Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
ξαν8ιά με άσπρο σμάρτ, η Χαρά 8α ήταν... εγχειρισμένη πια...  :knockinb: να στο πω γιατί εγώ είμαι ενεργητικός μόνο κ δεν ψάχνουμε όλοι τα ίδια  ;)

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι ενεργητικοι ειστε, εμενα γιατι μου τυχαινουν ολοι οι παθητικοι δεν ξερω...... :headbang:

steficrossaki

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
kalhspera mwra mou..sas perimenw athina panormouuu
:)
fb..
Stefi Crossaki

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
στις 8 πηγα στην ρανια στην οποια εχω παει αρκετες φορες και παντα περναω τελεια! μου ανοιξε με ενα μαυρο φορεμα,μαυρες ψηλες γοβες,μαυρες καλτσε και φοβερο βαψιμο που αναδεικνυει το πανεμορφο βλεμμα-προσωπακι της. χαλαρα με κερασε, στην αρχη, σαμπανια και ειχαμε κουβεντουλα για κανα 20λεπτο. μετα με πηγε στο δωματιο οπου αρχισαμε τα γλωσσοφυλλα και αρχισα να της γλυφω το πεντρακαθαρο σουφρακι της για αρκετη ωρα. μετα που εγλυψε αρχιδια-πουτσα και αρχισε ο αγωνας οπου την πηρα σε 3 στασεις,απο πανω ,στα 4 και ιεραποστολικο στο οποιο εχυσε κιολας το μωρακι(εχει χυσει οσες φορες εχω παει). ειδικα οταν ηρθε απο πανω μ καθισε πανω στο καυλι μ με τα πελματα της στο κρεβατι,φορωντας τις γοβες της. αφου εχυσε καθαριστικε και ηρθε απο πανω μ εβγαλε καλτσες και γοβες κ μου εδωσε τα δαχτυλακια της να τα γλυψω (να πω εδω οτι ειχε κανει ενα τελειο κοκκινο πεντικιουρ :lheel:).εχυσα σπαρταρωντας σαν ψαρι! το μωρο με εκανε πυραυλο. οταν ντυθηκαμε ειχαμε αλλο ενα 20λεπτακι κουβεντουλα.  την φιλησα στο στομα και εφυγα! φανταστικη εμπειρια οπως καθε φορα που παω! ρανια εισαι απι8ανη! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
στις 8 πηγα στην ρανια στην οποια εχω παει αρκετες φορες και παντα περναω τελεια! μου ανοιξε με ενα μαυρο φορεμα,μαυρες ψηλες γοβες,μαυρες καλτσε και φοβερο βαψιμο που αναδεικνυει το πανεμορφο βλεμμα-προσωπακι της. χαλαρα με κερασε, στην αρχη, σαμπανια και ειχαμε κουβεντουλα για κανα 20λεπτο. μετα με πηγε στο δωματιο οπου αρχισαμε τα γλωσσοφυλλα και αρχισα να της γλυφω το πεντρακαθαρο σουφρακι της για αρκετη ωρα. μετα που εγλυψε αρχιδια-πουτσα και αρχισε ο αγωνας οπου την πηρα σε 3 στασεις,απο πανω ,στα 4 και ιεραποστολικο στο οποιο εχυσε κιολας το μωρακι(εχει χυσει οσες φορες εχω παει). ειδικα οταν ηρθε απο πανω μ καθισε πανω στο καυλι μ με τα πελματα της στο κρεβατι,φορωντας τις γοβες της. αφου εχυσε καθαριστικε και ηρθε απο πανω μ εβγαλε καλτσες και γοβες κ μου εδωσε τα δαχτυλακια της να τα γλυψω (να πω εδω οτι ειχε κανει ενα τελειο κοκκινο πεντικιουρ :lheel:).εχυσα σπαρταρωντας σαν ψαρι! το μωρο με εκανε πυραυλο. οταν ντυθηκαμε ειχαμε αλλο ενα 20λεπτακι κουβεντουλα.  την φιλησα στο στομα και εφυγα! φανταστικη εμπειρια οπως καθε φορα που παω! ρανια εισαι απι8ανη! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:γιατι δεν μ τ βγαζει?????/

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Ολοι ενεργητικοι ειστε, εμενα γιατι μου τυχαινουν ολοι οι παθητικοι δεν ξερω...... :headbang:

Γιατι οι παθητικοι πληρωνουν για να τους γαμανε. Οι πραγματικα ενεργητικοι ειναι τυποι μερακληδες που συνηθως δεν μπορουν αλλα ακομη και εαν μπορουσαν δεν θα πληρωσουν για να γαμησουν.

