
τυχανει ν την πηρα τηλ σημερα δεν μ κανε η φωνη και δεν πηγα ...αλλα κ στην αλλη που πηγα παλυ εφηγα δεν εκατσα πηρα τουσ δρομους τα στενα και κατελιξα για αλλη μια φορα ν λεω δεν αξιζει ποια .....ειναι μετρημενες στα δαχτυλα και τισ ξερουμαι ολοι ποια μην τ κουραζουμαι ....
kαλα τι να σε πω...δεν αντιλεγω ετσι ειναι τις πιο πολλες φορες...αλλα και μερικες απο αυτες ειναι και πρωταρες και οσο να ναι θελει να αποκτησουν πειρα γιατι δεν ειναι εμπειρες ουτε ξερουν πολλες φορες πως να χειριστουν ευγενικα τον πελατη(εφοσον βεβαια και ο πελατης ειναι ευγενικος γιατι υπαρχουν πολλοι κατεστραμενοι που δεν σεβονται τπτ)..αρκει να μην ειναι της αρπακτης.. μονον...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
kαλα τι να σε πω...δεν αντιλεγω ετσι ειναι τις πιο πολλες φορες...αλλα και μερικες απο αυτες ειναι και πρωταρες και οσο να ναι θελει να αποκτησουν πειρα γιατι δεν ειναι εμπειρες ουτε ξερουν πολλες φορες πως να χειριστουν ευγενικα τον πελατη(εφοσον βεβαια και ο πελατης ειναι ευγενικος γιατι υπαρχουν πολλοι κατεστραμενοι που δεν σεβονται τπτ)..αρκει να μην ειναι της αρπακτης.. μονον...
εγω μουτρο εχω ενα προβλημα η θα δουλευω η θα γαμαω δεν υπαρχει μεση λιση ......πες μου τωρα σει τη θα γαμησω που δεν βρυσκω ......μαλον θα πιασω ξανα δουλεια ν π ν γαμηθει....μαλον θα ψαξω ν βρω γκομενα κ τελος

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
εγω μουτρο εχω ενα προβλημα η θα δουλευω η θα γαμαω δεν υπαρχει μεση λιση ......πες μου τωρα σει τη θα γαμησω που δεν βρυσκω ......μαλον θα πιασω ξανα δουλεια ν π ν γαμηθει....μαλον θα ψαξω ν βρω γκομενα κ τελος
μακαρι ευχομαι να βρεις γκομενα και να γαμας γενικα....γιατι πολυ δυσκολο στις μερες να βρεις γκομενα...δυστυχως!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
θεος  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
καλα απο τι φαινεται σε σενα?χωρις δοκιμη πως το λες?ας μην συκοφαντουμε ατομα χωρις προσωπικη εμπειρια....ας γραψει καποιος που ειχε πραγματικη εμπειρια μαζι της και οχι τι μας φαινεται....

Βρε άσχετε, δεν συκοφαντώ. Άκου άσχετε: Είναι απολύτως λογικό κάποιος να καταλαβαίνει εμπειρικά από ένα σημείο και μετά.

wheelerdealer

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
21
Πόντοι
1
καλη καλη?η' εριμη?βγαζει καβλα η' ξεπετα?το πηρρες μετα την αλλαγη φυλου?

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
καλη καλη?η' εριμη?βγαζει καβλα η' ξεπετα?το πηρρες μετα την αλλαγη φυλου?
σορρυ ρε φίλε αλλά τι πάει να πει "το" πήρες; τραπέζι είναι; άνθρωπος είναι, λίγη ευγένεια...
φιλικά  :hi:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Βρε άσχετε, δεν συκοφαντώ. Άκου άσχετε: Είναι απολύτως λογικό κάποιος να καταλαβαίνει εμπειρικά από ένα σημείο και μετά.
μαθε πρωτα τροπους και μετα μας την λες...αν δεν εχεις κατι σαν εμπειρια δεν μπορεις να κρινεις γενικα αν ειναι καλο η κακο οκ??στοιχειωδη γνωση...σου φανηκε ειπες ουτε μιλησες καν μαζι της...λοιπον αν εχεις οποιαδηποτε μορφης εμπειρια μπορεις να την πεις σαν κριση για ενα ατομο αλλα αν οχι το τι σου φαινεται οταν ο αλλος ζητα πληροφοριες για ατομο.αυτο κρατα ...(α και που σαι σχετικε! δεν ξες ο καθενας τι εμπειρια εχει με τον χωρο αυτο και μας το παιζεις ο μονος ειδημων οκ??)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
μαθε πρωτα τροπους και μετα μας την λες...αν δεν εχεις κατι σαν εμπειρια δεν μπορεις να κρινεις γενικα αν ειναι καλο η κακο οκ??στοιχειωδη γνωση...σου φανηκε ειπες ουτε μιλησες καν μαζι της...λοιπον αν εχεις οποιαδηποτε μορφης εμπειρια μπορεις να την πεις σαν κριση για ενα ατομο αλλα αν οχι το τι σου φαινεται οταν ο αλλος ζητα πληροφοριες για ατομο.αυτο κρατα ...(α και που σαι σχετικε! δεν ξες ο καθενας τι εμπειρια εχει με τον χωρο αυτο και μας το παιζεις ο μονος ειδημων οκ??)

για μενα τ 30 τ τυμα παραπανω ουτε για πλακα.....

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Καλησπερα

Γενικα βλεπω οτι πολυ λιγες αξιζουν τελικα. Απλα επειδη γενικα δεν ειμαι απο τους εμπειρους και θα ηθελα καποια βοηθεια για μια καλη επιλογη που να αξιζει τα λεφτα, θα ηθελα να μου πειτε ποιες ειναι αυτες που τελικα αξιζουν, οσες κι αν ειναι... Πιστευω θα βοηθησει κι αλλους. Αν θελετε στελνετε και πμ. Ευχαριστω.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
ναι.και κυκλοφορει ετσι σεξι στο enola και σχεδον καθε παρασκευη ειναι εκει που κανει η diona το show της.

προς σημορφωση απο τους μαλακες αθηνεους ετσι σε λιγο μονο σαυρες θα εχουμε αθηνανκαι θεσαλονικες ξεπετες που στη θες δεν κανουν ουτε ενα ραντευοθ τ μηνα και κανουν γυρες για αρπαχτες .....ρε καλα μα κανουν

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
προς σημορφωση απο τους μαλακες αθηνεους ετσι σε λιγο μονο σαυρες θα εχουμε αθηνανκαι θεσαλονικες ξεπετες που στη θες δεν κανουν ουτε ενα ραντευοθ τ μηνα και κανουν γυρες για αρπαχτες .....ρε καλα μα κανουν
:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom