Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
παντού υπάρχει ένα βατραχακι
παντού υπάρχει ένα βατραχακι
καυλα τ μωρό μετάνιωσαν που δεν τ πήρα άλλη μία φοράΚορμαρα!!!
καυλα τ μωρό μετάνιωσαν που δεν τ πήρα άλλη μία φορά
οντως είναι πανεμορφη και από κοντα!!και με πολύ καλα προσοντα!καυλα τ μωρό μετάνιωσαν που δεν τ πήρα άλλη μία φορά
οντως είναι πανεμορφη και από κοντα!!και με πολύ καλα προσοντα!
ναι φιλε αξιζει ανεπιφύλακτα!και η φιλης της η βικτωρια!!εχουν ένα κοινο διαμερισμα.και αλλου εξω που την εχω δει είναι πανεμορφη!Για πες φιλε!! αξιζει?? Με δικο της χωρο??? απο τιμη???
ναι φιλε αξιζει ανεπιφύλακτα!και η φιλης της η βικτωρια!!εχουν ένα κοινο διαμερισμα.και αλλου εξω που την εχω δει είναι πανεμορφη!
τπτ φιλε!!δοκιμασε και θα με θυμηθείς!!!πολύ ωραια εργαλεια ;) ;)Ωραιος φιλε!!! Ευχαριστω!!!
Ελα τυπε, μην βαριεσαι να ψαξεις ->>
εεε αφου σαρεσει παρτο μωρο μμμμ!!!!το ξέρω αυτό, θέλω κι άλλο !!! Είναι τόσο όμορφο ....
θα κανω μια μαντεψια.. τελειως στην τυχη.. δεν νομιζω να αφηνει να την γλυψεις στην κωλαρα αδυμωνω τα ευσημα στην πιθανη μου επιτυχιαΜΑΝΑΡΙ Η ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΥΛΩΝΗ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΥΛΑ ΣΥΛΒΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕθα κανω μια μαντεψια.. τελειως στην τυχη.. δεν νομιζω να αφηνει να την γλυψεις στην κωλαρα αδυμωνω τα ευσημα στην πιθανη μου επιτυχια
σιγουρα?? τα πνευματα του βουνου μολις με ειδοποιησαν πως εκτος απο την αρνηση στο γλυφοκολι υπαρχουν αρκετα ακομη 'ΜΗ'..ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΥΛΩΝΗ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΥΛΑ ΣΥΛΒΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΕΨΙΑ ΚΑΒΛΙΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗ ΠΑΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΓΛΥΨΟΥΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΛΑΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΛΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ Η ΚΟΛΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΗ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΑΚΙ ΣΥΛΒΙθα κανω μια μαντεψια.. τελειως στην τυχη.. δεν νομιζω να αφηνει να την γλυψεις στην κωλαρα αδυμωνω τα ευσημα στην πιθανη μου επιτυχια
ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΒΛΩΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΥΛΩΝΗ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΥΛΑ ΣΥΛΒΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
καλα εσυ λεγε οτι θες οποιοσ γουσταρει με περνει τηλ και του λεω επακριβως τι κανω τι δεχομαι και τι οχι δε λεω ψεμματα σε κανενα ουτε κοροιδευω σεβομαι τα λεφτα που περνω το μονο που απετω απ τον καθενα ειναι καθαριοτητα οπως και γω ειμαι πεντακαθαρη και οσοι θα το πω χυμα μου εχουν ερθει βρομιαρηδεσ και μυριζουν τα μη και μη πηγαιναν συννεφο μονο σε αυτη τη περιπτωση λεω μη ελπιζω να ειμαι ξεεκαθαρη τα φιλια μου σε ολουςςσιγουρα?? τα πνευματα του βουνου μολις με ειδοποιησαν πως εκτος απο την αρνηση στο γλυφοκολι υπαρχουν αρκετα ακομη 'ΜΗ'..