Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
ρε παιδες μπαιζουν κολομπαρα με τραβελια στην αθηνα ? :o
βατραχοκαβλεεεεε χαχαχαχα που με ειδες??? να σου πω πεσ σε πιο μαγαζι??? αν ημουν εγωΣιλβη στο κολομπαρο με τ καραφλα πριν διό σαββατα μ πήρες χαμπαρι γιατί σχεδων τ πιναμαι παρέα..... :2 funny: ή άλλη η καβλα τη πλάτες είναι αυτές σφαλιαρα άμα σου ρίξει τ γαμησες
ισουν στο μπορναζι ε ένα σκηλαδικοβατραχοκαβλεεεεε χαχαχαχα που με ειδες??? να σου πω πεσ σε πιο μαγαζι??? αν ημουν εγω
ισουν στο μπορναζι ε ένα σκηλαδικο
λάθος κανειςsms?? μωρο σε εχω δει εκει και στο ανακτορο πιο παλια!!!δε νομιζω να κανω λαθος???
λάθος κανεις
βατραχοκαβλεεεεε χαχαχαχα που με ειδες??? να σου πω πεσ σε πιο μαγαζι??? αν ημουν εγω
οσο για το αν εισαι καθαρη η οπως αναφερθηκε εχει καποιος μια γυναικεια παρουσια διπλα του(γυναικαρα καλυτερα) ισχυει.επισης ισχυει πως εισαι ξεκαθαρη οσο αναφορα το προγραμμα και τις υπηρεσιες..ψεμματα δεν λες.. το ποιο πιθανο ειναι να μην προλαβανεις να δωσεις πολλες λεπτομερειες γιατι πραγματι το τηλεφωνο σου χτυπαει συνεχεια.εμενα παντως δεν με αφησες.. και μαλλον δεν σου ''μυριζα' γιατι δεν ηθελες ουτε λιγο νερο να ριξω πανω μου.εχουν περασει 10μηνες απο τοτε που ηρθα.. μπορει να ειναι διαφορετικα σημερα.φιλικα.. δεν σου κακιωνω..εχω καλη αναμνηση απο σενα ησουν η πρωτη μου εμπειρια ! και ενα διαδικτυακο αφου δεν το πηρα ζωντανακαλα εσυ λεγε οτι θες οποιοσ γουσταρει με περνει τηλ και του λεω επακριβως τι κανω τι δεχομαι και τι οχι δε λεω ψεμματα σε κανενα ουτε κοροιδευω σεβομαι τα λεφτα που περνω το μονο που απετω απ τον καθενα ειναι καθαριοτητα οπως και γω ειμαι πεντακαθαρη και οσοι θα το πω χυμα μου εχουν ερθει βρομιαρηδεσ και μυριζουν τα μη και μη πηγαιναν συννεφο μονο σε αυτη τη περιπτωση λεω μη ελπιζω να ειμαι ξεεκαθαρη τα φιλια μου σε ολουςς
εισαι απλα φοβερη.......και ενα βιντεακι απο τραβελακι συλβι καλο βραδυ!!! εδω γλυφω ακαποτα επειδη ειμαιι με το αγορι μου δε το κανω σε καμια αλλη περιπτωση !!!
σαν βαση εχει την θεσσαλονικη.....οτι βλεπεις παιρνεις...
έλεος ρε φίλε... έλεος.....
λάθος κανεις
στο sms club με ειδε σιγουρα στο μπουρναζι σε τετοια σκυλοτσιφτετελομαγαζα γουσταρω να βγαινω χαχαχαχαχαχαχαχχαπες το ντε αφου λεει το μωρο να το πεις!!!
στο sms δουλευα πολλα χρονια 10 σχεδον σα dj πριν γινω τραβελι και μετα που ειχα αλλαξει ακομα δουλευα πριν 4 μηνεσ σταματησα απο sms club γιατι κουραστηκα και με τα ραντεβου και με τα ωραρια εκει στο μαγαζι δε κανεις λαθος σε τετοια μαγαζισ βγαινω χιχιsms?? μωρο σε εχω δει εκει και στο ανακτορο πιο παλια!!!δε νομιζω να κανω λαθος???
Καλημέρα παιδιά θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε,είμαι πρωτάρης σαν παθητικός και θέλω να μου πείτε πια αξίζει και να είναι και οικονομικά κιόλας μην ξεφύγει το ποσό καταλαβαίνετε είναι και οι καιροί δύσκολοι τωρα..