originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Εξαιρειται ο Ιακυνθος βεβαια...επισης παρατηρω κοινο τροπο γραφης καθως κ απουσια ορθογραφικων λαθων κατι που το κανει ακομα πιο υποπτο...
Με συγχωρεις παρα πολυ αλλα το να καυλωνει καποια μ εναν ενεργητικο τυπο δεν σημαινει πως ανταποκρινεται το ιδιο και σε καποιον που ειναι παθητικος.Δεν αναφερομαι στο προσωπο που περιγραφεις,γενικα μιλαω.Κοινη λογικη.να πω επισης οτι εχει βυζια και οτι ο χωρος της ειναι καθαροτατος . το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν βιαζεται καθολου και η ιδια δημιουργει ερωτικη ατμοσφαιρα. οσο για καποιον που ρωτησε απ οτι ειδα το καυλι της ειναι λειτουργικοτατο. οσες φορες το κανουμε ειναι σε στυση ,οποτε σιγουρα μπορει να ικανοποιησει και τους παθητικους μας μυστες
πολύ σωστά, έτσι κι αλλιώς η λεγάμενη προτιμά να είναι παθητική και το δέιχνει..Με συγχωρεις παρα πολυ αλλα το να καυλωνει καποια μ εναν ενεργητικο τυπο δεν σημαινει πως ανταποκρινεται το ιδιο και σε καποιον που ειναι παθητικος.Δεν αναφερομαι στο προσωπο που περιγραφεις,γενικα μιλαω.Κοινη λογικη.
η ιδια μου εχει πει οτι ειναι και ενεργητικη,εχει παρα πολλους πελατες παθητικουςΜε συγχωρεις παρα πολυ αλλα το να καυλωνει καποια μ εναν ενεργητικο τυπο δεν σημαινει πως ανταποκρινεται το ιδιο και σε καποιον που ειναι παθητικος.Δεν αναφερομαι στο προσωπο που περιγραφεις,γενικα μιλαω.Κοινη λογικη.
Πολυ προμο κ μαλιστα απο νεους... υποπτο θα ελεγα...
πολύ σωστά, έτσι κι αλλιώς η λεγάμενη προτιμά να είναι παθητική και το δέιχνει..
στη συγγρου δουλευεις για αυτοΟλοι ενεργητικοι ειστε, εμενα γιατι μου τυχαινουν ολοι οι παθητικοι δεν ξερω......
τα βυζιά δεν ξέρω που τα είδες...να πω επισης οτι εχει βυζια και οτι ο χωρος της ειναι καθαροτατος . το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν βιαζεται καθολου και η ιδια δημιουργει ερωτικη ατμοσφαιρα. οσο για καποιον που ρωτησε απ οτι ειδα το καυλι της ειναι λειτουργικοτατο. οσες φορες το κανουμε ειναι σε στυση ,οποτε σιγουρα μπορει να ικανοποιησει και τους παθητικους μας μυστες
ισως επειδη εχεις ομορφο κωλο.. που να ξερω ρε Τζιμ;;Γλυκομούτσουνε, γιατί εμένανε μου έδειξε άλλη προτίμηση ? ;)
Πολυ προμο κ μαλιστα απο νεους... υποπτο θα ελεγα...
ειδες καμιά διαφορά στις φωτογραφίες απο αυτες που βαζει στις αγγελίες ;; εγώ δεν είδα, δεν ειναι κρός πάντως, ούτε τρανς, είναι μια τυπική τραβεστί.
καθαρρο προμο φιλε. πηγα κ ειδα εναν τυπο βαμμενο με περουκα ο οποιος μαλλον φτιαχνει προφιλ νεα για να προμοταριστει
αδερφια δεν ξερω για πιο προμο μιλατε.σε αυτο το forum δεν μπαινουμε για να γραψουμε τις εμπειριες μας και να ενημερωσουμε και τους αλλους χρηστες?οποτε κι εγω μπορω να πω οτι καποιος σε εχει βαλει να ριξεις λασπη.το μωρο εινε κουκλα μαλλον εσυ κανεισ προμο για καποιον αλλο και θαβεις.εχεισ δει πουθενα τετοιο χωρο να σε κερνανε ποτακι να εχεισ ανεση χρονου αστο φιλε αστοχα τα σχολια σου
καθαρρο προμο φιλε. πηγα κ ειδα εναν τυπο βαμμενο με περουκα ο οποιος μαλλον φτιαχνει προφιλ νεα για να προμοταριστει
ειδες καμιά διαφορά στις φωτογραφίες απο αυτες που βαζει στις αγγελίες ;; εγώ δεν είδα, δεν ειναι κρός πάντως, ούτε τρανς, είναι μια τυπική τραβεστί.
επαυξανω, το μωρακι ειναι τελειο,νιωθεις οτι εισαι με την κοπελα σουαδερφια δεν ξερω για πιο προμο μιλατε.σε αυτο το forum δεν μπαινουμε για να γραψουμε τις εμπειριες μας και να ενημερωσουμε και τους αλλους χρηστες?οποτε κι εγω μπορω να πω οτι καποιος σε εχει βαλει να ριξεις λασπη.το μωρο εινε κουκλα μαλλον εσυ κανεισ προμο για καποιον αλλο και θαβεις.εχεισ δει πουθενα τετοιο χωρο να σε κερνανε ποτακι να εχεισ ανεση χρονου αστο φιλε αστοχα τα σχολια σου
ένθεν κι ένθεν...Οι εμμονές δείχνουν κακές προθέσεις