kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
ξαν8ιά με άσπρο σμάρτ, η Χαρά 8α ήταν... εγχειρισμένη πια... να στο πω γιατί εγώ είμαι ενεργητικός μόνο κ δεν ψάχνουμε όλοι τα ίδια ;)
ρε τ χαρααξαν8ιά με άσπρο σμάρτ, η Χαρά 8α ήταν... εγχειρισμένη πια... να στο πω γιατί εγώ είμαι ενεργητικός μόνο κ δεν ψάχνουμε όλοι τα ίδια ;)
Ολοι ενεργητικοι ειστε, εμενα γιατι μου τυχαινουν ολοι οι παθητικοι δεν ξερω......
καλημερα αγορια απο ντορα και καρολινα
Xara στυλε μου τ τηλ σου σ πμ ....Ολοι ενεργητικοι ειστε, εμενα γιατι μου τυχαινουν ολοι οι παθητικοι δεν ξερω......
γιατι δεν μ τ βγαζει?????/στις 8 πηγα στην ρανια στην οποια εχω παει αρκετες φορες και παντα περναω τελεια! μου ανοιξε με ενα μαυρο φορεμα,μαυρες ψηλες γοβες,μαυρες καλτσε και φοβερο βαψιμο που αναδεικνυει το πανεμορφο βλεμμα-προσωπακι της. χαλαρα με κερασε, στην αρχη, σαμπανια και ειχαμε κουβεντουλα για κανα 20λεπτο. μετα με πηγε στο δωματιο οπου αρχισαμε τα γλωσσοφυλλα και αρχισα να της γλυφω το πεντρακαθαρο σουφρακι της για αρκετη ωρα. μετα που εγλυψε αρχιδια-πουτσα και αρχισε ο αγωνας οπου την πηρα σε 3 στασεις,απο πανω ,στα 4 και ιεραποστολικο στο οποιο εχυσε κιολας το μωρακι(εχει χυσει οσες φορες εχω παει). ειδικα οταν ηρθε απο πανω μ καθισε πανω στο καυλι μ με τα πελματα της στο κρεβατι,φορωντας τις γοβες της. αφου εχυσε καθαριστικε και ηρθε απο πανω μ εβγαλε καλτσες και γοβες κ μου εδωσε τα δαχτυλακια της να τα γλυψω (να πω εδω οτι ειχε κανει ενα τελειο κοκκινο πεντικιουρ ).εχυσα σπαρταρωντας σαν ψαρι! το μωρο με εκανε πυραυλο. οταν ντυθηκαμε ειχαμε αλλο ενα 20λεπτακι κουβεντουλα. την φιλησα στο στομα και εφυγα! φανταστικη εμπειρια οπως καθε φορα που παω! ρανια εισαι απι8ανη!
ποιο?γιατι δεν μ τ βγαζει?????/
Ολοι ενεργητικοι ειστε, εμενα γιατι μου τυχαινουν ολοι οι παθητικοι δεν ξερω......
στις 8 πηγα στην ρανια στην οποια εχω παει αρκετες φορες και παντα περναω τελεια! μου ανοιξε με ενα μαυρο φορεμα,μαυρες ψηλες γοβες,μαυρες καλτσε και φοβερο βαψιμο που αναδεικνυει το πανεμορφο βλεμμα-προσωπακι της. χαλαρα με κερασε, στην αρχη, σαμπανια και ειχαμε κουβεντουλα για κανα 20λεπτο. μετα με πηγε στο δωματιο οπου αρχισαμε τα γλωσσοφυλλα και αρχισα να της γλυφω το πεντρακαθαρο σουφρακι της για αρκετη ωρα. μετα που εγλυψε αρχιδια-πουτσα και αρχισε ο αγωνας οπου την πηρα σε 3 στασεις,απο πανω ,στα 4 και ιεραποστολικο στο οποιο εχυσε κιολας το μωρακι(εχει χυσει οσες φορες εχω παει). ειδικα οταν ηρθε απο πανω μ καθισε πανω στο καυλι μ με τα πελματα της στο κρεβατι,φορωντας τις γοβες της. αφου εχυσε καθαριστικε και ηρθε απο πανω μ εβγαλε καλτσες και γοβες κ μου εδωσε τα δαχτυλακια της να τα γλυψω (να πω εδω οτι ειχε κανει ενα τελειο κοκκινο πεντικιουρ ).εχυσα σπαρταρωντας σαν ψαρι! το μωρο με εκανε πυραυλο. οταν ντυθηκαμε ειχαμε αλλο ενα 20λεπτακι κουβεντουλα. την φιλησα στο στομα και εφυγα! φανταστικη εμπειρια οπως καθε φορα που παω! ρανια εισαι απι8ανη!
Φίλε είναι μόνο παθητική??Μέγεθος?Απο βυζί? Ρωτάω γιατί περισσότερο για cross μου κάνει.
να πω επισης οτι εχει βυζια και οτι ο χωρος της ειναι καθαροτατος . το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν βιαζεται καθολου και η ιδια δημιουργει ερωτικη ατμοσφαιρα. οσο για καποιον που ρωτησε απ οτι ειδα το καυλι της ειναι λειτουργικοτατο. οσες φορες το κανουμε ειναι σε στυση ,οποτε σιγουρα μπορει να ικανοποιησει και τους παθητικους μας μυστεςη ρανια δεν ειναι κρος τα κανει ολα απ οτι μου ειπε και ενεργητικο και παθητικο,τα κατεχει ολα το μωρο!
γεια σας παιδια να πω κι εγω 2 καλα λογια για την καυλιαρια ρανια απο τα ουρανια!πολυ ομορφο μωρακι παντα ντυμενη και βαμενη τελεια ακομα και δαχτυλα χεριων και ποδιων(που γουσταρω πολυ)ορεο βυζακι για γλειψιμο τελεια χειλη για γλωσοφιλλα!ηπιαμε ποτακι στην αρχη και αρχισαμε τα φιλια μετα πηγαμε στο δωματιο(ωραιο κρεβατι για γαμησι)!καναμε 69 τελεια τρυπουλα και ακομα πιο τελειο τσιμπουκι το καναμε σε διαφορες στασεις εχυσε κι ολας το αστερι μου και μετα παλευαμε να χυσω κι εγω. δεν βιαζετε καθολου ουτε σε αγχωνει να τελειωσεις.επειτα εκανα μπανακι καναμε τσιγαρο κι εφυγα.αστερι η ρανια παιδια σας τη συστηνωνα πω επισης οτι εχει βυζια και οτι ο χωρος της ειναι καθαροτατος . το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν βιαζεται καθολου και η ιδια δημιουργει ερωτικη ατμοσφαιρα. οσο για καποιον που ρωτησε απ οτι ειδα το καυλι της ειναι λειτουργικοτατο. οσες φορες το κανουμε ειναι σε στυση ,οποτε σιγουρα μπορει να ικανοποιησει και τους παθητικους μας μυστες