billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Παιζει τιποτα στο παραδρομο της πορνολεωφορου;;;
εμάς ρωτάς ???? Ή τ διαπιστώσεις;Καλημερα , τελος της οδου , πολυ νωρις κατα τις 20.00 , εθεαθη κατι νεο ?
Η πρωτη απο Καβαλας. Ενεργοπαθητικη αλλα θα προσπαθησει να σε γαμησει. Εχει τουπε. Μετριεσ υπηρεσιες.
Η δευτερη κανει κατι duo με την sylvi. Σε μια φωτο ειναι στο σπιτι της μαλιστα. Δεν ξερω τι παζει.
Η πρωτη μονο και μονο που εχει εμφανιστει ως Αρετη,Κατια και Μπετυ και Σόνια τωρα κατι δεν μου αρεσει...Απλα πληροφοριακά...Η πρωτη απο Καβαλας. Ενεργοπαθητικη αλλα θα προσπαθησει να σε γαμησει. Εχει τουπε. Μετριεσ υπηρεσιες.
Η δευτερη κανει κατι duo με την sylvi. Σε μια φωτο ειναι στο σπιτι της μαλιστα. Δεν ξερω τι παζει.
Η πρωτη απο Καβαλας. Ενεργοπαθητικη αλλα θα προσπαθησει να σε γαμησει. Εχει τουπε. Μετριεσ υπηρεσιες.
ριξε μια ματιά στις αγγελίες που κυκλοφορούν, δες ποια σου αρέσει.. και ρώτα μας μετά να σου πούμε..γεια σας ! θελω να παω με τρανς θα ειναι η πρωτη μου φορα και θελω ενεργοπαθητικο παιχνιδι..εχετε κατι να προτινετε?
Υ.Γ μενω Αθηνα
Η πρωτη μονο και μονο που εχει εμφανιστει ως Αρετη,Κατια και Μπετυ και Σόνια τωρα κατι δεν μου αρεσει...Απλα πληροφοριακά...
θεσσαλονικια και ξανθια που ειναι αυτη την περιοδο αθηνα ...μαλλον μιλας για την γιωτα...τιμια επιλογημια θεσαλονικια συγρου στη μεση σε μπλε σκουρο αυτοκηνιτο 40 κ την εχει παρει κανεις????/νομιζω χριστινα αν δεν κανω λαθος με ωραιο βιζο ξανθια
Μαγκες ξερουμε κατι για καποια απ'αυτες;
Η 2η ειναι cross και θελει 50. Απο οτι καταλαβα μενει με τη Σιλβυ. Στη τιμη και μονο (για cross μαλιστα) σταματαει καθε διαθεση να την μαθω παραπανω.
αυτή η "Ράνια απ' τα ουράνια" έχει εξαφανιστεί απ τις αγγελίες, ξέρει κανείς κάτι;;
γεια σας ! θελω να παω με τρανς θα ειναι η πρωτη μου φορα και θελω ενεργοπαθητικο παιχνιδι..εχετε κατι να προτινετε?
Υ.Γ μενω Αθηνα