Παρεμπιπτοντως, σε εχω πετυχει σε supermarket να ψωνιζεις (ας μη πουμε περιοχη και ονομα). Σε ειδα και μου εβγαλες κατι ανωμαλο, ενιωσα να ψιλοκαυλωνω. Ηθελα να ερθω να σου εξηγησω πως θελω να σε γεμισω σπερμα αλλα ημουν με τη γυναικα. Το προβλημα ειναι οτι και μονος μου να ημουν, εαν ερχομουν και σου ελεγα πως θελω να σε σκισω θα μου ελεγες πως η δουλεια ειναι δουλεια και πως θελεις λευτα. Καταλαβαινεις τωρα γιατι πηγαινεις μονο με παθητικους;

leader1975

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε είναι μόνο παθητική??Μέγεθος?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
η ρανια δεν ειναι κρος τα κανει ολα απ οτι μου ειπε και ενεργητικο και παθητικο,τα κατεχει ολα το μωρο! :wanker:

leader1975

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ιάκυνθε ευχαριστώ. Θα την επισκεφθώ καθώς μου άρεσε η κριτική σου. Κατόπιν θα γράψω εντυπώσεις.

nick with the trick

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα, τον καινούργιο... Καινούργιος ως μέλος, γιατί ως αναγνώστης του site και ειδικά αυτού του section, είμαι... παλιός. Απλά τώρα μου την έδωσε να συμμετέχω στην συζήτηση, τέρμα πια το... μάτι.
Θα συμφωνήσω με τον Ιάκυνθο για την Ράνια, η οποία ήταν και το τελευταίου μου... χτύπημα. Βέβαια, γούστα είναι αυτά, αλλά τουλάχιστον τα δικά μου τα καλύπτει 100%. Πρώτα απ' όλα ο χώρος της, είναι να σαν μπαίνεις σπίτι σου. Ίσως και καλύτερα, καθώς όλα είναι πεντακάθαρα. Η Ράνια πάντα στην εντέλεια, ντυμένη στην πένα, να μοσχοβολάει και σε καλωρορίζει ευγενικά. Για αρχή σαλονάκι, καναπέ που σε κερνάει ποτό για να σπάσει ο πάγος, κάτι που δεν χρειάζεται καθώς ξέρει να σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Από εκεί και πέρα, είναι ανάλογα το τί θέλει ο κάθε ένας. Όπως λέει και ο Γκλέτσος, το ψάρι το ψήνει και από τις δύο πλευρες. Εξαιρετική στο παθητικό όπου σχεδόν πάντα τελειώνει, ενώ στο ενεργητικό ξέρει να τα δίνει όλα. Άλλωστε έχει τα προσόντα για να ευχαριστήσει, όποιον ενδιαφέρεται.

Όσον αφορά το χρόνο τώρα, μόνο ξεπέτα δεν είναι και αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι, καθώς όταν είχα πάει είχε δείξει τεράστια υπομονή λόγω κάποιων θεμάτων που δεν μου επέτρεπαν να φτάσω γρήγορα στην κορύφωση.

Αυτά για αρχή, πλέον θα τα λέμε πιο συχνά.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
η ρανια δεν ειναι κρος τα κανει ολα απ οτι μου ειπε και ενεργητικο και παθητικο,τα κατεχει ολα το μωρο! :wanker:
να πω επισης οτι εχει βυζια και οτι ο χωρος της ειναι καθαροτατος . το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν βιαζεται καθολου και η ιδια δημιουργει ερωτικη ατμοσφαιρα. οσο για καποιον που ρωτησε απ οτι ειδα το καυλι της ειναι λειτουργικοτατο. οσες φορες το κανουμε ειναι σε στυση ,οποτε σιγουρα μπορει να ικανοποιησει και τους παθητικους μας μυστες

thewma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
να πω επισης οτι εχει βυζια και οτι ο χωρος της ειναι καθαροτατος . το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν βιαζεται καθολου και η ιδια δημιουργει ερωτικη ατμοσφαιρα. οσο για καποιον που ρωτησε απ οτι ειδα το καυλι της ειναι λειτουργικοτατο. οσες φορες το κανουμε ειναι σε στυση ,οποτε σιγουρα μπορει να ικανοποιησει και τους παθητικους μας μυστες
γεια σας παιδια να πω κι εγω 2 καλα λογια για την καυλιαρια ρανια απο τα ουρανια!πολυ ομορφο μωρακι παντα ντυμενη και βαμενη τελεια ακομα και δαχτυλα χεριων και ποδιων(που γουσταρω πολυ)ορεο βυζακι για γλειψιμο τελεια χειλη για γλωσοφιλλα!ηπιαμε ποτακι στην αρχη και αρχισαμε τα φιλια μετα πηγαμε στο δωματιο(ωραιο κρεβατι για γαμησι)!καναμε 69 τελεια τρυπουλα και ακομα πιο τελειο τσιμπουκι το καναμε σε διαφορες στασεις εχυσε κι ολας το αστερι μου και μετα παλευαμε να χυσω κι εγω. δεν βιαζετε καθολου ουτε σε αγχωνει να τελειωσεις.επειτα εκανα μπανακι καναμε τσιγαρο κι εφυγα.αστερι η ρανια παιδια σας τη συστηνω

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Πολυ προμο κ μαλιστα απο νεους... υποπτο θα ελεγα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom